Mur og betong i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mur og betong i Stavanger

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Nov. 2023

Etablere lufteventil i kjeller

"Jeg fikk etablert to lufteventiler i kjeller ved kjerneborring gjennom grunnmur. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Kvaliteten på arbeidet var midt på treet. En taklist og deler av gipsveggen på innsiden ble skadet. Ser i ettertid a..."Se mer
O
Ole Fredrik
Stavanger
VM INVEST AS

Mabda Service Bygg AS

Vi ønsker å gi våre kunder den beste faglige expertise,kvalitet og trygghet.Vi utfører total/delvis renovering, tak og fasade, kjeller, oppussing av bad, graving og drenering, sparkling og maling, rehabilitering og restaurering ,hage og uterom ,hus maling.

Nov. 2023

Riving mur

"Veldig fornøyd. Alt blei utført etter avtale og pris🙂"
B
Bent kåre
Rennesøy
Mabda Service Bygg AS

PEISKONGEN AS

Peiskongen AS har sannsynligvis det største utvalget av typer innsatser som Hoxter, BEF home, hajduk, A.caminetti stowax osv. Vi har også frittstående ovner fra Jydepejsen, Aduro, Morsø og westfire. Pipesystemer henter vi fra Europas beste produsent som heter Metaloterm. Vi har erfarne Montører med oss på laget, og kan hjelpe til med alle jobber som har med piper , rehabiltering og peiser å gjøre. Hos oss får du den rette veiledninge og servicen på arbeidet du ønsker utført

Nov. 2023

Montasje av vedovn og tilpassing til pipe

"Dette var en topp klasse opplevelse med kvalitet og kunde bevissthet fra første kontakt. Skal du velge noen som gjør jobben 100% så velger du Peis Kongen. Gode priser med god informasjon om produkter og valg du bør ta."
K
Kjell Omar Åhjem
Hundvåg
PEISKONGEN AS

CCD EIENDOMSTJENESTER AS

Vi leverer de fleste bygg og anleggstjenester innen privat og næring. Ta gjerne kontakt og se om vi kan hjelpe deg på veien med ditt prosjekt.Vi tar vare på dine verdier! CCD EIENDOMSTJENESTER AS leverer tjenester innen de fleste fagfelt.Murer, rørlegger, tømrer, elektro, graving og malingVåre samarbeidspartnere har mange års erfaring i bransjen og stor faglig kompetanse innen sitt felt.Ta kontakt og få en gratis befaring hos ossTlf 51 73 20 50post@ccd-as.nohttps://www.ccd-as.no/

Okt. 2023

Trenger murer snarest

"Veldig fornøyd med utførelsen, punktlighet og ryddighet."
K
Kristoffer
Hafrsfjord
CCD EIENDOMSTJENESTER AS

Utbjoa Bygg as

Vi er et Mester-Sertifisert byggefirma/entreprenør med 8 ansatte per idag hvorav 2.stk. er lærlinger. Vi går på stort sett på Rehab, vindu/dørutskifting, påbygg/tilbygg , tak, oppføring av garasjer, klednigng, Isolering, terrasser/balkonger, trapper/rekkverk.

Okt. 2023

Bygging av Garasje

"Bra kvalitet på arbeidet, enkel kommunikasjon og pålitelighet. Kan anbefales."
B
Bjørn Børre
Stavanger
Utbjoa Bygg as

KONGSTEINSGATA MALERSERVICE FERNANDO COSMIN HONDOI

Vi utfører maling effektivt og rimelig! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat av jobb og pris. Tjenester: - Muring - Maling - Tapet - Sparkling - Gipsplater - Fliser - Parkett - Murpuss Ser frem til et godt samarbeid!

Okt. 2023

Murpuss

"Bedriften var rask i sin totalleveranse av: * Vurdering * Tilbud * Utførelse"
R
Roe A.
Hafrsfjord
KONGSTEINSGATA MALERSERVICE FERNANDO COSMIN HONDOI

TOTALE TJENESTER AS

Pålitelig lokalt firma som setter vekt på fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger.Tar oppdrag innen finsnekker og innvendig oppussing.Hovedvekt på kjøkkenmontering med over 20 års erfaring.Lang erfaring med Ikea, Epoc, Kvik, Norema og Drømmekjøkken. Kan også ta andre kjøkken på forespørsmål.Monterer garderober og møbler på vaskerom/bad.River innvendig og fjerner avfallDriver også med TAKFORNYING via samarbeidspartner/kjede.Takvask, impregnering, Takmaling, spyling/vask av gårdsrom.

