Riving, pigging eller betongsaging i Larvik

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Larvik. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Larvik

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Larvik. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Larvik

Rive pipe og rive bad (samt pigge opp gulv), samt bortkjøring av avfall til gjenvinningsanlegg

3260LARVIK

1. Badet er ca. 7 kvm og består av fliser på gulv og vegger. Servant med skap og badekar (som er koblet fra). Pipen som skal rives er i god stand og ser ut til å bestå av mur. Den skal rives mellom 3. (øverste etasje) og 2. etasje. Den skal beholdes i 1. etasje. Arbeidsomfang: demontering, fjerning av fliser, pigging, riving av pipe, og andre rivearbeider. Avfall skal sorteres og kjøres bort til gjenvinningsanlegg. 2. Sortere og kjøre bort øvrig avfall som er i og utenfor huset til gjennvinningsanlegg. Tidsplan: Ønsket startdato og varighet er så fort som mulig. Pris: Ønsker tilbud på fastpris på nr. 1 og spesifisert timetilbud på nr. 2. (Vi dekker evt. kostnader som kommer på gjenvinningsanlegg pga. restavfall)

Riving av pipe

3260LARVIK

Rive pipe i 3. og 2. etasje, pipen/muren kan stå i 1.etasje. Og fjerne alt av mursteins/stein etter riving av pipe og murstein/stein etter vi har revet peis.

Fjerne gulvbelegg, fliser og himling i kjeller

3257LARVIK

Fjerne laminat og underliggende varmekabler i kjeller på 8,7x11,7m. Varmekablene er ikke tilkoblet strøm lenger. I tillegg fjerne fliser på bad i kjelleren på ca 4x4m. Pluss fjerning av himling på to rom på ca. 3x3m og 4x4m slik at gammel himling/takbjelker blir eksponert. Inkludert transport og kasting av avfall.

Riving hus

3260LARVIK

Et helt hus skal rives. Det er et trehus, ca 100kvm.

Riving garasje 25kvm

3261LARVIK

Riving garasje cc25 kvm

Pigge gulv baderom/vaskerom

3274LARVIK

Trenger hjelp til å pigge/skjære opp rørganger på et bad og vaskerom. Rommene er ca 11 kvm.

Siste evalueringer
bytte takstein

Veldig ryddig og utmerket utført jobb. Arbeidet ble utført raskere enn avtalt tid Hyggelige profesjonelle arbeidere og ble fullt opp under hele prosjektet. En feierstige ble plassert litt feil, men ble rettet opp umiddelbart. En bedrift vi anbefaler på det varmeste

April 2019
T

Trygve om E. V. TAK & BYGG AS

Svarstad
* Fortsatt ledig: oppussing

Skien Stein og bygg har total renovert mitt hus som er av eldre dato.Fjernet vegg ,revet tak ,vegger,rettet opp disse ,bekledd med gipsplater .flislagt gulv,bygget nytt kjøkken,satt inn nytt vindu og dører,endret inngangsparti og lagt brosten.Arbeidet er utført på en meget tilfredsstillende måte.Megat fornøyd med resultatet.kjempeflotte folk.kan anbefale kazem og Skien Stein og bygg på det varmeste.

Aug. 2018
N

Nicoline Green om SKIEN STEIN OG BYGG AS

Slemmestad
4år gammelt hus skal ombygges og renoveres

Arbeid utført til avtalt tid, bra utførelse av arbeidet. Anbefales!!

Juli 2015
T

Thomas om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Larvik
Legge membran, flising av bad. Inst av ny baderomsinnredning.

Full pott! Raske, effektive, flinke og høflige arbeidere som har evnen til å se løsninger som er bedre/billigere enn oppdragsgiver. Jeg brukte M&M til oppussing av et bad, men vil bruke dem til mye mer; bod, nytt kjøkken samt div snekkerarbeid.

April 2014
E

Eivind om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Stavern
Renovere Bryggerhus

Det klart beste tilbudet med gjennomarbeidet beskrivelser og klarifiseringer, ikke billigst men men vet hva man har bestilt og risikoen er dermed redusert. Gamle hus er som kjent ingen spøk å gå igang med, skjult råte, husbokk osv.

Mars 2014
H

Hans Gunnar om BYGG POINT AS

NEVLUNGHAVN
Isolere tak

Godt fornøyd med utført arbeid, viktig å bli enige om pris før arbeid starter. Da det kan bli en diskusjon i etterkant av fullført jobb.

Des. 2013
L

Linn Hege om Pranas Bygg AS

Skotselv
Riving og bortkjøring av garasje

Proffbygg tømte, demonterte og kjørte bort en gammel garasje. Temur kom med det beste tilbudet og gjorde jobben veldig fort og greit. Veldig hyggelig og flinke folk! Kan trygt anbefale proffbygg videre til andre.

Mai 2013
E

Erland om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
Renovering av bad

Kvaliteten på arbeidet var helt grei - murerarbeidet svært godt utført. En god del forsinkelser på slutten - dette skyldtes også ting som oppsto for vår egen del, og kan ikke lastes håndverkerne fullt og helt. Anbudet var realistisk.

Mai 2013
T

Torgunn om HEM BYGGETJENESTER

Baderom

De var raske, velorganiserte og profesjonelle, men etter tid pga noe komplikasjon ang. arbeidet ble jobben gjort litt mindre hyppigere mot slutten. Det ble jo større jobb enn vi tenkte før. Rapportert feilene ble rettet etter kort tid.

Mai 2013
K

Kornel om HEM BYGGETJENESTER

Larvik
Totalrenovering av bad

Dette firmaet skal vi bruke om igjen

Feb. 2012
E

Espen om BOLIG OG BAD AS

Larvik