Mur og betong i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mur og betong i Nesbyen

NORGECONSULT BYGG AS

5.0 (15)

Norge Consult Bygg AS er et profesjonelt selskap som opererer rundt byggesektoren. I de siste 8 årene har vi fullført prosjekter i Oslo og andre deler av Østlandet. Våre ansatte kan utføre alle typer konstruksjons og renoveringsprosjekter. Vi garanterer orden og kvalitetsarbeid på byggeplassen. Vi tilbyr følgende tjenester, og mye mer: -Renovering-Baderom -Ombygging (leilighet, kjøkken, bad, osv..) -Terrasser/Plattinger -Generelt oppussing -Maling -Tregulv -Hus/hytte bygging -Tak arbeid -Flisle...

Se mer
Feb. 2021

Betong til kjellergulv

"Veldig fornøyd med oppussing av en råkjeller. Gjorde alt fra isolering, nytt dekke, vegger, gulv, vinduer, tak og et nytt bad. Bra utført og god kommunikasjon hele veien. Anbefales! Hyggelige folk som er serviceminded."
M
Magnus
NORGECONSULT BYGG AS
Siste registrerte jobber

Sette inn en dusj og wc samt vask i en bod

3540NESBYEN

Vi har ei hytte på Lyseren, Nesbyen. I den isolerte ytterboden på 4,3 kvm ønsker vi å sette inn et dusjkabinett, et toalett og en servant. Vi ønsker videre å legge varmekabler og fliser på gulvet. I dag er det fliser på gulvet, men ikke varmekabler, kun panelovn på veggen. Det står en varmtvannsbereder innerst i boden og det finnes et sluk, men trolig er ikke det dimensjonert til et vanlig toalett. Vi ønsker oss et vegghengt toalett og har plass til et 80 x80 cm dusjkabinett. Vi trenger å åpne opp og sette inn en dør på vegg inntil soverom. Hva vil dette koste?

Skjære ut dører og vinduer i murkjeller

3540NESBYEN

3 eller 4 vinduer i ca100x100 størrelse. + 3 dører 80x110 Betong 30cm i yttervegg. Noe stein i betongen.

Sette innsats i peis, og rør gjennom pipen

3540NESBYEN

Jeg har fått avvik ved inspeksjon: Beskrivelse: Teglpipe mangler utkraging gjennom etasjeskille. Jeg tror at beste løsning er å sette inn en innsats og nytt rør opp gjennom pipen. Trenger både veiledning på hva jeg kan kjøpe og noen til å gjøre jobben.

Murer legge skifer på vegg

3540NESBYEN

Har skifer tørrmur som skal monteres/legges.

Drensrenne støping og gravearbeid - Skraping av masse foran garasje

3540NESBYEN

Jeg er på utkikk etter et firma som kan hjelpe meg med å skrape vekk litt masse foran garasjen og inngangen min. Jeg ønsker å forbedre fallet slik at jeg kan unngå vannansamling og vanninntrenging i garasjen. Hvis du har erfaring med denne typen arbeid og kan tilby en rimelig pris, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg ser etter noen som kan tilby enkle og rimelige alternativer, for eksempel grus eller andre enkle løsninger. Hvis du kan hjelpe meg med dette, vennligst ta kontakt så snart som mulig. Jeg er også på jakt etter et firma som kan hjelpe meg med å grave ut 3-5 meter for en drensrenne vekk fra garasjen. Jeg har allerede kjøpt inn drensrenner, og jeg kan selv bistå med kutting av betong foran og fjerning av det for å få nye drensrenner på plass. Men jeg trenger fortsatt hjelp med å støpe dem på plass for å sikre at de er ordentlig festet og fungerer som de skal. Jeg ønsker å samarbeide med noen som har erfaring med støping av betong og som kan sikre at arbeidet blir gjort riktig og pålitelig. Hvis du har den nødvendige ekspertisen og kan tilby en rimelig pris for denne jobben, vil jeg gjerne høre fra deg. Merk at disse to jobbene kan bli kombinert til en jobb hvis du har den nødvendige kompetansen og erfaringen. Hvis du kan tilby begge tjenestene til en rimelig pris, vil jeg være interessert i å diskutere dette videre med deg. Ta kontakt med meg så snart som mulig hvis du kan hjelpe meg med noen av disse jobbene. Takk!

!!!Epoxy Gulv!!!

3540NESBYEN

Ønskes pris til utføre epoxy gulv 5mm på betong, skal være produksjon område/kjøkken. Total area 260m2. I område på 156m2 må lages fall 1:100 til slukene. Jobben utføres i Nesbyen sentrum.