Riving, pigging eller betongsaging i Sandefjord

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Sandefjord. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Sandefjord

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Sandefjord. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Sandefjord

Rive overflater i enebolig

3208SANDEFJORD

Enebolig med kjeller og 1. Etg skal renoveres. Det skal da rives ut alle overflater og innredninger. Vi søker effektive, ryddige og seriøse folk til jobben. Vi skal også bygge det opp igjen med nye gulver/vegger/tak, etterisolering innvendig, bytte vinduer, montere kjøkken osv. Så er du/dere håndverkere med gode referanser, kan vi snakke om den jobben også. Befaring kan foretas førstkommende fredag, etter avtale. Jobben er i Sandefjord

Rive stillas

3213SANDEFJORD

Se bilder for nærmere info. Rive stillas og legge det på paller. Alt ligger klart. Eventuelt firma må selvfølgelig ha papirene i orden.

Rive teglsteinspeis

3234SANDEFJORD

Vi ønsker hjelp til å rive den gamle peisen i stua. Avfall må bæres bort og kan legges på henger på gårdsplassen. Selve peisen er ca 150 cm bred. Sokkelen den står på er i underkant av 190 cm. Dybde er ca 95 cm. Høyde ca 190 cm.

Flislegging

3231SANDEFJORD

Fjerne eksisterende fliser Slipe/pigge bort lim Sparkle fall Toppmembran Legge nye fliser Ca. 50 kvadratmeter

Knust drivehus skal rives og kastes og event. Montere nytt og billig drivehus

3222SANDEFJORD

Gammel drivehus som er ødelagt av snø og vind. Skal fjernes og event monteres et nytt og billig drivehus.

Utgraving av kjeller med fjell

3218SANDEFJORD

Rommet i kjelleren er 3x7m hvorav 2/3 har fjell i diverse mengder. se bilder. ønsker å fjerne alt fjell helt inntil yttervegg med ca 30cm undergraving under sokkel slik at man kan pukke opp. jobben gjelder kun fjerning av fjell. på utsiden er det en 1m bred fjellrabb som går inn til kjelleren. denne ønskes også fjernet. murvegg yttvegg kan slås ned og trenger ikke settes opp igjen. bæring i kjeller som står på fjell vil bli stemplet opp og skal ikke bygges opp igjen.

Siste evalueringer
5m2 bad trenger generelt renovasjon Vestfold

Jeg er veldig fornøyd med Catho, Karel og Allan i Christensen CC Rørservice AS. Totalrenovering av bad på ca 5m2 ble utført ryddig, med høy kvalitet og til avtalt pris. Baderommet ser kjempepent ut! Anbefales på det sterkeste! Velkommen tilbake ved senere prosjekt! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Catho, Karelem i Allanem z Christensen CC Rørservice AS. Remont generalny 5 metrowej łazienki przeprowadzony był staranjie, z dbałością o szczegóły i zgodnie z ustaloną ceną. Łazienka wyszła pięknie! Z całego serca polecam! Cierpliwi na "dukanie" po norwesku😉

Des. 2019
A

Aleksandra om CHRISTENSEN CC RØRSERVICE AS

Andebu
Riving av garasjer 33 kvm

Enkelt, greit og kjapt.

Okt. 2019
J

Jessica om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Riving og bortkjøring av liten hytte (27 m2) og bod

Kompot AS rev en hytte for oss, og vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De var ryddige, og vi hadde veldig god kommunikasjon underveis.

Nov. 2018
I

Ida om KOMPOT AS

Sandefjord
riving, muring og snekkerarbeid

Raskt og bra utført. Fleksible og raske utførte arbeidet med bra kvalitet

Aug. 2018
H

Hans-Jørg om J & K MULTIVERK KRYSTIAN KARBOWNICZEK

Sandefjord
Pigging av kanal kjellergulv

Godt utført arbeid, ryddig, fair pris.

Juni 2018
P

Patrick Ramberg om Per Abrahamsen A/S

Sandefjord
Totaltoppussing av hus inkludert nytt bad og kjøkken

Proff Bygg utførte jobben ifb. med en større oppussing av huset vårt, og arbeidet ble utført på en god måte i henhold til avtalen (les beskrivelsen av oppdraget for omfang). Tett oppfølging fra daglig leder som også koordinerte jobben mot Elektriker og Rørlegger på en strålende måte. Selskapet har fokus på detaljer og leverer veldig bra standard på arbeidet. I etterkant har vi hatt en befaring hvor avvik har blitt løst raskt.

Jan. 2018
F

Fredrik Strandskogen om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Riving av 2 vegger, pluss oppsetting av 2 vegger.

Vi har bare positivt å si om denne bedriften. Bedre kan det ikke bli. Alt ble utført til punkt og prikke. Han vil vi veldig gjerne benytte oss mere av. Kan anbefales på det aller sterkeste. Tusen takk for alt som ble gjort. Det er bare 5 stjerner, han fortjener minst 6.

Sep. 2017
B

Bettina om STILBYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Riving av garasje

Veldig bra innsats og utførelse på riving av garasje. Godt utført jobb til avtalt pris. Anbefales!!

Juli 2017
J

Jan Ivar om GOLLI AS

Sandefjord
Fjerning av gulv og lister, to etasjer

Nøye, god kommunikasjon og effektive!

Des. 2016
C

Christopher Daniel om SABUNAS D/K SERVICES

Sandefjord
Byggmester til tilbygg

Lolands bygg leverer meget høy kvalitet. De var svært gode til å komme med kreative løsninger på våre til tider sære og annerledes ønsker. Alt arbeid er utført perfekt og Loland formidlet hele veien gode samarbeidspartnere for oss. Vi er veldig fornøyde med resultatet! Hilde Holmer og Jan Kåre Bechmann

Aug. 2016
H

Hilde om Lolands Bygg Og Renovering AS

Sandefjord
Fjerne del av lettvegg + mindre tilpasninger

Resultatet ble bra etter noen omveier pga misforståelser pga litt manglende specs på oppdraget fra vår side, og dårlig kommunikasjon. Dette ble avklart underveis og oppdraget ble utført til avtalt pris. Veldig serviceinnstilt og overholdt alle avtaler.

April 2016
H

Håkon Riisberg om IQ MALING OG SNEKKERTJENESTER AS

Sandefjord
Oppussing av bad.

Jobben ble godt gjennomført med hyggelige og flinke håndtverkere som en kunne diskutere løsninger med, og som også kom med innspill om mulige løsninger. Veldig greie å forholde seg til gjennom hele prosessen. Anbefaler de gjerne.

Des. 2015
O

Odd-Tore om Møller Håndverk & Eiendom As

Sandefjord