Behov for hjelp med mur eller betong i Rygge?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Rygge på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for hjelp med mur eller betong i Rygge?

Uansett om du skal vedlikeholde, reparere eller bygge noe nytt - er det i mur eller betong finner du flinke murere i Rygge på Mittanbud som kan få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet mur og betong i Rygge

Støpe under kjøkken/stue/spisestue

1580RYGGE

Vi bor i et eldre hus der det er støpt under halve huset. Gulvet på kjøkkenet (i delen uten støp) er skjevt og knirker, så det er på tide å forsterke. Da er det jo greit å ta stue/spisestue samtidig, tenker vi. Vi ønsker derfor tilbud på å rive opp gulvet (totalt ca 45 kvm) og støpe en ny såle under. Samtidig kunne vi gjerne tenke oss et tilbud på å utbedre grunnmuren utvendig, som har litt sprekker og hull her og der. Antar at dette ikke er så lett å estimere uten å se huset fysisk, så kom gjerne på befaring.

Støpe såle til garasje

1580RYGGE

Vi har innhentet tilbud på garasje fra Igland og skal støpe såle på 7,8X6,2 m og en ca 25 cm ringmur oppå der. Grunnen er ferdig utgravd og ferdig gruset og komprimert. Det forventes å legge isolasjon, armering og støp , dreneringsrist og å ta utgangspunkt i Iglands krav til såle/ringmur. I tillegg kan det være nødvendig med noen høydetilpasninger til gårdsplass. Arbeidet håper vi kan starte så snart snø/isforhold og vær tillater det. Grei atkomst til byggegrunnen. Postnummer 1580 RYGGE

Støping garasjegulv

1580RYGGE

Hei. Vi skal bygge ny garasje. 550x900 Hva koster det å støpe gulv? Inkl graving, fjerning jord, forskaling osv. Tomta er ganske flat. Lett tilgang fra veien. 1580 Rygge

Altmuligmann

1580RYGGE

Jeg har en enebolig fra 1957 som det er et stort vedlikeholdsetterslep på. Over en lengre periode skal jeg bytte 8 vinduer, 5 innerdører, bordkledning på to av veggene, bygge en hybel som skal seksjoneres ut osv. osv. Du kan være alene eller et firma. Jeg ville foretrekke at vi diskuterte hver jobb og at det jobbes på timebasis slik at du /dere slipper å lage tilbud hele tiden. Det skal snekres, tømres, pigges flislegges, males osv. Et bra oppdrag for den rette mann eller firma.

Lettere mure-støp arbeid,ute.

1580RYGGE

1) Ferdig utgravd 3m2 som funfament til liten/lav utebod. 2) Feste små kantesten ( beleggnings) til fliser.ca25-30 stk Jobb kan utføres enten adskilt eller samlet.Gjerne med tilbud på jobb 1 for seg og jobb 2 for seg eller samlet.

Drenering, utbedre mur, skifte tak, skifte vinduer, renovere bad

1580RYGGE

Vi trenger prisoverlag på følgende arbeid: Skifte drenering rundt huset (grunnflate ca 8x9 meter). Antar det er behov for isolering av grunnmur. Utbedring av sprekkdannelse i en murvegg. Skifte tak inkl. undertak på hus og garasje. Hus: 8x9m grunnflate, garasje: 6x7m grunnflate. Vi er interessert i pris med og uten solceller. Totalrenovere ett lite bad på 5,5kvm. Skifte 13 vinduer pluss ett takvindu.

Siste evalueringer
Wiresaging / sprenging av fjell

Godt fornøyd med utført jobb. Ryddig og god dialog underveis hvor vi kom vesentlig lengre enn planlagt i tomte prosjektet vårt. Gis derfor de beste anbefalinger.

Mars 2017
J

Jeanette om Greåker Maskinstasjon AS

Rygge
Flytte feieluke pipe

Murmester Petter Storm gjorde en veldig god jobb som vi er svært fornøy med. Det var litt ekstra utfordringer siden pipen var av tegl og ikke pusset, men han tilpasset den nye feieluken på en svært god måte slik at resultatet ble bra. Videre var han punktlig ift avtalte tider og leverte jobben til prisen som var gitt i skriftlig tilbud. Tilbudet var forøvrig detaljert og godt oppsatt. Kan anbefales på det sterkeste

Jan. 2017
S

Stian om Murmester Petter Storm

Rygge
Støpe garasjeplate

Dyktig og profesjonell støpning av garasjeplate. Førsteklasses resultat, og konkurransedyktig pris. Kan varmt anbefales!

Okt. 2016
T

Truls om ØSTFOLD GST AS

Larkollen
Legge opp ny pipe over tak enebolig

God pris, god hjelp og tips, og en god jobb utført. Jeg kan tryggt anbefale Petter Storm.

Juli 2016
P

Per Harald om Murmester Petter Storm

Rygge
Legge flis på baderom

Vi har valgt RV Bygg og Renhold bedrift til å legge fliser på 5m2 baderommet vårt og har blitt veldig fornøyde med valget. Rimas er en dyktig og god erfaring havende flislegger som utførte sin jobb raskt og i høy kvalitet. Han har kommet fram med profesionelle og nyttige anbebalinger. Pris for utførte jobben var ikke høy heller. Vi kan hjertelig anbefale RV Bygg og Renhold AS.

Feb. 2015
V

Vilma om RV BYGG OG RENHOLD AS

Rygge
Bygging av bad

Vi har hatt Mesterhåndtverkerne v/ Roy Arve Hovind hjemme hos oss flere ganger. 1. gangen svarte han på et arbeidsoppdrag vi la ut på Mitt anbud. Han ga oss en akseptabel pris, og ga et positivt første inntrykk. Han skulle lage bad i en gammel bod. Han sa 4 uker, og et par dager over 4 uker var alt ferdig. Rørlegger og elektriker ordnet Roy med. Han er en dyktig fagmann, og i tillegg en blid og hyggelig mann som også er lett å samarbeide med. Alt gikk greit for seg, og vi kan anbefale Roy på det varmeste. Senere har vi brukt det samme firma for å skifte tak på huset vårt. Vi fikk en pris – den stemte! Jobben ble raskt og meget bra gjort. Igjen merket vi at det var folk som visste hva de gjorde. Det er trygt for oss som ikke har kunnskap på dette feltet, og vite at vi har med folk å gjøre som vi kan stole på. Rett før jul kom Roy og Morten og skiftet 2 vinduer. Fort og ordentlig gjort!! Trenger vi en snekker til oppdrag i vårt hus ved en senere anledning, vet vi hvor vi skal ringe. Ingen tvil om det !!

Jan. 2015
R

Rolf om MESTERHANDTVERKERNE DA

Rygge
Slamming av murstein/teglsteins-peis

En trivelig kar som var ærlig og samarbeidsvillig. Da vi ikke ble helt fornøyde med resultatet var han svært villig til å løse det og vi står fornøyde igjen med samarbeidet.

Sep. 2011
I

Ida om AT ALTMULIGMANNEN LTD.

Oslo