Riving, pigging og betongsaging - Molde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Riving, pigging og betongsaging i Molde

PBV AS

4.8 (21)

Pigging demolering betonggulv

"Christofer er en hyggelig kar, kom som avtalt, gjorde jobben som avtalt, anbefales."
G
Geir Henning
Oslo, Nov. 2023
PBV AS

BYGGMESTER HALTVIK AS

Vi er en liten håndverkerbedrift med kunden i fokus. Vi tar på oss små oppdrag som nybygg, restaurering, påbygg og garasjer. Har også spesialisert oss på badrenovering.

Riving av betongveranda og betongsaging for vinduer

"Ryddig arbeid, levert til avtalt tid og god pris. Bra kommunikasjon underveis med fortløpende statusoppdatering. Kan anbefales!"
H
Helene
Molde, Aug. 2021
BYGGMESTER HALTVIK AS

EB OHREN EIENDOM AS

5.0 (3)

EB Ohren Eiendom AS jobber hovedsaklig med utvikling av egne eiendommer. Når vi har ledig kapasitet tilbyr vi våre tjenester via Mitt Anbud. Vår spesialitet er kostnadseffektive og ryddige oppussingsprosjekt, og vi har gode avtaler med både elektriker og rørlegger. Vi har egen maler/flislegger som utfører alt innen maling inne og ute, muring, pussing og flislegging.? Følg oss gjerne på Facebook. Vi tar på oss alt i fra enkle oppussingsjobber til større prosjekt. Geografisk tar vi jobber i Molde, Hustad og Gjemnes kommune.

Se mer

Fjerne eternittplater innvendig i garasje

"Jobb utført som avtalt på tid og pris"
J
Jonas Havnes
Molde, Juni 2020
EB OHREN EIENDOM AS

Hellwig Rør

4.6 (20)

Alle arbeider innen vann, varme og sanitær.Som Nye bad , etter våtroms normen /tek. 10. Dokumentasjon på utført arbeid. Godkjent for ansvarsrett. Tiltaks klasse 1. Skifte av varmtvann beredere. Dusjkabinetter og andre dusj løsninger. Utskifting av badekar og wc, rep av lekasjer. Nye slamavskiller / septiktanker i mange størrelser. Varmepumper. Luft vann, og bergvarme. Vi kan også hjelpe med fettavskiller til små og store restaurant / kiosker. Total bad = tett sammenarbeid med snekker,flislegger og elektriker. Vi kan tar hele jobben.

Se mer

Riving og gjennreising av innvendige vegger og gulv ca. 70m2

"Hyggelige fagfolk"
O
Ole Kristian Hoemsnes
Molde, April 2020
Hellwig Rør

RAS SERVICE SKIBINSKI

4.5 (25)

Utgraving av kjellergulv i bolig fra 1950.

"Kjempe fornøyd med jobben Ras Service Skibinski utført. Skal helt sikkert bruke de igjen og anbefale dem videre. God kommunikasjon og levert og jobben til riktig tid og pris."
M
Marilyn
Kleive, Mars 2020
Siste registrerte jobber

Riving av gammelt hus

6413MOLDE

Riving av gammelt hus i Tomrefjord. Ca 50 kwm i grunnflate . Kjeller i mur . 2 yttervegger har eternitt

Rive bærevegg, legge inn drager, byggesøknad

6429MOLDE

Trenger hjelp til å rive bærevegg fra kjøkken til stue, føre opp drager og eventuelt søyle. Trenger også hjelp til å søke om dette til kommunen. Gipsing av vegger på kjøkken/stue.

Pigging demolering betonggulv

6450HJELSET

Ønsker bistand med pigging i 5-6 rom (vaskerom, bad-/dusjrom) i eiendom utenfor Molde (Helset). Det er snakk om å legge til rette for at rørlegger kan skifte gamle sluk (soil) og legge nye sluk og rør. Betongsaging kan også bli aktuelt der rør skal skiftes. Ønsker kontakt med seriøse og erfarne som kan gjøre jobb i nærmeste fremtid. Se vedlegg for bilder og utsnitt plantegning. Det er 2 baderom hver på ca 3,5 kvm, 2 dusjrom og 2 WC-rom i hver etasje. Våtrommene i 1.etg har første prioritet, tilsvarende våtrom finnes også i underetasjen. Det er først og fremst ønskelig å få tilbud på pigging/saging slik av gulvene i våtrommene blir klare for gulvvarme og nye sluk, dusjene skal ha nye armaturer, baderom og WC skal ha nye vegghengte toalett, vinduer samt nytt belegg og ventilasjon (Flexit Pro7 eller tilsv.).

Innvendig riving på renoveringsobjekt

6415MOLDE

Ønsker ett team for innvendig riving på renoveringsobjekt. Det er 8 leiligheter som skal rives innvendig så det er klart til totalrenovering. Vi gir instrukser for hva som skal rives/åpnes av vegger. Alt skal sorteres.

Saging av betong

6415MOLDE

Jeg skal rive et utstikk på huset i betong, samt lage en inngang, og må ha noen til å sage. Jeg bor i Bolsøyvegen 3 i Molde.

Sette inn dør, kle vegger og overbygg

6415MOLDE

Bytte ut vindu med kjellerdør, grave ned 30-40 cm for å få ekstre høyde, kle yttervegg og under veranda

Siste evalueringer
Renovering av bad

Vi er kjempe fornøyd med jobben Eduradas har gjort. Han renoverte et helt bad med flis, byttet flere vindu og skiftet ei stor balkong skyvedør. Vi anbefaler han på det sterkeste. Han var også billigste av alle anbud.

Des. 2018
E

Espen om EB KOMPLETTBYGG AS

Molde
Oppussing av 30 kvm leilighet

Pålitelig, flink å se løsninger og gjør et nøyaktig og godt arbeid. Anbefales, og vil brukes igjen.

Aug. 2018
M

May om RAS SERVICE SKIBINSKI

Molde
Rive Eternittplater og legge på ny bordkledning på huset

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført, ryddige og dyktige fagfolk som vet hva de driver med. God på pris og ingen problem å ta ekstra arbeid. Kommer til å bruke dette firmaet igjen så kan absolutt anbefales.

Juli 2018
V

Vegard om BYGG2 AS

Hjelset
Riving av garasje, og utgraving til ny garasje

Flott jobb med å rive garasje, fjerne gammel vegetasjon og gammel asfaltveg. Ordnet raskt med sprenging da vi oppdaget fjell. Klargjorde området med drenering før støping, og rigget opp ny innkjørsel for asfaltering. Satte også opp ny støttemur i betongstein. Alt ble gjort raskt og effektivt. Kan anbefales.

Okt. 2016
Ø

Øyvind om JØRAN RÆSTAD

Molde
Totalrenovering Kjøkkenrom

Bra jobb, bra gutt, anbefales. Fikset elektriker og rørlegger. Fleksibel og hardt arbeidende.

Des. 2013
S

Steinar om SILSET BYGG AS

Molde

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.