Trenger du hjelp med vindu eller dør i Vennesla?

Har du et prosjekt på gang i Vennesla for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Vennesla konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Vennesla?

Har du et prosjekt på gang i Vennesla for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Vennesla konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Vennesla

Bytting av gamel terrase dør og Vinduer

4715ØVREBØ

Ønsker utskfitng av eldre vinduer og terrasedør til nyeste standard. Tilbude gjelder både arbeid alt ferdig og anskaffesle. Under er noe mer detaljer på hva som trenger å gjøre, alle målene er ca og må verfiseres av håndverker før eventul bestilling. Viduer på bakkeplan (I betong) 6 stk 92x94 cm 2 stk 24x202 cm 1 stk 115x95 cm Andre/terdje etasje (treverk) 1 stk 115x115 cm (NB vanskelig å komme til fra innsiden) 2 stk 95x75 cm 3 stk 115x115 cm Terrasedør: 275x200 cm Gamel terrasedør er i metal og listen av varmekabler, disse må enten videføres eller kobles fra på forsvarlig måte. (hva enn som er biligst å gjennomføre)

Bytte kledning

4707VENNESLA

Skal bytte kledning på hele huset, ønsker stående royal kledning. Jeg river alt selv. Det er ca 130 kvm. (Må kontrolleres) Mulig bytte vinduer samtidig, det kommer ann på pris.

Oppussing og påbygg hus

4708VENNESLA

Vi trenger en bedrift som kan gjennomføre følgende arbeid: 1. Bytte ut vinduer, fra små til store 2. Pusse opp to bad 3. Skjære ut mur og sette inn stålbjelker og vindu og terrassedør. Mulig bruksendring: 1. Omgjøre gang og bygge ut til soverom 2. Bruksendre carport til enebolig (søknad sendt) 3. Ny carport hvis godkjent søknad

Bytting av vindu og verandadør

4715ØVREBØ

Trenger noen som kan bytte to store stuevinduer på 150x160 og en hev/skyvedør på veranda 225x210. Vinduene og dør blir levert med kranbil, og arbeid må koordineres med oppdragsgiver i henhold til levering av disse. Ønsker ferdig jobb utvendig, innvendig belistning vil bli utført av oppdragsgiver. NB! Trenger stillas for bytte av vinduene, det er de to store som vises opp til høyre på bilde.

Listverk og foring vindu

4708VENNESLA

Trenger hjelp til listverk og foring av vindu.

Fore ut vinduer

4708VENNESLA

Har byttet kledning selv, men trenger noen til å fore ut vinduene fint. Gjerne send melding så ringer jeg opp når jeg har tid

Siste evalueringer
Utskifting vindu soverom

Vil anbefale Byggfirma Vikstøl på det varmeste. Kom til avtalt tid og jobben ble utført eksemplarisk! En skikkelig håndtverker!

Mai 2017
F

Fredrik om BYGGFIRMA VIKSTØL AS

Vennesla
skifte vindu HASTER!!

Vil gi en stor takk til Michno og hans partner for den fantastiske jobben de gjorde med å skifte vinduer og dør hjemme hos oss. På alle de gamle vinduene, var vindusramma bygd som en del av stendere i vegg. Så her var det ikke bare til å "ut med de gamle, inn med de nye". Men dette løste de perfekt. Alt av listing, foring osv, ble helt perfekt. Kunne ikke valgt noen bedre til denne jobben. Anbefales på det sterkeste. Takk for god jobb.

Juli 2016
m

morten om SDM BYGG MICHNO

Vennesla
Installere Velux vinduer eller lignende.

Raskt og godt utført arbeid. 2stk Velux vinduer og en takhatt for lufting av avløp ble installert. Topp service og hyggelig kar. Kan anbefales videre og vil bli brukt igjen.

Mai 2016
T

Tarjei om BYGGMESTER HARALD GERHARDSEN AS

Vennesla
Bytte kledning på hus som er del av vernet område

Jeg er godt fornøyd med jobben som ble gjort. Kom med anbefalinger når den gamle kledningen var tatt ned og utførte ekstra arbeid etter avtale. Jeg fant en endelist som ikke var riktig når veggen skulle males. Derfor trekker 1 stjerne

Juni 2015
T

Terje om LORA BYGG AS

Vennesla
Fikse, evt bytte verandadør

Kom raskt på befaring og fikset døra de påfølgende dager. Estimerte litt lavt antall timer i forhold til hvor omfattende jobben ble, men fakturerte ikke mye mer for det. Meget hyggelige folk som gjorde mer enn forventet!

April 2014
E

Eugen om BRYR BYGG

Oslo
En utvendig og en innvendig dør

Alt gjort raskt og til avtalt pris.

Feb. 2012
U

UNKNOWN om TORGEIR HOVET

Vennesla
Bytte av ett stort vindu til til to mindre vinduer

Kvaliteten er upåklagelig. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Vi kommer garantert til å benytte oss av dette firmaet ved en senere anledning. God service!

Jan. 2011
R

Roy om Tre & Design AS

Vennesla