Riving, pigging eller betongsaging i Ski

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Ski. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Riving, pigging eller betongsaging i Ski

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Ski. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Ski

Bytte rør under kjeller

1423SKI

Har nytt bad men gamle rør i rommet ved siden av som går ut til kommunen. Det gamle røret er ca 5 m langt i den delen som er i huset (under gulvet) plus noen meter utenfor huset til kommunens rør. Gulvet må pigges og røren byttes.

Riving av garasje.

1400SKI

Vår garasje bygget i 1980 (ikke av oss) er i svært dårlig forfatning. Den har takplater av asbest, som må behandles etter forskriften. Platene på taket heter Magnaniplater. Det er akkurat plass til en forholdsvis liten bil i garasjen. Garasjen er ikke i bruk, og det ligger gamle materialer i den som også må fjernes. Oppsatt i bindingsverk, men utvendig panel.

Ny inngangsdør og vindu i kjelller

1406SKI

Hei Vi ønsker å åpne ny inngangsdør i vår i kjelleren i Nybrottveien. Vi har vindu i underetasjen, men den er ikke stor nok etter forskriften. Hvis noen kan besøke oss og gi oss forslag og tilbud for det ville det vært flott.

Pigge opp kjellergulv 20m2

1406SKI

Ønsker å få pigget opp kjellergulv på 20m2. Masser må bæres ut manuelt fra kjelleren og opp i 1.etg, for så ut. Kom gjerne på befaring.

Pigge opp kjellergulv

1406SKI

Pigge opp kjellergulv 20m2. Massene må tas ut manuelt da det ikke er noe vindu det kan tas ut av. Kom gjerne på befaring.

Riving av terrassedekke

1423SKI

Ønsker pris på riving av betong dekke 13x2,50m Siporexelementer med påstøp total ca 20cm . Vegger skal brukes . Ca 5m av de 13 m er huldekke uten på støp.

Siste evalueringer
Fjerne løse veggplater med asbest

Lett å kommunisere med og jobben godt utført.

Aug. 2020
K

Kari om MILJØPUNKTET AS

Langhus
Rive opp tegelstein og stenge.

Veldig fornøyd, holdt avtalt fremdrift og gjorde en jobb med god kvalitet. Bra jobbe

Jan. 2020
W

WESAM om LEON BYGG AS

Pigge gulv 80 m2 kjeller

Goldie Tjenester har gjort en veldig god jobb med å gjøre om min 80 råkjeller til bruksareal. Senket gulv men 50 cm, isolering nye vinduer, nytt bad i tillegg til flislegging og annet . Mykis som var prosjektleder hadde mange gode ideer og er faglig flink innen valg av materialer og hvordan ting skal utføres men også mht byggestandarder og regler.

Jan. 2018
M

Marc om GOLDIE TJENESTER VOISLAV DJUKIC

SKI
Gulvlegging: Fjerning av fliser, legging av nytt vinylgulv

Martin svarte fort, kom på befaring og foreslo en løsning som var raskere og billigere enn det jeg i utgangspunktet hadde sett for meg og fryktet. Jobben ble gjort raskt, effektivt og godt, og kommunikasjonen før, underveis og etter var veldig enkel og fin. Prisen var også svært overkommelig. Jeg kommer helt klart til å kontakte firmaet igjen hvis det trengs.

April 2016
S

Sten J. McNeil om RADON-, MEMBRAN- OG LINOLEUMSERVICE AS

Ski
Rehabilitering av bad

Meget fornøyd med jobben som ble gjort. Totalrehabilitering av bad var det vi hyret de inn for, men likte de så godt at vi fremskyndet ferdigstilling av soverom og gang også. Veldig lett å kommunisere med og kan glatt anbefales videre.

Juni 2015
H

Hilde om BYGG-LACH JOZEF LACH LESZEK

SKI
Rehabilitering av gammelt bad

Maks fornøyd med utført arbeid på badet mitt. De var best på pris og utførte jobben på en meget tilfredsstillende måte. Badet ble ferdig innen oppgitt frist. Vil gjerne bruke deres tjenester igjen og anbefale til andre..

Nov. 2014
T

Tatjana om BYGG-HANDEL-RENHOLD KARAS

Ski
Rehabilitering av bad i kjeller

Svært godt fornøyd med arbeidet til de som rev, støpte opp, la våtromsplater, malte og la fliser. Rørleggeren tok noen litt rare snarveier, som medførte merarbeid for andre. Men sluttresultatet på badet ble meget bra.

Sep. 2014
K

Katinka Dahle om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Ski
Gjøre om vaskerom med do til bad

Badet ble helt fantastisk! Kent Robert og hans team med rørlegger, elektriker og snekkere/murere har gjort en utmerket jobb, til avtalt pris, og til avtalt tid. Jeg bruker gjerne Bygg Partner Angermo igjen, og anbefaler dem på det varmeste!

Aug. 2014
S

Stefan Andreas om BYGGSERVICE1 AS

Ski
Utbedring fuktskade, rehabilitering av bad, skifte dører

Ferdig bad på 2 uker! Pent håndverk til konkurransedyktig pris.

April 2012
V

Vibeke om OC RØRSERVICE AS

Gålå