Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Sandefjord?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Sandefjord? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere betongtrapp i Sandefjord?

Skal du bygge eller renovere trapp av mur eller betong i Sandefjord? På Mittanbud får du tilbud fra flere mur- og betongarbeidere som kan hjelpe deg å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur- og betongtrapp i Sandefjord

Støttemur ca 6 meter lang

3216SANDEFJORD

Hei ønsker å sette opp en støttemur kanskje pisa 2, som skal ligge på oversiden av en terrasse/platting. Vi ønsker også en trapp av støttemurmateriale, på midten av muren. Trenger befaring før arbeid, vi ønsker å få det utført så raskt som mulig.

Oppussing av inngangsparti / Murtrapp og fasadeskifer

3159MELSOMVIK

Hei, 1. Vi har ett inngangspart hvor trappa (Mur/leca) har glidd ut fra veggen etter mye graving i gårdsplassen. Ønsker derfor å få denne revet og bygget opp på nytt, eventuelt fyllt bak og rettet opp, og bytte skiferen på topp. 2. Vi ønsker også å få revet fliser på vegg og byttet disse ut med nye. (Her vurderer vi en skifer vi har sett på som er 60x15) Flere bilder kan sendes på forespørsel. Bare ta kontakt ved spørsmål.

Oppussing av inngangsparti / Murtrapp og fasadeskifer

3159MELSOMVIK

Hei, 1. Vi har ett inngangspart hvor trappa (Mur/leca) har glidd ut fra veggen etter mye graving i gårdsplassen. Ønsker derfor å få denne revet og bygget opp på nytt, eventuelt fyllt bak og rettet opp, og bytte skiferen på topp. 2. Vi ønsker også å få revet fliser på vegg og byttet disse ut med nye. (Skifer, 60x15) Bilder kan sendes på forespørsel. Bare ta kontakt ved spørsmål.

Kjellerinngang

3228SANDEFJORD

Hei, Trenger hjelp til å få på plass en kjellerinngang da jeg planerlegger å leie ut kjelleren fra høsten. Ønsker et cirka estimat på jobben, gjerne fordelt per oppgave. Jeg ser for meg følgende men er åpen for innspill: -Utgraving -Skjære hull i grunnmur til inngangsdør -Lage støttemur -Lage trapp -Koble på eksisterende drenering (fra 2021) Mvh Mikael

Oppussing av inngangsparti / Murtrapp og veggflis

3159MELSOMVIK

Hei, 1. Vi har ett inngangspart hvor trappa (Mur/leca) har glidd ut fra veggen etter mye graving i gårdsplassen. Ønsker derfor å få denne revet, eventuelt jekket på plass. 2. Vi ønsker også å få revet fliser på vegg og byttet disse ut med nye. (Skifer, 60x15) Bilder kan sendes på forespørsel. Bare ta kontakt ved spørsmål.

Reprasjon av trapp

3238SANDEFJORD

Trenger å få murt på plass en skiferhelle på en trapp. Steinen må kappes til da tilstøtende vegg ha blitt etterisolert og tar plass er steinen før takk ut på siden. Trappen er tidligere blitt forsøkt malt og maling flasser nå av. Ønsker at maling fjernes om mulig. Et par av fugene er slitene (flere stiener som kan løsne snart?)

Siste evalueringer
Snekring brygge og rep/muring av trapp

Ryddig kommunikasjon og arbeid utført på god måte.

Juli 2020
I

Inger Johanne om SG BYGG OG MONTASJE SLAWOMIR GADZALA

Oslo
Riving av mur trapp med bortkjøring av masse

Anbefaler disse. Rask tilbakemelding på spørsmål underveis. Utførte jobben til avtalt tid. Godt med verktøy og kunnskap

Mai 2020
A

Arild om VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Sandefjord
Ny trapp/overbygg inngangsparti

Per og co bygget ny trapp og overbygg til inngangspartiet. Resultatet ble bedre enn jeg hadde sett for meg før vi la ut anbudet. Prisen var også bra. Arbeidet ble rast utført til tross for tidenes drittvær mens arbeidet pågikk. Det ble oppdaget en liten lekkasje i det gamle taket som var forårsaket av nybygget. Dette fikset de kjapt og greit uten noe mer snakk om det. Jeg har ingen vanskeligheter med å anbefale Per, og jeg er sikker på at jeg kommer til å be dem gi pris neste gang jeg trenger en snekker.

Nov. 2019
E

Eivind om Per Abrahamsen A/S

Sandefjord
Belegningsstein i innkjørsel ca 350 m2 + diverse arbeid på uteområde

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, guttene la belegningsstein, ferdigplen og bark til en gunstig pris. Disse karene er pålitelige, punktlige, samarbeidsvillige og veldig nøye med arbeidet de gjør. Kommer med ideer hvis ønskelig, og var åpne for mine ideer og tanker. Kommunikasjonen gikk strålende på engelsk. Jeg kan på det sterkeste anbefale disse til lignende arbeid:)

Mai 2014
L

Lisa Jin Manvik om Don Lawrence Arkitekt

Sandefjord