Riving, pigging eller betongsaging i Trondheim

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Trondheim. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Trondheim

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Trondheim. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Trondheim

Rive betong

7071TRONDHEIM

Hei Vi har 3m ringmur i tykkelse 35cm og høyde 0,5m som skal rives. Fra ca 1960, dvs. en del stort tilslag, uarmert tror jeg. NB: stempling av eksisterende vegger og dekker vil være i orden når dere kommer. Det skal også sages åpning for et vindu i 26cm tykk mur av blokker (mellomting mellom leca og betong, uarmert). Vinduet er 60x120cm, men vindusåpning er i enden og toppen av kjellerveggen, så det må sages ca 0,8m horisontalt og 1,5m vertikalt. Vi ønsker hjelp snarest og senest i løpet av uke 31. Ta gjerne kontakt uansett om tiden ikke passer.

Riving og oppføring av reisverk

7081SJETNEMARKA

Rive siste rest og bygge nytt reisverk

Riving, graving og planering, tilbygg enebolig

7036TRONDHEIM

Vi har behov for oppgradering av enebolig fra 1962. Et tilbygg i leca, betong og tre skal delvis fjernes og bygges opp på nytt. En frittstående dobbeltgarasje i forkant skal også fjernes. Først må deler av eksisterende tilbygg fjernes, alt over bakken. Det er et klart skille i hovedhus med bjelkelag som gjør dette overkommelig. Tilbygget fra 1968 er leca vegger i 1.etasje med betong gulv. Tak er nesten flatt, tre med takpapp. Denne delen ble renovert i 2021 men skal nå fjernes. I sokkeletasje er det en murt kjeller med betong tak. Deler av vegger, samt hele taket skal fjernes, samt at det skal graves ut i overkant av 20 kvm utenfor eksisterende leca vegg for etablering av ekstra boareal. Tilsvarende skal det fjernes litt av dagens inngangsparti, som er en overbygd støpt trapp. Her skal det etableres såle på bakken. I forkant av dette ønsker vi at drenering inntil eksisterende vegger oppgraderes. For tilbygg skal det klargjøres for betong/støp. Tilsvarende for inngangsparti. Det skal etableres en ny garasje i forkant av tilbygg, samme sted som dagens garasje (litt større). Også her må det gjøres grunnarbeid og tilrettelegges for betongstøp. Se plantegningene som står på side side 3 og 4 i rammetillatelse, samt bilder fra sokkel hvor vegg mot nord er den som det skal graves inntil. Røde felt på plantegning er nytt areal. Det foreligger ferdig rammetillatelse for ombyggingen. Tidligst oppstart i august.

Sette opp tilbygg samt oppgradere bygningskropp enebolig

7036TRONDHEIM

Vi har behov for oppgradering av enebolig fra 1962. Et tilbygg i leca, betong og tre skal delvis fjernes og bygges opp på nytt. Her må det graves ut under bakken cirka 20 kvm, samt støpes. I forkant skal det være garasje på støpt såle. Alt dette skal være integrert i hovedhus som skal etterisoleres, bytte alle vinduer og dører. Et nytt inngangsparti skal etableres, også det på støpt såle. Vi ønsker også at det samtidig med graving også tas hensyn til drenering på 2 sider av huset. -det kan være interessant både å få tilbud separat for graving og betong hvis dette tilbys og tømrerdelen for seg slik at firma som bare jobber med graving/betong også kan gi tilbud. Vi er ikke avhengig av totalentreprise. Det foreligger ferdig rammetillatelse for ombyggingen. Vi ønsker pris for ferdig utvendige vegger og tak. Det skal ikke endres takvinkel på bygg, her beholdes dagens vinkel 3,4 grader. Dette kan sees på tegninger av 01.05 2024. Vinduer og dører ordner vi med selv fra Ligaard.

