Riving, pigging og betongsaging - Åmot

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage i betong? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Oppdrag tilknyttet riving, pigging og betongsaging

Vinterhage og noe innvendig snekring

2450RENA

Rive og bygge ny vinterhage på ca 25 m2. Bygge om rom i underetasje til soverom/garderobe.

Bytte tak

2450RENA

100 kvm tak skal byttes. Det skal legges powertek . Jeg har alt av materialer og takplater . På taket nå ligger det gamle plater som må fjernes og mener de er type eternitt. Så lenge de kommer ned på bakken så fjerner jeg de selv.

Rive gammel peis, inspisere pipe, mure nytt innløp til pipa fra ny ovn.

2450RENA

Det er ønskelig med et prisoverslag på: Rive gammel peis og frakte bort gammel stein. Inspisere pipe etter gjeldende regler Rette sår/overflate etter gammel peis Montere ny vedovn (type ikke bestemt enda) Huset står tomt.

Rive og bære ut inventar

2450RENA

Rydde og rive innvendig i ett hus. Rive ett gammelt kjøkken samt noe kledning og gulv. Bære ut gammelt skrot fra 1.etg og kjeller

Bytte tak på ei hytte

2460OSEN

Har ei lita hytte med et gammelt eternitt tak som har fått noen hull. Trenger hjelp med å få av gammelt tak, vurdere undertaket for så å legge nytt tak. Det er i utgangspunktet ikke strøm å på hytta, men bil vei helt frem. Vi kan evnt stille med aggregat. Siden det fremdles er en del snø i området er det nok greit å vente med jobben til etter påske. Størrelse på hytta ca 10 x 5,5 meter Hytta ligger i Sagbekkveien, Rena kommune

ombygging av hus

2460OSEN

Jeg har et småbruk bygd ca 1930. Jeg ønsker å gjøre to ting: 1) Rive trappeoppgangen til 2. etasje, og bygge opp en ny og større trappeoppgang. Ny trappeoppgang med ca 5 m x 2.5 m grunnflate med gulvvarme. God, bred, rett, og ikke altfor bratt trapp. Mulig med vindfang fra utgangsdøra eller ingen utgangsdør. Sikringsskap sitter i veggen i andre etasje i trappeoppgangen. Kan vurdere nytt tak på hele den siden av huset. Nytt utvendig panel på resten av veggen (ca. 1.5 m bredt i en etasje). 2) Bygge en platting med tak utenfor første etasje (ca 4 m x 2.5 grunnflate). Sette inn store brede glassdører fra stue ut til plattingen. Veranda (grunnflate ca 1 m x 1,5 m) med tak i annen etasje over plattingen - sette inn store brede glassdører ut til verandaen også.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med riving, pigging eller betongsaging?

Legg ut en jobb og få tilbud