Riving, pigging eller betongsaging i Ålesund

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Ålesund. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Ålesund

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Ålesund. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Ålesund

Arbeid med asbest tak.

6006ÅLESUND

Jeg ser etter bedrifter som har sertifikat for arbeid med asbest. Det er nødvendig å rive asbestplatene fra tosidigtaket, ca 150 kvadratmeter. Vi tar oss av stillaset. Din jobb ville bare være å rive ned asbestplatene og ta dem bort.

Rive lekehytte

6013ÅLESUND

Rive og fjerne hele lekehytten. Står ved en stor tujahekk, vei på andre siden av hekken. Alt materiell etter hytta må fjernes.

Fjerning av stein/berg

6057ELLINGSØY

Gårdsplassen min er jevn bortsett fra at det stikker opp litt fjell. Ønsker å fjernet dette, så jeg får jevnflate.

Rive to ildsteder

6002ÅLESUND

Hei, Jeg ønsker hjelp til å rive to ildsteder. (Peiser i leca/teglstein) i tillegg ønsker jeg hjelp til å fjerne flis i gangareale. Oppdraget haster, og skulle helst vært gjort i dag. Pristilbud for riving og bortkjøting mottas med takk.

Riving og bortkjøring av 2 vegger.

6005ÅLESUND

2 lettvegger av tre skal rives og kjøres bort. Eventuelle fester i taket skal kappes. De står i 90 graders vinkel. En vegg er ca. 4. 20 meter lang. Den andre veggen er ca. 3 meter lang, men der skal omtrent 1 meter stå tilbake. Det er en dør i begge veggene, og takhøyden er 2,50 cm.. Jeg overtar leiligheten 30 april, og jobben må gjøres 2 og eller 3 mai, fordi jeg skal flytte inn 6. Mai.

Rive leilighet

6005ÅLESUND

En leilighet på ca 140m2 som skal rives. Bad må pigges også. Avfall må bæres ut i container. Er også på jakt etter en snekker som kan bygge opp leiligheten igjen.

Siste evalueringer
Renovering av garasje, bygge bod og terrasse

God oppfølging av leder, leverte som avtalt.

Feb. 2021
A

Annette om VI FIXER AS

Ålesund
Opprydding, riving

Godt og raskt arbeid.

Jan. 2019
B

Bjarne om Ålesund INDUSTRI SERVICE As

Ålesund
Rive vegg og bygge igjen 2 døråpninger

Hyggelig og dyktig håndverker med allsidig kunnskap. Løser utfordringer som dukker opp. Vi leide inn Myklebust i forbindelse med riving av vegg til kjøkkenet, tetting av 2 døråpninger og legge nytt gulv. Fleksibel og samarbeidsvillig i forhold til rørlegger og elektriker. Kan absolutt anbefale.

Jan. 2018
R

Roy Jøsok om MYKLEBUST SNEKKERSERVICE

Ålesund
Pigge/slå opp gulv

Effektivt og punktlig.

Feb. 2017
R

Roger om LIID BYGG AS

Ålesund
Oppussing/rehabilitering av bad

Lytter til deg som kunde. Gir anbefalinger og gode råd både før og underveis i prosjektet. God kommunikasjon underveis. Seriøse og dyktige. Kan absolutt anbefale Faginteriør AS til andre.

Okt. 2014
T

Tor Kjetil om Faginteriør AS

Ålesund
Rehabilitering av hus

Kan anbefales!!! God pris, veldig bra utført arbeid. Utrolig dyktige.

Des. 2011
L

Lars om WS BYGG

Ålesund