Vindu og dør i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vindu og dør i Ålesund

NORST AS

Vi påtar oss små og store byggeoppdrag for både private og bedrifter,nybygg og rehabilitering. Vi leverer og monterer glassrekkverk, balkonginnglassing . Ta gjerne kontakt med oss.

Nov. 2023

Bytte vinduer

"God kommunikasjon og flott utført arbeid til avtalt pris"
T
Thore
Ålesund
NORST AS

TRÅ BYGGSERVICE AS

4.4 (9)

Nov. 2023

Skifte av sprukket vindu

"Veldig fornøyd med utført jobb. Kommer til å bruke Trå Byggservice igjen. Anbefales på det varmeste!"
A
Arve
Ålesund

Utgård Service

Nov. 2023

Ombygging av inngangsparti

"Ryddig og klar i prosessen og selve arbeidet ble utført på en utmerket måte."
E
Erik Grønningsæter
Ålesund

A. Brandal AS

4.9 (9)

A. Brandal AS ble stiftet i 2022, men jeg har rundt 15 års erfaring i bransjen og kan vise til gode referanser om ønskelig. Jeg gjør det meste av mindre og mellomstore tømrerjobber: - Tilbygg - Renovering - Oppussing - Takarbeid - Gulvlegging - Trapper - Maling - Flislegging og mye mer Jeg er opptatt av at kunden skal bli mest mulig fornøyd, og strekker meg derfor ekstra for å få et godt samarbeid og jobben skikkelig gjort. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Okt. 2023

Innvendig foring/listverk av vinduer

"Hyggelig håndverker, tok hensyn til folk og inventar, ryddig, dette var et arbeid innendørs i bebodd hjem. Kom som avtalt. God pris."
H
Herdis
Ålesund
A. Brandal AS

REGIS BYGG AS

Okt. 2023

Skifte verandadører

"Gjorde fint arbeid, effektive og ryddige å ha med å gjøre."
R
Rune
Brattvåg
REGIS BYGG AS

MØRE TØMRER KWIATKOWSKI

Jeg har gått på byggfaglinjen på Herøy videregående skole og deretter tatt fagbrev som tømrer. Etter det har jeg jobbet i 10 år for ulike firmaer og skaffet meg bred erfaring innen nybygg, oppussing, rehabilitering og skadeutbedring i Møre og Romsdal. Jeg åpnet Møre Tømrer i 2022 for å tilby kunder et solid håndverk med høy kvalitet på arbeidet, samt nye løsninger i en raskt utviklende bransje. Ved å sette kundens behov i fokus, og levere et resultat du blir fornøyd med, vil jeg stolt fortset...

Se mer
Sep. 2023

Skifte 4 vinduer

"Skiftet 4 vinduer som sto "i mur". Jobben ble utført slik den skulle og til avtalt tid. God kommunikasjon underveis, og ble bedt om å ta kontakt om det var noe spørsmål etc i etterkant. Anbefales."
D
Dagfinn
Ålesund
MØRE TØMRER KWIATKOWSKI

Håndverk Formidling Vest AS

Aug. 2023

Skifte av tetting under 1 vindu på gateplan

"Fint utført og på kort varsel."
H
Henry A. Karlsen
Leinøy
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Skifting av vindu

6005ÅLESUND

Skifting av vindu. Jeg trenger hjelp til å bytte tre vinduer i andre etasje. Vi har allerede kjøpt vinduene, så vi trenger kun hjelpe til montering. Ta kontakt om ditt firma ønsker å ta jobben.

Yale Dorman

6006ÅLESUND

Ønsker pristilbud på Yale Dorman ferdig montert.

Utskifting av dør

6007ÅLESUND

Vi har en metalldør inn til boden som har blitt så skjev at det knapt er mulig å åpne og lukke den. Vi trenger derfor å skifte ut døren og erstatte med en ny. Eventuelt er det kanskje selve rammen som er skjev, så det beste er nok å komme på befaring først.

To nye standard vinduer i 4. etasje

6003ÅLESUND

Trenger å skifte to stk. vindu i stue i leilighet i 4. etasje i Ålesund sentrum. Trenger ikke å være spesielt dyre vinduer. Bredde: 140cm, Høyde: 120cm. Ta gjerne kontakt om mer info. Med vennlig hilsen Frederik

Polske vinduer trenger justering

6240ØRSKOG

14 store 3 lags polske pvc vinduer/dører/skyvedører trenger justering for å tette for varmetap. Kjøpt på Castorama ca 2010.

Skyvedør til soverom

6007ÅLESUND

Sett inn kassett med skyvedør på venstre side. Om mulig glass skyvedør med frosta glass