Oppussing og ombygging gang/vaskerom/trapp

7091TILLER

Ønsker å bygge om slik at deler av vaskerom går under trapp i gang. Dette vil medføre ny trapp, muligens rivning av betong gulv for å omdirigere vannbåren varme og legge rør i gulv, oppussing av vegger i gang, flytting av sikringsskap,

Rive murvegg

7020TRONDHEIM

Murvegg i blokk skal rives. Dette er en vegg mellom bad og WC. Styret krever at dette blir gjort av bedrift med kompetanse og ansvarsrett.

Siste evalueringer
Riving av yttervegger, etterisolert og nye ventiler mm.

Riving av yttervegger, etterisolering, nye ventiler, panel og nye balkonger/terrasser. Jobben ble gjort med effektivt tidsforbruk og profesjonelt. Romans er veldig flink på og følge opp samt svare og forklare alt de gjør og ting vi lurte på. Vi brukte lang tid på å bestemme oss for hvilket panel vi ønsket og Romans kom med mange gode forslag. Jeg anbefaler virkelig dette firma for jobb utvendig på hus. Prisen er veldig konkurransedyktig.

Sep. 2023
F

Frode om SNEKKERSERVICE OZOLINS

Trondheim
Riving innvendig

Effektive og prisbevisste. Jeg bestilte dem for å innvendig riving, men ble så fornøyd at de fikk bli med å bygge opp også. God på å kommunisere og møter alltid opp til avtalt tid.

Aug. 2023
K

Kristian om Bobek Bygg AS

Heimdal
Betong saging, bytte vindu

Supert! Så, jobbet og gjennomførte på rekord tid! Fornøyd med alt, kvalitet, pris, kommunikasjon, ryddighet, pålitelighet og effektivitet og profesjonalitet!

Aug. 2023
V

Vibeke om Nidaros Betong Og Byggservice As

Kattem
Pigg opp ca 15kvm kjellergulv.

Pigget opp 15kvm gulv, de var ryddig fra start til slutt. Leverte det de hadde lovet til avtalt tid og pris.

Feb. 2023
M

Mads om MULTI GRUNNMUR AS

Heimdal
Riving av trevegger og panel på et loftsrom

Effektivt og etter avtale.

Des. 2022
G

Geir Inge om Barter As

Trondheim
Riving av portstolper

Gjorde jobben som avtalt til en god pris. Anbefales!

Okt. 2022
I

Ivar om Steinar Hagen

Trondheim
Riving i forkant av oppussing

Et flott team! Veldig bra kommunikasjon gjennom hele prosessen. Dukket opp som avtalt og gjennomførte arbeidet effektivt. Høy kvalitet på arbeidet og ryddet godt etter seg. Fikk i tillegg gode tips om selv oppussingsarbeidet i etterkant av rivejobben. Takk skal dere ha!

Sep. 2022
T

Thomas om AS SANERING

Jakobsli
* Fortsatt ledig: Ny himling (og mulig riving av vegg)

Hyggelig og effektiv, og gjorde en god jobb. Vi er svært fornøyde!

Mai 2022
V

Vincent C C om LIEN BYGGSERVICE AS

Trondheim
* Fortsatt ledig: Fjerning av asbest

God kommunikasjon,profesjonell utført og i henhold til avtale.

April 2022
L

Louise Juul om NV-MILJØ AS

Trondheim
Skjæring/pigging av gulv, kjerneboring

Veldig fornøyd! Jobben ble gjort effektivt og med god kvalitet.

Feb. 2022
F

Fredrik om TRONDHEIM BETONGSAGING AS

Trondheim
Riving og bortkjøring av garasje.

Ryddig. God pris. Anbefales.

Feb. 2022
H

Hans Erik om Håkon Krogstadmo

Trondheim
Riving av ildsted, montering av peisovn

Hyggelige folk og konkurransedyktige priser. De kom kjapt innom på befaring og holdt avtalen for gjennomføring av jobben.

Nov. 2021
J

June Mari om KVADRAT INDUSTRIGULV, BETONGSAGING & KJERNEBORING AS

Tiller