Behov for hjelp med mur eller betong i Harstad?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Harstad på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Harstad?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Harstad på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Harstad

Jordgulv i rom i kjeller - støpe

9420LUNDENES

Har et rom i kjeller i et hus fra 1957 som ikke har vært støpt, rommet er ca 8 x 4 meter. Ønsker totaljobb på dette inkl uttak av eksisterende masse (hvis det må gjøres) og ellers alt som må til for å få et godt resultat. Det går avløp gjennom dette rommet. Ønsker også å få en vurdering om det skal/bør gjøres noe under eksisterende yttermur.

Etterisolering av heissjakt, murpuss, reparere mur

9405HARSTAD

Heissjakt over 3 etg. i leca må isoleres 5 cm og deretter pusses med fiberpuss og sluttpuss. Sjakta er 3x1,55 m i grunnflate og 9,08 høy. Vegg dekket med aquapanel må også pusses, i underkant av 30 m2 totalt. I tillegg trengs reperasjon av mur under veranda, ca 3 meter, samt mulig ny murvegg under veranda, omlag 4 m2.

Bygging av garasje - graving, betongarbeid og montering av ferdige moduler

9426BJARKØY

Jeg skal sette opp ny garasje som blir levert i ferdige moduler. Jeg ønsker tilbud på jobb som inkluderer både gravejobb, grunnarbeid, betongjobb (såle + ringmur), samt montering av moduler. Garasjen er ca 45 m2 stor (4,4 * 10,2 m). Graving og grunnarbeid: Jobben består i graving av løsmasser (litt toppjord med fin sand under) på flatt terreng nært vei, ca 20 cm tykkelse med areal ca 70 m2 + område for adkomst og biloppstilling mot vei foran garasjen (ca 50 m2, bare fjerning av gress og toppjord). Jord som graves opp legges på stedet rett i nærheten. Området skal så pukkes og klargjøres for ringmur og betongsåle samt adkomst. Betongarbeid: Betongsålen skal støpes i vater til ringmur på 10,2m * 4,4m. Ringmuren skal være 25cm høyde over betongsåle, 15cm tykk og være forankret til såle samt ha innstøpte festebeslag for bunnsvill. I tillegg til garasjeport har bygget to dører. Monteringsjobb: Sette sammen modulene som blir levert klar for montering. Blir levert i åtte moduler for langveggene samt to for endeveggene, i tillegg til gavler, takstoler, ståltakplater, takrenner og resterende material.

Rehabilitering av kjeller

9405HARSTAD

Kjeller trenger vask, reparering av mur og et malingsstrøk. (Bytte av vindu x 5). Areal usikkert, men ca 40 kvadrat. Takhøyde ca 210 cm.

Tetting av pipe hull og boring av nytt hull

9414HARSTAD

Jeg er ute etter noen som kan mure igjen ett pipehull, borre ett nytt hull og pusse på den siden som bare er leca steiner. Pipen er ei elementpipe fra 1987 og består i all hovedsak av leca elementer.

Støttemur ca 20 x 3m

9406HARSTAD

Trenger en relativt stor og solid støttemur i hagen som ligger i skråning, samt noe grunnarbeider i forkant. Pluss en mindre støttemur ca 4x1,5 m.

Siste evalueringer
sette inn branndør

GWR er meget effektiv samtidig er han nøye og pålitelig. Han anbefaler jeg gjerne videre :-)

Okt. 2019
P

Pål Berg om GWR TEAM

Harstad
Fjerning av støttemur og grunnarbeid til ny mur

Rask respons, god kommunikasjon underveis og leverte i tide. Kunne nok tatt seg bedre tid med å rydde/koste gårdsplassen etter seg.

April 2019
B

Bjørnar om NORD-NORSK ENTREPRENØR AS

Harstad
Fjerning av fliser

Godt arbeid

Jan. 2018
Ø

Øyvind om ALTIBYGG AS

Harstad
Gravejobb

Veldig fornøyd med jobben de gjorde. Effektive, nøye og hyggelige folk. Anbefales

Aug. 2017
A

Amund om VALENTIN TUNEA

Harstad
Saging av døråpning i grunnmur

Godt arbeid utført til avtalt tid og til avtalt pris.

Sep. 2014
E

Erik om MDP BYGG AS

Harstad
vannsprenging på mur

godt utført

Aug. 2014
M

Magnus om THOMASSEN & SØNN MASKIN OG ANLEGG AS

Drammen