Behov for hjelp med mur eller betong i Løten?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Løten på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Løten?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Løten på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Løten

Plate til bod

2340LØTEN

Vi ønsker å bygge en bod på hytta - trenger tilbud på graving og støping av plate ca 20 kvm.

Trenger hjelp med forskaling av grunnmur/vegg

2340LØTEN

Hei trenger hjelp med forskaling av kjeller vegger utvendig da kjeller vegger er bygd av leka så har det begynt å kome en del sprekker osv ønsker å forsterke dette ved å støpe heile vegger det gjelder 2 vegger på huset tenker 10-15cm forskaling støp veggen er ca 5x5

Støpe garasje gulv og ringmur til garasje

2345ÅDALSBRUK

Ønsker hjelp i uka 22 til støp av garasjegulv, 50kvm. Jeg har isolasjon, armering og plast selv. Kna bistå noe i arbeidet.

Bytte av vedovn og frakobling av flere gamle vedovner

2340LØTEN

Vi har to vedovner og en vedkomfyr i andre etasje som skal frakobles pipa, og hullene etter disse må mures igjen. Ovnene skal stå der de står (frakoblet). Vedkomfyren ønskes flyttet ut i låven. I første etasje har vi en gammel vedovn som vi trenger å bytte ut med en ny. Det haster mest å få murt igjen hull etter ovnene i andre etasje og bytting av vedovn i første etg, men vi trenger også hjelp til bæring av disse ovnene hvis det er mulig å få innlagt i samme oppdrag.

Reparasjon av pipe på tak og frakobling av vedovner

2340LØTEN

Pipetoppen må repareres. Gammel teglsteinspipe med frostskader og avskaling i mursteinen, krater i røykløp(sitat feier), samt dårlige/gamle fuger. Pipehatt/topptildekking i metall må også byttes. I tillegg har vi to vedovner og en vedkomfyr i andre etasje som skal frakobles pipa, og hullene etter disse skal mures igjen. Ovnene skal stå igjen (frakoblet), men vedkomfyren skal bæres ut i låven. I første etasje har vi en gammel vedovn som skal byttes, bæres ut, og erstattes av en ny vedovn som vi i tillegg trenger å få installert. Ønsker primært pris på alt dette, men vi trenger spesifikasjon på pris flytting/bæring av ovnene, slik at vi kan vurdere å gjøre dette selv.

Grunnmur og microsement bad

2340LØTEN

En par små tilbygg skal opp og to bad ønsker seg microsement.

Siste evalueringer
Enkel støttemur

Meget fornøyd med arbeid og pris. Har litt å hente på kommunikasjon og info, men alt i alt er vi meget fornøyd!

Aug. 2018
T

Tor om SVEND BRØYTING/KLIPPING SVEND OVERREIN MYRBAKKEN

Løten
Bygging av terrasse på 70kvm og støping av inngangsparti

Leverer punktlig med høy kvalitet. Anbefales!

Juli 2018
L

Lars om BYGGSERVICE M & R AS

Løten
Tilbygg leilighet 20-25 m2

Kjempe fornøyd med dette firmaet, de gjorde en utmerket jobb. God service, flinke håndverkere og de valgte bra materialer, og holdt seg til mine opprinnelig planer og kom med gode tips og innspill til løsninger :-)

Feb. 2017
M

Mona om ZMZ HUS OG BYGG AS

Løten
Kjerneboring av Ø110mm ventilasjon i kjeller vegg.

Utrolig raskt utført. God kommunikasjon, koselige kara som utførte jobben før ordinær avtale.

Jan. 2017
K

Kjetil H om LUNDVOLL BYGG OG BETONG AS

Løten
Pussing av 2 piper

Fikk en meget god pris, avtalte dag og klokkeslett! Murern kom,gjorde jobben og ryddet opp etter seg! Flott utført arbeid som kan godt anbefales til andre! Murer var blid og hyggelig! Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2013
N

Nils Tore om MUREX AS

Løten
Har behov for maler/murer til oppussing

Kom på befaring og satte igang dagen etter. Jobbet jevnt, raskt og med et meget bra resultat. Jeg ønsket helsparkling av gipsplatene og dette ble utført på en svært tilfredsstillende måte. Murerjobben ble også utført med høyeste kvalitet. Det ligger helt klart mye erfaring i bunn. -Alt til en god, forhåndsavtalt pris, ingen overraskelser der. Anbefales på det sterkeste!

Nov. 2012
A

Audun Daniel om O. D. BALLY

Løten
Anbud på innvendig oppussing

Mo-Lu Bygg & Interiør AS har stått for snekkerarbeidet og koordineringen av andre håndverkertjenester som elektriker (KB Elektro AS) og rørlegger-/murerarbeid - herunder flislegging (Ing Knut Olsen AS). Alle bedrifter har levert tjenester av meget god kvalitet, og MO-Lu Bygg & Interiør har framstått som en seriøs bedrift både i forhold til kvalitet på utførte arbeider og meget god informasjon/service/oppfølging fra daglig leder løpende under restaurering-/renovasjonsarbeidet.

Sep. 2011
S

Svein om Mo-Lu Bygg & Interiør A/s

Jordet