Behov for hjelp med mur eller betong i Ski?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Ski på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Ski?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Ski på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Ski

Fikse hage mur

1423SKI

Hei, jeg vil gjerne fikse hagemur

Bygge ut mark-terrasse for enebolig, for hagestue/bod

1406SKI

Eksisterende tre-terasse ligger mot husets syd side og er på ca 4,8 m x 7,15 m. I sør vestre hjørne har vi hatt en gammel murt peis, denne er nå revet, og det er et sår på 1,2 m x 2 m i dette hjørnet. Vi ønsker hjelp til å utvide terassen med ca 4,4 m x 4,7 m + et tilhørende utstikk, underlag for bod ca 2,5m x 2,5 m. Terassen må være solid, det skal settes opp en bod inkl hagestue med vekt ca 990 kg, ref Talgø 1806SD eller tilsvarende. Hagestue mål er 16,7 m2. Mål: Totalt 266×626. Innv. 240×600. Tomten er nesten flat, veldig svakt skrånende mot sør, ut fra huset. Grunnen noe uvisst (ikke synlig fjell), men boligen er fra 1928, så stabilt siden da. Vil ha vurdering om sålen for stue/bod bør være i betong (pga tyngden og stabilt for glass-skyvedører), eller om solid terrasse er det beste. Vi ønsker ny terrasse snarest mulig. Kom gjerne på befaring. Sender bilder om ønskelig.

Riving og støping av kjellertrapp ute

1406SKI

Hei. Jeg har en kjellertrapp (7 trinn, 1m bred) bestående av trinn i leca med betong puss. Trappen er nok 25+ år gammel, men har pga. vanninntrengning sprukket opp og må rives og bygges opp på nytt. Har dere mulighet til å komme på befaring å gi et tilbud på prosjektet? Mvh, Johannes Skjeltorp Tlf.: 93227352

Drenering og etterisolering av enebolig

1406SKI

Jeg ønsker tilbud på drenering + etterisolering av enebolig. Der er enkelt å komme til med gravemaskin, og mesteparten av kjelleren ligger godt over bakkenivå. Grunnflate på huset: 9*11.5 meter Jeg ønsker i tillegg: - Gjenåpne en dør i kjelleren - Lysgraver for kjellervinduer + øke åpningen for i tilfredsstille kravene til rømningsvei. Sannsynligvis trengs ingen søknad for å lage åpning for døren til kjelleren og for større vinduer, da dette var den opprinnelige løsningen.

Betongplate

1423SKI

Areal er klargjort og forskaling kan påbegynnes. se skisser plan og snitt

Montering av multipor

1425SKI

Bygger bad i kjelleren. Blir litt innvendig isolasjon 5 cm tykk multipor. Blir ca 2,3x9 m.

Siste evalueringer
Fjerning av oljefyr/ovn/dagtank

God kommunikasjon, effektiv arbeidsmåte og profesjonell. Anbefales videre!

Mai 2022
M

Maren Linnestad om NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Ski
Skjære ut større vindu i leca-vegg

Kjempeflinke folk som kan sakene sine. De møtte til befaring presist, og kom presist til avtalt tid og utførte arbeid effektivt.

April 2022
B

Bikram om Foxas Lapkus

Lørenskog
Støpe gulv og flislegging

Imra har flislagt et stort bad hos meg og støpt gulvet. Det ble veldig fint. Han er meget punktlig og pålitelig! Kan absolutt anbefale å bruke Follo Flis og Våtrom. Mvh Hein

Mars 2022
H

Hein de om FOLLO FLIS OG VÅTROM IMRE CSABA MADARASZ

SKI
Støpe dekke til tilbygg ( entré)

Prisen var grei, litt rotete på kommunikasjon og oppmøte mulighet. Forstår godt at man ikke kan gjøre alt alltid, men å utsette 2 ganger blir litt for mye for at det skal få noe høyere stjerner. Ville ansatt flere dersom man jobber til langt på kveld hver dag.

Feb. 2022
D

Daniel om Viken Støp AS

Ski
Installasjon av peis

Vanntett AS installerte peisovnen vår raskt, profesjonelt og på en meget god måte. Hyggelige, ryddige og flinke folk til en fin pris. Vi benytter oss gjerne av dem igjen ved en neste anledning. Anbefales på det varmeste!

Feb. 2022
L

Lillian om VANNTETT AS

SKI
Sette opp steinmur av naturstein (tørrmur)

Arnt Ove Tetlimo har i november 2021 murt ca 150 m2 tørrmur i naturstein for oss. Det ble raskt tydelig at Arnt Ove er en erfaren murer. Han utførte jobben meget effektivt og med særdeles god kvalitet. Resultatet ble over all forventning. Om du er opptatt av kvalitet, profesjonalitet, effektivitet og pris vil jeg anbefale Tetlimo. Ingen tvil om at vi vil benytte oss av han ved senere prosjekter.

Des. 2021
H

Heidi om ARNT OVE TETLIMO

SKI
Bygging av hagehus

Darius og hans bror leverte god kvalitet til avtalt tid. De er pålitelige og jobber effektivt. Totalt sett er vi veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Sep. 2021
K

Kenneth om VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

SKI
Rehabilitere ett bad

Vi booket Oslo Bygg Rehab AS til total renovering av et bad. Vi fikk et fastpris tilbud som av de fleste vi har hatt på befaring, økonomisk har det ikke vært noen overraskelser på sluttregningen. Når det har dukket opp hindringer har vi umiddelbart blitt kontaktet av prosjektleder, som både kom med anbefalinger og gode løsninger på eventuelle utfordringer. Selv det minste pirk fra oss ble rettet omgående. Firmaet fullførte oppgaven godt innenfor tidsrammen som var kontraktsfestet og resultatet er strålende. Takk for et flott stykke utført arbeide. Oslo Bygg Rehab AS kan trygt anbefales av oss, vi svarer mer enn gjerne på spørsmål fra eventuelle kommende kunder. Mvh Therese og Kenneth

April 2021
K

Kenneth Fredriksen Fredriksen om OSLO BYGG REHAB AS

Ski
Stopping Av kjellergulv

Krystall byggservice As er veldig flinke og utførte jobben på profesjonell måte. Jeg kan anbefale i de strakeste . Takk for deres jobb.

Feb. 2021
N

Nada om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski
Oppmuring av gavel på et lite tilbygg

Takk for et godt og faglig, vakkert utført murerarbeid på vårt teglsteinshus. Vil absolutt anbefale deres murer og spør gjerne igjen ved behov.

Nov. 2020
P

Per Edvin om VANNTETT AS

SKI
Murpuss på isolasjon.

Resultatet ble bedre enn forventet.

Okt. 2020
J

Joachim om HADNAGY VEDLIKEHOLDSERVICE

SKI
Behandling av terrassegulv i betong

Godt fornøyd med sliping av terrasse.

Okt. 2020
M

Merethe Desireé om DRY WORKS AS

Ski