Riving, pigging eller betongsaging i Bergen

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Bergen. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Bergen

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Bergen. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Bergen

fjerning av asfalt/oljegrus og pigging av berg

5178LODDEFJORD

**Beskrivelse av arbeid for fjerning av asfalt/oljegrus og pigging av berg:** 1. **Fjerning av asfalt/oljegrus:** - **Arbeidsområde:** En flat flate på ca. 90 kvadratmeter. - **Materiale:** To lag med asfalt/oljegrus, total tykkelse 5-10 cm. - **Arbeidsoppgave:** Skrape av begge lag med asfalt/oljegrus. - **Dumpingsområde:** Materialet skal dumpes på samme plass som fjernet. - **Metode:** Bruk av egnet maskineri for effektiv skraping og transport av materialet til dumpingsområdet. 2. **Pigging av berg:** - **Arbeidsområde:** Et lite område på ca. 9 kvadratmeter. - **Berg:** Varierende høyde på maks 40 cm, mest sannsynlig rundt 20 cm. - **Forhold:** Berget er tidligere i år boret opp og det er brukt sprengningsmasse, hvilket har gjort det oppfattes som ganske løst. - **Arbeidsoppgave:** Pigging av berget til ønsket nivå. - **Metode:** Bruk av passende piggeutstyr for effektiv fjerning av løst bergmateriale. **Sammendrag:** Arbeidet innebærer fjerning av to lag asfalt/oljegrus på en 90 kvadratmeter stor flate, med påfølgende dumping av materialet på samme område. I tillegg skal et 9 kvadratmeter stort område med berg pigges ned til ønsket nivå, hvor berget er relativt løst etter tidligere boring og bruk av sprengningsmasse.

Riving av leilighet

5034BERGEN

Ca 45m² leilighet i Sandviken som skal renoveres. Trenger noen til å rive alt av tak, vegger i tre. Med tilhørende isolasjon. Fjerne gulvbelegg etc. Ingen gips i leiligheten. For det meste panel, sponplate og trestender. Kan utføres i perioden 1 til 20 august. Muligh for container utenfor i hagen. Leiligheten ligger i 2 etg. Ta kontakt for befaring.

fjerning av ventilasjonsrør i blindkjeller

5239RÅDAL

fjerning av ventilasjonsrør i blindkjeller. Fant knuste ventilasjonsrør i kjeller. Ønsker å fjerne. Byggeår 1969. Så antar at det er asbest. Fjernes då raskt som mulig Adresse Holtastølen *skjult adressenummer*, Rådal

Rive senger på en hems.

5155BØNES

Jeg har kjøpt en nydelig hytte med hems. Der har forrige eier bygget en fantastisk kiste med to senger, hvor alt er festet til gulv og vegger. Jeg tør ikke rive det bort selv, men vil gjerne alt for å få plass til en stor seng. Jeg har stige her. Du kan dessverre ikke stå oppreist på hemsen, men nesten. Hytta ligger i Fitjadalen, Øystese. Det tar cirka 5 minutter å gå fra parkeringen, men det er litt kratt og stier. Veldig vakkert!

Rive og kjøre bort lecamur fra hage

5251SØREIDGREND

Vi har en mur i Hagen som vi gjerne vil ha revet. Den er laget av leca.

Oppussing stue og kjøkken

5259HJELLESTAD

Vi ønsker å pusse opp stue og kjøkken. Denne delen av boligen ble bygget i 1976/1977. Våre ønsker oppsummert er nye overflater (gulv, vegg, tak), rive en vegg for å få på plass en åpen stue-kjøkken løsning, samt rive en peis. Se vedlagt plantegning med mål og tilhørende bilder. Detaljer under. Vi ønsker tilbud på følgende arbeid: - Rive vegg på 3.65m bredde (bilde 1) - Rive og fjerne peis og Jøtul-ovn (bilde 2) - Flytte et vindu 1.5 m (bilde 3 og 4) - Fjerne gammelt gulv - avrette og legge nytt laminat (bilde 5) - Fjerne flisegulv på kjøkken - erstattes med laminat (samme som i stue) (bilde 6) - Rive innvendige vegger og tak - erstattes med gipsplater - Gipsplater sparkles og males (listefritt mellom vegg og tak) - Plassbygget bokhylle i hjørne (vi fjerner frittstående bokhylle) (bilde 7)

Siste evalueringer
Lage dør åpning

Punktlig, ryddig og ikke minst dyktig i arbeidet sitt. Anbefales på deg sterkest.

Okt. 2023
J

Jaleel om Straistean Bygg

Eidsvåg i åsane
Redegjøring om innervegg er bærende/avstivende

Bra

Okt. 2023
J

Jonas om Boligmur AS

Skoppum
Rive alt innvendig på gammelt baderom ca 8 kvm

Kato Bygg leverte oppdraget på en utmerket måte. Anbefales

Okt. 2023
C

Christian om KATO BYGG SERVICE AS

Bergen
Riving av bod og bortkjøring av materialene

Utførte jobben akkurat som avtalt :)

Sep. 2023
Ø

Ørjan om SCD

Bergen
Rive tak , vegger , golv i 2 bad

Utført ihht avtale

Sep. 2023
s

svein Egil om LPE CONSTRUCT AS

Bergen
Riving bod 6 Kvm

Holdt seg til pris og gjorde jobben raskt og effektivt

Sep. 2023
T

Tor om ANDREASSEN FIX

Bergen
Riving av gulv. Tette mot dyr . Legge et nytt gulv.

Vi er kjempefornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført som avtalt. Bra kommunikasjon. Sjefen er alltid behjelpelig på telefonen og meldinger. De hjalp oss med å finne de beste arbeidsløsningene med pris og kvalitet. Arbeidet ble utført til avtalt tid (det var veldig viktig for oss, siden vi ikke kunne bo i leiligheten mens arbeidet ble utført). Det var ingen problemer med betalingen. Det var ingen "uventede tillegg" og lignende. Moritz AS har gjort mye jobb på relativt kort tid. Det ble laget nytt betong gulv og laminat, ny gipsvegg og isolasjon i stue og på soverom. Takk for godt utført jobb. Moritz AS anbefales😉

Aug. 2023
P

Pavel om MORITZ AS

Laksevåg
Flislegging av 2 stk. bad

Urolig flott resultat, bra kvalitet på arbeid og god kommunikasjon.

Juli 2023
H

Håkon om Lavik Mur & Flis AS

Bergen
Fjerne jacuzzi

God kommunikasjon og pålitelige

Juni 2023
I

Irene om HJELLE ENTREPRENØR & SERVICE AS

Tertnes
Totalrehabilitering av bad og kjøkken

Vi valgte Master Flis på grunn av de kom med gode ideer til løsning på bad og kjøkken de var og pliktoppfyllende og fulgte veldig godt opp. Arbeidet de gjorde var prima kvalitet samarbeidet var godt. Jeg kan si noe om dette da jeg har jobbet i byggfaget i mange år. Vi anbefaler Master Flis på det varmeste de var og god på pris.

April 2023
C

Christian om Master Flis og Interiør

Bergen
Removal of terrace

Very good communication and a reliable person. Solved the job as expected and within short time. Can recommend, will use again.

Mars 2023
A

Andreas om VAISVILA BYGG

Bergen
Grave ut i kjeller

God kommunikasjon. Effektiv og god kvalitet på jobben.

Feb. 2023
S

Svein Arild om BØNES MUR AS

Bergen