Riving, pigging eller betongsaging i Moss

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Moss. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Moss

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Moss. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Moss

Badegulv

1513MOSS

Ønsker pristilbud på pigging av 5 m2 bad med sluk. Elektriker legger nye varmekabler. Deretter støping og flislegging.

Pigging av gulv og støping av nytt gulv i kjeller rom

1525MOSS

Vi trenger og pigge ut gulvet i et rom i kjelleren. Da det er ønskelig med mer takhøyde. Jobben består av å pigge opp betong gulv og fjerne massene og støpe nytt gulv. Rommet er 4*10 meter. Vi hadde nylig oppussing i et baderom i kjeller hvor de pigget ut og støpte nytt gulv uten problemer.

Støpe nytt garasjegulv

1570DILLING

Ønsker tilbud på å pigge opp gamelt gulv og støpe nytt garasjegulv. Garasjen står på grunnmur av Leca. Gulv som ligger her i dag er beregnet til 10-12 cm tykkelse. Ca 50m2 garasje. Sender bilder på forespørsel. Eventuelt er garasjen tilgjengelig for befaring.-

Demontere garasjen

1580RYGGE

Garasje skal demonteres pent Trekonstruksjon garasje 30 kvm garasje med takstein

Riving av skjul

1560LARKOLLEN

Riving av skjul med asbest-dekke på taket. Asbesten er festet med bolter som må skjæres av med vinkelsliper, den må også pakkes i gjennomsiktig plast. Skjul er i skråning ved underetasje og alt revet materiale sjaues opp til bil som vi har.

Betongsaging - Utskjæring av innvendig dør i kjeller

1526MOSS

Utskjæring av innvendig dør i kjeller. I forbindelse med renovering er det behov for å tilrettelegge for et rom i kjeller. Veggen har en tykkelse på 20 cm. Enkel fremkomst gjennom utvendig kjellertrapp. Størrelse døråpning. Høyde: 200 cm Bredde: 90 cm Dypde: 20 cm

Siste evalueringer
Fjerne støpt gulv i kjeller.

Kom til avtalt tid og fikk en god pris. Kommer til å bruke han igjen!

Mai 2020
M

Miin om C'CON CHRISTOFFER ROBIN TEIG

Moss
Ny veranda

Vi valgte Tre og Stein AS/Zanas til å rive vår eksisterende veranda, samt bygge en ny og større. God på pris, pålitelig og effektiv. Litt justeringer underveis, som var null problem. Vi er superfornøyde og de er absolutt å anbefale!

April 2019
H

Hege om TRE OG STEIN AS

Moss
Rive peis og innvendig murvegg

Rask tilbakemelding og befaring. Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. God kommunikasjon før og etter.

Feb. 2019
L

Line om LARS TOMMY BERNTSEN

Moss
Totalrenovering av vaskerom

Vi var strålende fornøyde med både jobben (vaskerom) og folka som utførte den! Alt ble gjort som avtalt, endringer som måtte gjøres underveis, ble håndtert på en god og ryddig måte. Vi opplevde at dette er et firma som er opptatt av å gjøre en god jobb og få fornøyde kunder! Å pusse opp et vaskerom tar tid,og vi var veldig glad for at det var nettopp disse vi hadde så tett på oss de ukene det tok å bli ferdig! Anbefales på det varmeste!!!

Aug. 2018
M

Marianne om JELSNES FLIS OG BAD AS

Moss
Renovering av bad i kjeller

Er kjempefornøyd med badet som er laget av Mitt Bad. Alt fra befaring til ferdigstillelse gikk på skinner og ble håndtert særdeles profesjonelt. Alt var koordinert og planlagt mellom Mitt Bad og elektrikere slik at vi slapp å bruke tid på å ordne noe selv. Badet ble fullført på 8 arbeidsdager. Jeg hadde hver dag mulighet til å kikke på hva som hadde blitt gjort og er utrolig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jeg er glad vi valgte Mitt Bad.

Juli 2018
J

Jon om MITT BAD AS

Moss
riving peis

utførte jobben bra, blid og hyggelig. løsningorientert. starter ikke alltid kl 8, men det spiller liten rolle. Ikke redd for å benytte han igjen.

Juni 2018
S

Stian Alexander om Murmester Petter Storm

Moss
Drenering, pigge/støpe kjellergulv, parafintank

1. Gravd ut, drenert og isolert. Meget fornøyd med dette arbeidet. 2. Pigget ut betonggulv i et og et kvart rom, lagt nye rør vann og avløp samt ny kum/stoppekran ute. Det ble ikke gravd ut nok masse så gulvet ble høyere og tynnere enn i andre rom samt at betongrestene ble dumpet på tomta og ikke fjernet. Delvis fornøyd/ufornøyd. 3. Rørleggerarbeid for nytt bad/kjøkken hadde en rekke feil. Det meste ble fikset, men ikke alt. Mindre fornøyd.

Mai 2018
R

Roy-Inge om RINGHUS MASKIN & TRANSPORT LIMITED

Rygge
Rive og bygge bad

Flott utført arbeid, til både riktig tid og til riktig pris. Dyktige fagfolk som vet hva de driver med. Anbefales til alle som ønsker seg nytt baderom!

Mai 2018
C

Christer om FOLLO BAD AS

Moss
Pigging av gulv

Kan varmt anbefale Luigi, det var en skikkelig røff jobb med pigging av dette gulvet, mye værre enn jeg tror alle kunne forestilt seg på forhånd. Luigi og hans arbeidere jobbet effektivt og la inn en en fantastisk innsats - 5 av 5 her!!

Mars 2016
C

Christian om LBL NATURSTEIN AS

Moss
Rive vegg åpne mellom 2 hus

Kjempe bra jobbet, ryddet pent etter seg!

April 2015
F

Fredrik Thams om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Riving og montering

Har hatt gleden av å bruke Knuts Håndverkstjenester til oppsussing av gang. Jobben besto i riving av eksisterenede skap, tak og gulv legging samt montering av lister og skyvedører. En velutført jobb av en hyggelig og dyktig håndtverker, som var punktlig og lett å samarbeide med. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil komme til å bruke Knuts Håndverkstjenester til flere oppdrag senere. Anbefaler gjerne denne bedriften på mittanbud.no

Mars 2014
A

Anne Marit om KNUTS HÅNDVERKSTJENESTER

Moss
Sette opp og rive ned noen vegger

Vegger ble revet og vegger med dører ble satt opp. Han la også ny laminat. Han fant gode og billige løsninger på de fleste små problemer som dukket opp underveis. Lagde ny fin inngangstrapp(ute) Veldig serviceminded og hyggelig. Anbefales på det varmeste.

Mars 2014
O

Oddfrid om K-F JOHANSSON BYGG OG VEDLIKEHOLD

Moss