Trenger du hjelp med riving, pigging eller betongsaging i Røros?

Skal du rive, pigge opp gulv eller sage betong i Røros? Finn håndverkere som kan hjelpe deg med riving, pigging og betongsaging i Røros. Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere.
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Oppdrag innen riving, pigging og betongsaging i Røros

* Fortsatt ledig: Riving av pipe/peis - innsetting av peisovn/stålpipe

7374RØROS

På hytta på Røros har vi en stor peis som er i dårlig forfatning. Vi ønsker å rive den og pipa og sette inn en peisovn og stålpipe. Pipe må rives fra tak og nedover. Peis etterhvert. Materialer må kjøres bort. Gulv under peis må settes i stand - f.eks. med skifer eller fliser. Ny peisovn settes inn, pipe monteres og tettes over tak. Pipa er frittstående i rommet, uten kontakt med vegger. Det er noen hyller festet til pipa men de kan vi demontere selv. Det er ønskelig at arbeidet gjøres uten behov for å tømme hele hytta for inventar - medmindre bedriften har et fornuftig forslag til løsning på det. Alternativt må det antakelig bygges et plasttelt inne i hytta rundt pipe/peis slik at murstein og puss kan fraktes ut uten at hele hytta blir nedstøvet. Dette er et søknadspliktig tiltak og det er ønskelig at utførende er godkjent søker - med ansvarsrett.

Skal gjøre om deler av fjøset, til stall

7374RØROS

Gammelt kufjøs med armert betonginnredning. Dette må fjernes, støpes nytt gulv for å rette ut møkkrenne og jevne ut eksisterende gulv. Det som skal bli stall er 90 kvm. 5 vindu skal byttes ut, skillevegg i mellom stall og gammelt fjøs. Port skal monteres.

* Fortsatt ledig: Ny garasje.

7374RØROS

Ny garasje på Røros. Eksisterende garasje rives. Ny garasje settes opp, inkludert bod. En etasje, med saltak. Areal under 50m2. Lengde 8,0m, bredde 6,2m. En hev/senk port til garasje. Egen dør til bod. Et vindu i garasje og et i bod. Isolert betong såle. Murt yttervegg mot nord og øst pga. terreng. For øvrig trevegger.

Demontering av brakker og flisbinge, samt tilhørende takkonstruksjon.

7374RØROS

Pris ønskes på demontering av alt inntil fabrikkveggen. Mellomrom mellom brakker og tak er kledd med panel. Limtredragere på langs og på tvers i takkontruksjonen. Stålstendere er boltet fast i braketter i bakken. Taket består av smale takplater. Utstyr som er oppå taket skal være tatt bort av annen part før riving. Ønskelig at alt demonteres og legges klart til lett opplasting for videre transport. Ring hvis det skulle være noen spørsmål, evt. For flere bilder/visning.

Helrenovering av bad

7372GLÅMOS

Badet har ca. 8,5 m3 grunnflate og veggene er 2,4 m. Badet ble renovert siste gang i 1987. Både gulv og vegger er flislagt og badekaret er innebygd og flislagt. I taket er det «tak-ess» plater. Nå skal alt rives ut til stenderverk i vegger, og bjelke lag i tak og gulv. I gulvet er det ca. 10 cm. betong som må meisles opp og fjernes. Taket skal etterisolerer om nødvendig, og det skal legges nye takplater med LED downlights. Vegger skal etterisolerer om nødvendig, og flislegger. I gulvet skal det legges varmekabler og avtettes tilstrekkelig og flislegges. Det skal lages et dusjhjørne med to glassvegger 90 x 90 cm. , og det skal installeres et badekar. Detvskal skiftes et vindu på badet som er 40 x 120. Dette vinduet skal være slik at det frostes når lyset slås på i rommet. Det skal monteres vegghengt toalett i rommet med sisterne i veggen. Anbudet skal ikke inneholde: Fliser Dusjvegger Badekar Baderomsinnredning Elektrikertjenester med varmekabel og downlights.

Fjerning av gammelt asbest-tak ved Harsjøen, Røros

7374RØROS

Trenger å få fjernet og kjørt bort et asbest-tak på Marenvollen seter ved Harsjøen, Røros. Det er ca 30m2 totalt. Noe tungvindt å komme seg dit da det ikke er bilvei helt opp (ca 150-175m gange), men det er mulighet for at tyngre kjøretøy som f.eks 4hjuling eller traktor kommer opp. Kom gjerne med anbud på ca-pris på jobben om befaring blir vanskelig.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Trenger du hjelp med riving, pigging eller betongsaging?

Legg ut en jobb og få tilbud