Riving, pigging eller betongsaging i Skien

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Skien. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Skien

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Skien. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Skien

Rive bad

3735SKIEN

Fjerning av fliser på baderom 6,3 kvm bad. Ligger belegg under. Riving av vegger, sponplate med flis.

Riving av loft etasjen

3712SKIEN

Jeg trenger riving av loft etasjen. Det gjelder ta av plater på vegger og tak. Bære ut og kjøre vekk.

Riving av loft etasjen

3712SKIEN

Jeg trenger riving av loft etasjen. Det gjelder ta av plater på vegger og tak. Bære ut og kjøre vekk.

Invitasjon til Anbud: Riving av Takforlengelse på Industrigata , 3730 Skien

3730SKIEN

Invitasjon til Anbud: Riving av Takforlengelse på Industrigata , 3730 Skien Vi inviterer potensielle leverandører til å legge inn anbud på riving av takforlengelsen på vår eiendom i Industrigata 30, 3730 Skien. Beskrivelse av Prosjektet: Takkonstruksjonen mot vest er forlenget over terrassen og trappehals/nedgang til kjeller. Det er montert taksperrer (48x148 mm) i forlengelsen av de originale sperrere fra 1946. Sperrene har opplegg på yttervegg og på nyetablert bjelke (2’’ x 6’’), understøttet av søyler. Avstanden mellom taksperrene er typisk cc 70-75 cm, tilsvarende de originale taksperrene. Krav til Leverandør: Må ha nødvendige kvalifikasjoner og erfaring. Må kunne gi en detaljert plan for gjennomføring inkludert tidsestimat. Må kunne arbeide i samsvar med alle relevante sikkerhetsstandarder. Innlevering av Anbud: Vennligst inkluder detaljerte kostnadsestimater og tidslinjer. Vi ser frem til deres respons!

Riving av utvendig inngangsparti i betong på 4,65m2

3718SKIEN

Riving av utvendig inngangsparti i betong på 4,65m2. Den er 0,5m høy. Det er ønskelig med pris på riving og eventuelt rydding etter det som er revet. Oppdraget ønskes gjennomført i mai eller begynnelsen av juni.

Finne ut om murvegg i leilighet er bærevegg (og fjerne den om den ikke er det)

3733SKIEN

Jeg ønsker å finne ut om murveggen som skiller kjøkken og stue i leiligheten jeg nettopp har kjøpt er bærevegg eller ikke. Om det ikke er bæring ønsker jeg å få hjelp til å få fjernet veggen. Det er en støpt vegg/murvegg i et borettslag med byggeår 1959/60.

Siste evalueringer
Bearbeiding av tomt/oppkjørsel

Rask , effektiv , kvalitet og pålitelig

April 2019
P

Per Ivar om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
VÅR RYDDING / KASTE SØPPEL

Flott utført! Ryddig og anbefales

Mai 2018
G

Glenn om MESTER OKUSKO

Skien
Bygge nytt Rekkverk rundt veranda pluss legging av Stein.

Gjorde en fin jobb, alt ble veldig bra.

Feb. 2018
U

UNKNOWN om PK BYGG PEER OLAV KITTILSEN

Rive en vegg innendørs og totalrenovere rommet

Anbefaler Boservice, de er raske og effektive, kommer til tiden og gjør et godt arbeid. Ingen overraskelser og dyktige fagfolk som rydder etter seg og holder orden. Jeg ville ikke tvilt på hvem jeg skulle bruke neste gang jeg trenger snekker. Tusen takk til Boservice, strålende!

Jan. 2018
J

June om BOSERVICE AS

Skien
Riving/Støping av mur og legging av ferdigplen

Flinke karer! Nøye og ikke minst fleksible underveis ,da vi plutselig ville gjøre noen endringer! Veldig fornøyde med det endelig resultatet! Anbefales uten betenkeligheter!

Nov. 2017
L

Linda Elisabeth om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien
Rive og bygge mur

Arbeidet ble utført raskt, effektivt og til avtalt pris og tid. God kvalitet i arbeidet. Hyggelig og serviceminded . Kan trygt anbefales!

Aug. 2016
M

Mattis om GELDI MUR & FLIS

Skien
Pris på nytt badrum

En väldigt bra planläggning av arbetet & i möte kommande kundens ide till jobben. Sivertsen & Co är att rekommendera till er som ska fixa i hus å hem. Så 1000 tack till er alla. Anders M.G Pihl

April 2015
A

Anders M:G om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
oppussing av bad

Fagdyktige folk, hyggelige og hjelpsomme anbefaler veldig. Tusen takk for dere alle som har gjørt en kjempe bra jobb.

Feb. 2015
F

Freedom R om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Renovering av bad

Er meget fornøyd med utført jobb. Kan trygt anbefale dette firmaet, gulv legger, snekkere og rørlegger meget trivelig folk å ha med å gjøre. Så en stor takk til Rørlegger Sivertsen og hans medarbeidere. Trym Stoa

Des. 2014
T

Trym om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Rive existerene vegg.

Måtte flytte bryter og elektrisk ledning inntil list etter snekkerene. Ellers bra litt dårlig samarbeid med murer og snekker. Det ble litt mere muring en det som var avtalt. Men resultatet ble veldig bra og bruker venlig. Hilsen Hans Ivar Elseth.

Nov. 2014
H

Hans Ivar om Liabygg AS

Skien
Bad rehabilitering

Kvalitet, kommunikasjon og service på toppnivå. Sivertsen koordinerte alle involverte underleverandører fra start til slutt. Tydelig, alltid tilgjengelig og ærlig. Anbefales. Kristian Wiig, Falkum (Skien)

Des. 2013
K

Kristian om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
rehabilitering/ slå sammen bad og toalett

Veldig bra service, fin pris og jobben ble gjort til avtalt tid. Jeg anbefaler ham på det sterkeste.

Nov. 2013
U

UNKNOWN om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien