Mur og betong i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mur og betong i Røros

DALSBYGDA GRAVESERVICE ANS

April 2019

Forbedring av mur på hytte

"Dalsbygda graveservice gjorde en fantastisk jobb på hytta vår! Han kom når han skulle, gjorde et veldig bra arbeid, og det kostet det han sa!! Veldig, veldig fornøyd! Anbefales på det varmeste!"
I
Ingunn
Oslo

OS TOTAL BYGG AS

Vårt mål er at alle kunder hos oss skal være fornøyde med arbeidet vi utfører.

Aug. 2018

Tilbygg hytte på Røros

"Foreløpig har jeg kun motatt pristilbud og det var et godt tilbud med en akseptabel framdrift. Kommer tilbake med ny evaluering når jobben er utført."
S
Steinar
Trondheim
OS TOTAL BYGG AS
Siste registrerte jobber

Nytt hull til røykrør

7372GLÅMOS

Trenger å få tatt på nytt hull til røykrør i gammel pipe på hytte pga er får nært tak det gamle.

Skal gjøre om deler av fjøset, til stall

7374RØROS

Gammelt kufjøs med armert betonginnredning. Dette må fjernes, støpes nytt gulv for å rette ut møkkrenne og jevne ut eksisterende gulv. Det som skal bli stall er 90 kvm. 5 vindu skal byttes ut, skillevegg i mellom stall og gammelt fjøs. Port skal monteres.

Grave og støpe såle til uthus

7374RØROS

Ønsker å få gravd ut og støpt såle til uthus. Ca 50 km2. Sted: Røros Tidsperiode: Juni 2022

* Fortsatt ledig: Fundament/pilarer til Terrasse

7372GLÅMOS

trenger profesjonell hjelp til å støpe pilarer til ny terrasse på Glåmos. Terrasse skal bli 4,6 x 8 m, så ca 10 pilarer. Grunnen der terrasse skal stå er flat, anlagt tomt i 2015 med løse masser, sand og et topplag av singel. Frostfri dybde eller markisolert. Skal bygges vinterhage på 1/3 av terrasse. Lett adkomst med gårdsvei/stor parkering etc.

Drenering og renovering av grunnmur

7374RØROS

Enebolig på Røros hvor det må dreneres. Det må også støpes en støttemur på utsiden av eksisterende grunnmur grunnet sprekker i grunnmuren.

Montering av peisinnsats Røros

7375RØROS

Gjelder levering og montering av peisinnsats i hytte på Røros. Rørosgårdveien 7375 Røros. Mål ca. 60x45. To spjeld på pipa må fjernes og et nytt monteres. Eks vedovn fjernes og røykrør/hull mures igjen.