Okt. 2023

Fikse sluk

"Veldig fornøyd!"
E
Elisabeth
Stavanger
TOTALE TJENESTER AS

Murerne AS

Murerne AS ble etablert i 2022 av Tore Ommundsen og Dag Åsmund Strøm. Etter lang tid i faget, hadde de begge et ønske om nye utfordringer. Resultatet ble et eget AS, som raskt etablerte seg som en attraktiv leverandør. Vi er opptatt av kvalitet og nøyaktighet i våre prosjekter og et sluttresultat som både vi og våre kunder skal være stolt over. Ta gjerne kontakt med oss dersom du også ønsker å sparre med oss om mulige løsninger. Enn så lenge, her er litt inspirasjon. Ta gjerne kontakt for en u...

Se mer
Sep. 2023

Tette utvendig rundt vinduer i grunnmur

"Utførte jobben raskt og som estimert"
B
Bård
Stavanger
Murerne AS

Vaktmester Dominik Maga

Sep. 2023

Feste 2 nattbord i beton

"Excelent service! Anbefales! 10/10 Very polite, very effective, very happy customer :) Price is also fair!"
A
Alexander
Stavanger

Team Tjensvoll AS

Jeg heter Thomas Tjensvoll (38) og kommer opprinnelig fra Jæren. Bor i dag på Lura med kona og våre to sønner. Jeg har 6 års erfaring fra steinbransjen, og ellers flere års erfaring som handy og altmuligmann. Team Tjensvoll hjelper til med steinarbeid, vaktmestertjenester eller tømming av dødsbo. Ta gjerne kontakt!

Sep. 2023

Reparere støyp under steinheller

"Godt utført arbeid, bra med avklaringer underveis."
C
Camilla Hanneli
Stavanger
Team Tjensvoll AS

LEIF LENDE AS

5.0 (73)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@...

Se mer
Sep. 2023

Hus dreneringsarbeid

"Veldig profesjonell og god erfaring, hjelper alltid og gir råd for å gjøre jobben enda bedre, Jeg er heldig som har valgt denne entreprenøren."
F
Fikre Micaiel
Hafrsfjord
LEIF LENDE AS
Siste registrerte jobber

Reparere forstøtningsmur

4010STAVANGER

Et lite stykke av forstøtningsmur mellom Musegata 66 og Thiisabakken 4 faller ut. Det er i hjørnet ut mot Thiisabakken. Reparasjon ønskes. Jeg bor i utlandet og kan ikke møte for befaring før 20. desember.

Avrette kjellergulv

4041HAFRSFJORD

Ønsker å få avrettet gulvet i et kjellerrom på ca 10m2. Rommet er kvadratisk.

Ta ned betongvegg

4007STAVANGER

Trenger hjelp i rive en bettongvegg/ ca 1m

Lage 2 stk nye lysgraver, skjære litt i betong, etc.

4041HAFRSFJORD

Hei, Jeg trenger noen som kan ta på seg jobben ved å lage 2 stk nye lysgraver, sette inn 2 stk vinduer i betongveggen samt skjære litt større lysåpning i betongveggen for å kunne montere vinduene. Vinduene er 60cm høyde og 135cm bredde. Må også skjære ut i terrassen.

Montere peis inn i murvegg

4048HAFRSFJORD

Flytte peis fra en etasje til en annen. Eventuelt mure igjen tidligere vegg eller sette in nytt. Lage hull i vegg for nytt peis. Avbildet peis skal monteres i veggen med tv bildet.

Mure ny trapp

4023STAVANGER

Vi trenger en ny betongtrapp, lik den nåværende. Mest sannsynlig ny fordi den som står har blitt skjev i tillegg til flere hull. Den er ca 205 cm bred og består av 5 trinn.