Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Sandnes?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Sandnes? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Sandnes?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Sandnes? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Sandnes

Diverse hagearbeid, plen, flytte rhododendron, bygge høyere mur

4326SANDNES

Ønsker befaring for å diskutere følgende muligheter: - bygge opp eksisterende mur med 1-2 nivå og legge plast mot. - anlegge trapp i mur gjennom eksisterende mur - etterfylle med jord/duk/bark. - erstatte eksisterende bark/duk - flytte rester av steiner fra steinbed - flytte rhododendronbusk - anlegge gressplen

Trenger å få tettet en utvendig murtrapp ned til kjeller.

4307SANDNES

Det trenger fukt inn i grunnmur pga trappen som har flere sprekker mellom trinn og vegg.

Støpe/slette trapp inngangsparti

4318SANDNES

Vi har fjernet fliser fra trappa i inngangspartiet til huset. Ønsker hjelp til å støpe overflaten slik at vi får en slett og fin trapp. Ønsker ikke flis eller stein. Fem trappetrinn, toppflaten er 1,3x1,7m

Legge belegningsstein eller heller/fliser

4311HOMMERSÅK

Ønsker å få pris på legging av belegningsstein/heller/flis i oppgang. Noe forarbeid med å sette høyder og gruse av. Mulig det også må lages en trapp med 2 trinn, enten i betong eller stein. Området er ca 60 m2.

Renovering av utvendig trapp

4306SANDNES

Utvendig trapp må skiftes. det er starter med et avsats så 4 trinn ned til neste avsats, så 6 trinn til en liten terrasse. Så videre ned 8 trinn til terrasse. I utgangspunkter er det kun trappen det skal gjøres noe med. Avsats 1 er 87x110 cm, bredde på trinn er 77 cm, avsats 2 er 105x82 cm. De nederste 8 trinnen skal utvide til 117 cm.

Trapp ute

4318SANDNES

Vi har en trapp foran inngangsdør, som har glatte fliser. Flisene er nå fjernet. Ønsker en overflate som ikke er glatt.

Siste evalueringer
Steinmur og hage oppussing

Ekstremt hardtarbeidende stå på karer. De ordnet alt og litt til. De overgikk mine forventninger. Steinmur+ blomsterbed var i svært dårlig forfatning. Men de fornyet alt,å fikk det til å se flunkende nytt ut. Vil du ha jobben gjort skikkelig samt ryddighet og pålitelighet anbefaler jeg dem på det sterkeste.

Okt. 2020
G

Gezim om I Treet Bartlomiej Kierpiec

Sandnes
Oppdatering av uteområde rundt vår enebolig

Vi hadde en stor jobb rundt oppgradering av uteområdet utenfor huset vårt. Her var flere fagfolk involvert, snekkere, steinleggere, etc. Vi er veldig fornøyde over måten Thomas gjorde denne jobben. Raskt og effektiv og koordinerte godt med andre. Betalingen var slik vi hadde bestemt, og set var ikke noe uenigheter. Arbeider var av god kvalitet. Kan absolutt anbefale Thomas og Gravar1 til andre!

Des. 2019
A

Anne Mette Heines om GRAVAR1 AS

Sandnes
Reparasjon av gammel sement-trapp

Jeg er veldig fornøyd med Balti Blumbergs. Firmaet er lette å forholde seg til. De holder seg til avtalen og kommer med gode råd og vurderinger underveis. Jeg følte meg godt ivaretatt som kunde. Jeg er strålende fornøyd med resultatet. De ga meg også en veldig god pris på jobben i forhold til andre firma. Jeg anbefaler Balti Blumbergs på det varmeste.

Aug. 2019
A

Agnes om BALTI BLUMBERGS

Sandnes
Legge skifer på trapp

Gikk raskt i gang og jobbet effektivt. Bra resultat.

Juli 2019
U

UNKNOWN om MURATOR MUR & FLIS AS

Sandnes
Mure en støttemur

Jeg kan varmt anbefale denne bedriften.

Mai 2019
A

Alexandra om ALIUS HJEMSERVICE AS

Sandnes
Reparasjon av betongtrapp

Helt greit, men klusset litt med leggingen og måtte legge på ny, samt fant betong fra dem på friarealet bak huset.

April 2019
T

Torstein om MURATOR MUR & FLIS AS

Sandnes
* Fortsatt ledig: Legging av belegningsstein og inngangstrap

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Sandnes byggetjenester AS utførte et fint arbeid på avtalte tid, pris og kvalitet. Sterk anbefales!

Sep. 2018
E

Elías Granados om SANDNES BYGGETJENESTER AS

Sandnes
Renovering av utv. flislagt trapp til sementpusset trapp + skifte av utv. belegningsstein

Faglig bra utført. Formelle ting som kontraktsignering, kostnader for tilleggsarbeider, materialkvitteringer - ikke perfekt.

Juni 2018
A

Arne J. om MURATOR MUR & FLIS AS

Sandnes
Bygging av terrasse med bod under

Inntrykket etter at de var på befaring var at de kunne sine saker. Og da vi fikk prisene fra de forskjellige bedriftene lå de forholdsvis rimelig i pris. Ringte da en referanse de hadde oppført som roste arbeidet de hadde gjort hos dem, så da var valget enkelt! Noe vi ikke angrer på ! Kvaliteten på arbeidet ser veldig bra ut (uten å skrøyte på meg at jeg er særlig erfaren på området ;-)) De virker å være opptatt av detaljer og at alt skal se bra ut når det er ferdig. Ryddet også fint opp etter seg. Kommunikasjonen går på engelsk, men var ikke noe problem å gjøre seg forstått. Kan absolutt anbefale de til andre ;-D

Mai 2011
M

Marita om T. VEST BYGGSERVICE AS

Sandnes