Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Tromsø?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Tromsø? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Tromsø?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Tromsø? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Tromsø

Trappe nedgang og søppel skur

9022KROKELVDALEN

Trapp skal anlegges ned en skråning til hybelleilighet. I møre royal Søppelskur som rommer 3 dunker

Sette opp leicayvegg to sider ( vegg) av garasje

9009TROMSØ

Ønsker befaring og pristilbud på jobb som omfatter to Leica vegg i et vinkel som skal bli to vegger til en garasje. Ønsker også befaring og tilbud på en steintrapp som går skal dekke ca 170cm høyde fra gateplan til kjelleretasje.

Graving, drenering for kjellerinngang. Fjerne støpt betong parkeringsplass og anlegge ny P.plass.

9020TROMSDALEN

Det er to hovedoppgaver som ønskes gjort. Dette gjelder en tomannsbolig, to i rekke. Vi bor i den ene delen. Vi deler parkeringsplass med naboeiendom på motsatt side. Første oppgave er å grave ut til kjellerinngang, evt tilrettelegge for en trapp. Drenering langs med tilhørende vegg, ca 15 m. Andre oppgave er å fjerne min del av parkeringsplassen Eiendommen ligger på nedre siden av veien. Skrånende tomt. Parkeringsplassen er støpt i betong og på høyde med veien. Det er også et gjerde med murkant som har rast ut på nabotomt. Jeg tror at det må lages en ny støttemur for å lage ny parkeringsplass. Det er ønskelig at parkeringsplassen utvides og blir opparbeidet (planering, fylle på steinmasse?) etter hva som blir pent og hensiktsmessig. Det må gjøres evt. tiltak for å unngå skade og ulempe for naboeiendom. Det er ønskelig med tilbud på beleggningsstein og anleggsgartnerarbeid.

fjerne fliser i trapp, renovere

9019TROMSØ

Fjerne keramiske fliser i utvendig trapp med varmekabler. legge betong armert med stålgitter evt. armert flytende betong etc. forslag til løsning og alternativ fremgangsmåte.

Asfaltere avkjørsel

9024TOMASJORD

Ønsker å fjerne eksisterende asfalt i avkjørsel og legging av nytt fast dekke. Avkjørselen er ca 40 kvm. Fortrinnsvis asfalt, men stein kan også vurderes.

Trapp

9009TROMSØ

Hjelp! Har et inngangsparti som e bare helt krise. Trappa har et desperat behov for aktiv dødshjelp, og bli erstatta med nåkka bedre. Om det e bare betong eller flise e kanskje det samme. Det e okei førr oss at det bare e betong i trappa, så lenge det tåle like masse som vanlige flise (er det mulig??? kan ingenting om dette selv) Selve trappetrinnan e i full oppløsning, flisen e i like god stand som en avdranka finnmarking med nachspiel med 400 i promille. Alt kollapse bokstavelig talt. Og kvær dag e det nok ei flis som bryt sammen av presset fra det kolletive selvmorde som pågår sakte men sikkert der i trappa. Prøvde i fjor sommar å reparere nån av flisen sjøl, men det e jo som å sminke en gris - det ser ikkje bra ut sjøl da. Trappa har varmekabla, men det nøtte jo ikkje at den e bra på innsia når man e helt takras på utsia, ikkje sant? På toppen av trappa e det sånne romantiske røde flise, minna fra ei svunnen tid da man kunne kjøpe hus i Tromsø på ei årslønn... Dem må bort for en kvær pris!!!! Nåkka å tenke på e at det e veldig lavt fra dørstokkan til flishælvette der ute, kanskje ikkje så masse å gå på, men ka veit vel eg. Kom gjerne på befaring. Kanskje det e nettopp du som kan redde tromsøs styggeste trapp?? E åpen førr alle idea.. sprengstoff? Ja koffør ikkje? Bor sentralt på tromsøya. Ta kontakt

Siste evalueringer
Riving og bygging av ny utvendig kjellertrapp

Bedriften gjorde en god jobb. Fast pris som ble overholdt. God oppfølging. Flinke og hyggelige folk. Litt rusk på slutten som de rettet opp. Jeg er godt fornøyd og kan anbefale selskapet

Sep. 2019
T

Tore om NICU INVEST AS

Tromsø