Trenger du hjelp med riving, pigging eller betongsaging i Bardu?

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong i Bardu? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Bardu. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Bardu

Riving og bortkjøring av gammel hytte

9360BARDU

Ønsker anbud på riving og fjerning av gammel hytte. Tak og vinduer/dører er fjernet. Er en murt pipe som også må rives. Hytten er ca 5,5x4 meter i størrelse. Hytten står på mur og noen murte støttepunkter. Muren må også fjernes. Bilder kan sendes for å vise hvordan den ser ut. Det er vei helt frem til hytten.

Doffin - Riving og miljøsanering av Mobakken - Bardu kommune

9360BARDU

Bardu kommune skal gjennomføre en åpen anbudskonkurranse for rivingsarbeider og miljøsanering knyttet til riving av Mobakken. Materialene som skal rives består hovedsakelig av konstruksjonstrevirke, taktekking, bygningsplater, vinduer, stålbeslag/innfesting og elektriske komponenter. Fundamenter av betong.

Fjerne fliser i gang og bytte ytterdør med karm.

9360BARDU

Ønsker å fjerne gulvfliser i gang med varmekabler. Varmekablene skal være der men vi skal legge laminat i gangen som en forlengelse av gulvet i stua. Gangen er nesten 6m2. Ønsker også å skifte ytterdør med karm.

Fjernkng av 60 kvm eternittplater

9360BARDU

Ønsker å fjerne 60kvm eternittplater fra tak i Bardu.

Riving av to innervegger i enebolig med tilhørende arbeider. Oppstart iht kapasitet.

9360BARDU

Enebolig fra 1960, godt vedlikeholdt. Veggene har isolasjon med rupanel og fiber plater. Huset er bebodd av familie på fire. El-arbeidene bestiller vi utenom. Kjøkken: Rive vegg til gangen, 320X242 cm. Rive døråpning til stua med skyvedør. Rive/fjerne eksisterende kjøkkengolv som er laminat-bord. Utvide åpning til stua med 30 cm. Dette er en bærevegg, men øverste del av veggen skal beholdes. En brannmur utgjør 20X130 cm av dette. Kasse inn vannrør i kjøkkenveggen siden denne ikke er yttervegg lengre. Legge nytt golv med el-varme, listing. El-arbeid: Skifte ut og flytte eksist. ledninger. Uavklart: Overgangen i himling til gangen. Opprinnelig gang: Legge akustikkplater i himling. Legge nytt golv med el-varme. Ny isolasjon/innkassing/innbygging i vegg av avløpsrør fra toalett i 2. etasje. Åpne inn til stua ved å rive kryssfiner-vegg (en gammel døråpning). Skifte dør til kjelleren med en som er tettere. Legge nye veggplater på veggene mot trappa og stua. El-arbeider: Skifte ut og flytte eksist. ledninger. Kontakt og bryter til golvvarmen, som også omfatter stua.

* Fortsatt ledig: En ukes hjelp til reisverk

9360BARDU

Vi bygger ut huset og trenger hjelp en ukes tid til å få reisverket, sperrer og tak på så raskt som mulig. Blir ca uke 37. Snekker får hjelp fra 3 snekkerkyndige mannfolk .

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med riving, pigging eller betongsaging?

Legg ut en jobb og få tilbud