Behov for hjelp med mur eller betong i Vennesla?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Vennesla på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Vennesla?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Vennesla på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Vennesla

Støping av Betongmur i Bordforskaling

4707VENNESLA

Støping av Betongmur i Bordforskaling Støping av en betongmur i bordforskaling på en eksisterende natursteinsmur. Dimensjoner: Muren skal være omtrent 15 meter lang og 35 cm høy.

Avretting og stålglatting av betonggulv

4715ØVREBØ

Hei Jeg skal støpe en såle til en garasje jeg bygger, målene er 8800x5200. Store deler støpes oppå en gammel såle, denne er veldig skjev med mye høydeforskjeller, nye såle skal utvides en liten del. Underlaget for nye såle er avrette og komprimert pukk. Jeg har satt opp en ny ringmur i lik høyde rundt hele sålen, i og med den gamle sålen var så skjev, sånn at jeg får en bent utgangspunkt til nye sålen. Jeg trenger hjelp til og avrette det nye betonggulvet, slik at sålen blir flat og med ørlite fall ut mot port. Vet ikke hva som er bra, men to promille er vel noenlunde innenfor. Det skal også nedfelles sakseløftere, her skal jeg lage en forskaling til. Betongen til dette må også avrettes / lages fall på. Jeg ønsker også gjerne at sålen stålglattes. Skulle gjerne hatt pris på både avretting og stålglatting av gulv. Mvh. Steffen

UTVIDELSE AV STØPT TERRASSE MED FLISER

4706VENNESLA

Ønsker tilbud på utvidelse av terrasse. Eksisterende platting er støpt og flislagt. Ved en utvidelse ønskes enten nye fliser på både ny og eksisterende terrasse eller glattpusset betong (eller annen anbefalt overflate). Terrenget er flatt. Der ny terrasse skal opp er det i dag gress. Skisse kan oversendes.

Tette sprekk i grunnmur og setningsskader

4700VENNESLA

Hus fra 80 tallet har har for å få tettet sprekker i grunnmur og setnibgsskader. Ta kontakt for befaring om du ønsker å gjøre jobben. Du må være autorisert. Det er i Kristiansand 😀

Oppussing og påbygg hus

4708VENNESLA

Vi trenger en bedrift som kan gjennomføre følgende arbeid: 1. Bytte ut vinduer, fra små til store 2. Pusse opp to bad 3. Skjære ut mur og sette inn stålbjelker og vindu og terrassedør. Mulig bruksendring: 1. Omgjøre gang og bygge ut til soverom 2. Bruksendre carport til enebolig (søknad sendt) 3. Ny carport hvis godkjent søknad

Mure/sparkle pipe

4708VENNESLA

Har akkurat revet en peis og trenger murer til å finstille pipa igjen. Uttaket skal stenges av, det skal bare gjøres fint igjen etter riving.

Siste evalueringer
Forskalingsmur på ca 13 meter.

Veldig godt fornøyd

Okt. 2018
T

Tor om BETONGGUTTANE AS

VENNESLA
ringmur på ferdigstøpt såle.

Hyggelig kar som gjorde jobben tidligere enn antatt til riktig pris.

Mars 2017
J

Jon om GS Betong & Armering AS

VENNESLA
Planering og opparbeiding av tomt

Jobben besto av planering av en 1,2 mål boligtomt i skrått terreng med mange store trær. - Meget grundig befaring og detaljert og bra anbud. - Har holdt alle tidsfrister. - Veldig hyggelig og enkel å forholde seg til. Alltid fått raskt svar på spørsmål. - Fant alltid gode løsninger når det dukket opp problemer. - Utrolig bra arbeid og vi er strålende fornøyd med resultatet. Anbefales!

Aug. 2016
G

Geir om LIE ANLEGG AS

Øvrebø
* Fortsatt ledig: Utbedring av sprekk i grunnmur

GS Betong & Armering kom til avtalt tid og utførte jobben på en eksemplarisk måte. Anbefaler dette firmaet på det varmeste ihht både pris & kvalitet.

Juli 2016
F

Fredrik om GS Betong & Armering AS

Vennesla
Mørtel på brannmur

Effektivt og grundig utført arbeid. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet til andre som trenger en murer. Veldig fornøyd.

Nov. 2015
D

Dagfinn om MURERFIRMA ERIK RYPESTØL

Vennesla
pusse opp badet

Alt ble sånn som avtalt. De kom på tiden og ble ferdig i tiden de hadde tenkt og til den prisen vi hadde fått skriftlig tilbud på.

Mai 2014
S

Susanne om AB Elektrisk AS

Vennesla
muring av fasadestein

Hei muring av fasadestein var meget bra utført og de sto på og jobbet avtale om et timeoverslag og det hold de seg innenfor og de ble ferdig i henhold til avtale kan anbefales og bruke til muring etc flis og stein

Sep. 2013
R

Rune om Rent Hus Dorota Korzeniecka

Vennesla
Legge varmekabler og avrette gulv i kjellerrom.

Jeg er veldig godt fornøyd med utførelse av arbeid samt at alle avtaler ble holdt. Jeg kan absolutt anbefale bedriften til andre.

April 2013
T

Tore om KRISTIANSAND ELEKTRO AS

Vennesla