Behov for hjelp med mur eller betong i Sandefjord?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Sandefjord på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Sandefjord?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Sandefjord på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Sandefjord

Ferdigstillelse av støttemur og belegning

3159MELSOMVIK

Støttemur Oppsetting av ca 1,4 m2 støttemur med "Benders Miniblokk". Såleblokk må settes for den siste halve meter mur. Steinene må skjæres i vinkel i hjørnet og avsluttes med "skrånende" blokker. Alle materialer haves. Belægningsarbejder Utførelse av ca. 11 m2 med belegningsstein. Bærelag er etablert fra tidligere. Settelag må etableres på nytt og komprimeres. Ny betongkant etableres for å sikre at belægningen ikke skrider ut. Avsluttes med fugesand. Vi fjerner på forhånd eks. betongkant og stein som må legges på nytt. Materialer bortsett fra belegningssteine må inngå i tilbudet. Utførende må selv stå for verktøy og utstyr. Vi fjerner selv evt. byggavfall. Vi tilbakefyller selv med pukk bak støttemuren.

Murerjobb til avslutning av vinduinsetting

3238SANDEFJORD

Hei, jeg ønsker å få hjelp til å få en pen murkant og avslutning rundt et vindu vi har satt inn samt tips og råd til en pen «grav» rundt vinduet . Dette er et rømningsvindu til kjeller. Helst snarlig. Kan sende bilder og ha befaring.

Grave og mure ny trapp ned til kjeller

3208SANDEFJORD

Grave og mure ny trapp ned til kjeller. Lage åpning til dør, sette inn dør, evnt. må dør settes inn av annen håndtverker.

Tette hull i peismur.

3230SANDEFJORD

Vi ønsker ev befaring og prisestimat på tetting av hull i muren bak peisen vår. I tillegg vil vi gjerne ha et estimat på hva det kan koste å glatte ut det ruglete på muren. Takk.

Mure igjen hull til pipa

3238SANDEFJORD

Trenger hjelp til muring igjen hull i pipa etter ovn

Nytt vindu i leka mur

3209SANDEFJORD

Det skal settes inn et vindu i leka mur. Det eksisterer ikke vindu der i dag. Send gjerne forslag og pris på vindu i tillegg til jobben. Det er snakk om et rømnings vindu på soverom. Åpningen i vinduet må være minst 0,5 meter bred og minst 0,6 meter høy. Summen av bredde og høyde skal være minst 1,5 meter.

Siste evalueringer
Opparbeide sti

Han kom da han skulle. Han var rask og effektiv. Arbeidet ble veldig bra. Han hjalp meg også med å reparere vår steintrapp.

Juni 2023
G

Gina om Birger Mangelrød

Sandefjord
Puss opp pipen

Veldig flink og profesjonell fyr .

Mai 2023
M

Martin om ACROPOLIS ANTONIOS SPYROU

Sandefjord
Støpe platting

Jobben ble utført raskt og effektivt. Resultatet er veldig bra

Mai 2023
J

Jan om ARMBET GRZEGORZ JOZEF JASINSKI

Sandefjord
Avsetning av gulv på bad

Bra utført

April 2023
A

André om SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Sandefjord
Rive vegg i kjeller + litt graving utside + tette hull i murvegg

Arbeidet er ikke fullført, men det som er gjort så langt er tilsynelatende bra arbeid. God kommunikasjon, virker fornuftig overveielser i arbeidet, effektivt utført. Alt vi ble enige om er ikke utført enda. Håper at det vil bli løst i henhold til avtale etter hvert (sikkert mye annet å gjøre akkurat nå). Det er heller ikke ryddet opp etter seg utvendig, men mye er allikevel ryddet bort. Oppfatter snekker som seriøs og opptatt av å utføre en så god jobb. Prisen er ikke rimelig, men det var heller ikke det som var mitt fokus. Prisantydning "bommet" kun 7000 over det som var skissert. Det er innafor. Jeg er fornøyd og synes arbeidet ser bra ut så langt.

April 2023
R

Reidar Bowitz om JM MARKUSSEN AS

Sandefjord
Bad flis, membran, støping

Satt inn takvindu og støpte, la membranog flis på badet. Gjorde en kjempe fin jobb og var god å kommunisere med undervis. Veldig fornøyd

April 2023
V

Veronika om EVKÅ BYGG SERVICE AS

Sandefjord
Mure opp stall/driftsbygning

Kom til avtalt tid og utførte jobb etter avtale til avtalt pris. Anbefales!

Des. 2022
J

Johanne om KRISTOFFER LANDMARK

Sandefjord
Lage hull i grunnmur for ventil

Hadde god kontakt med kontaktpersonen. Han kom men ikke helt etter avtalt tid. Utstyr noe dårlig og mangelfull,men han fikk jobben gjort med det han hadde. resultat på hull gjennom mur ble veldig bra, her ble jeg veldig godt fornøyd. Resten gjorde jeg selv, da han manglet noen deler for å sluttføre på innsiden. Men som sagt det var det utvendige hullet som var det viktigste Jeg vil absolutt anbefale han videre.

Des. 2022
K

Kai om VEAR VÅTROMSERVICE STENHAUG

Sandefjord
Installasjon av vedovn

Enkelt montert og hyggelige folk.

Des. 2022
E

Eva Helen om Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

Sandefjord
Pergola

Veldig hyggelige tømrere, som gir god kommunikasjon underveis og lett å samarbeide med. Tok litt lengre tid enn forventet, men sluttresultatet ble veldig bra.

Nov. 2022
G

Gro om TØMRER RENÉ FINDLAY DAVIDSEN

Sandefjord
Puss av xps plater på grunnmur samt pusse inn nytt vindu og dør

Gregor fra Grouting Service gjorde pussarbeid på XPS og reperasjon rundt kjellervinduer hos meg. Arbeidet ble utført over all forventing, til en hyggelig pris. Veldig flink i norsk og kommunikasjonen var veldig god under hele oppdraget. Annbefales på det sterkeste!

Okt. 2022
E

Espen om GROUTING SERVICE AS

Sandefjord
* Fortsatt ledig: Installere liten peisovn

Ville krysse av på samtlige overnevnte. Murmester Leonardsen gir kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon, ryddig og profesjonalitet i gjennomføring. Anbefaler!

Okt. 2022
C

Caroline Wilhelmsen om MURER JØRN LEONARDSEN

Sandefjord