Vindu og dør i Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bytte tak, skifte kledning og vinduer, etterisolere utvendig.

2321HAMAR

Gammelt hus fra 1912. Sist gjort utvendig utbedringer på '50-tallet tipper jeg. Vi må skifte tak -i forhold til dagens forskrifter antar jeg at "utstikket" i 2.etg har for liten vinkel -det ligger papp der i dag. Vi har opplevd lekkasjer ved kraftig regnvær. Utvending kledning og vinduer må skiftes. Vi har pusset opp innvending, og klargjorde for nye vinduer etc da. (endre noe størrelse på vinduer, samt terrassedør etc) Har ikke gjort noe mer siden, så det står også midlertidig innvending. (Vil det gå under fasadeendring, så det kreves søknad til kommunen å endre noe størrelse på vinduer?) Trenger også råd til inngangsparti og en "forsterking" av fundmenet på det. Det beveger seg. Ny ytterdør skal vi også ha. Vi har egentlig ett enda større prosjekt, da vi gjerne også skulle ha utbedret kjeller. Den står urbukelig per i dag. Men på grunn av kostnader tror jeg vi er nødt til å ta det mest nødvendige først, som er tak, vindu, dører og kledning. I kjeller må vi utbedret grunnmur, øke takhøyden med 20-cm (er ca. 2.00-2.10 cm i dag) og drenert + isolert slik at vi kan bruke den. Kjellertrapp må fornyes. Må også ha radontiltak i kjeller. Men som sagt, tipper disse kostnadene er så store at vi ikke har råd til det i denne omgang, og må vente med det til eventuelt neste runde.

Bygge garderobe

2318HAMAR

Det skal monteres opp ny vegg, bygge en garderobe/montere. 2 dører skal flytte inngang.

Bytte ytterdør

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Vi har en gammal trekkfull ytterdør vi ønsker å bytte. Denne har sidefelt. Men nå ønsker vi bare en enkel dør uten sidefelt. Vi står for dør selv, men ønsker pris for arbeid samt materialer

Bytte ut vinduer og oppussing av et soverom

2316HAMAR

Trenger et tilbud på å bytte ut 5 stk vinduer på to soverom i 2. etasje. Se bilder. Mål på vinduer: 1 stk: 139x59cm 2 stk: 59x59cm 2 stk: mål kommer Vi har byttet ut tilsvarende vinduer i to andre rom i 2. etasje og ønsker samme type vinduer der. Vi valgte Natre vinduer den gangen. I tillegg har vi et soverom i kjelleren hvor to av veggene er mur. Vi ønsker alle veggene kledd inn i feks Paint2wall plater. Rommet på ca 18 kvm. De som er interessert skal gi et komplett tilbud inkludert alt arbeid og vinduer, men vi forbeholder oss retten til å kjøpe inn vinduene selv. Det er mulig å komme på en befaring for de som ønsker det.

Oppmåling og utskifting av 2 stk vinduer

2315HAMAR

Ønsker pris på oppmåling og utskifting av to vinduer (cirkamål 110x100cm). Bestilling av vinduene ordner vi selv, men ønsker at oppmålingen og selve utskiftingen gjøres av håndverker.

Snekkerarbeid i hus på Hamar

2318HAMAR

Pusse opp ei lita stue (4,8x4,8m) som i dag har: - en vegg med et stort vindu - en vegg med en ovn/mur og dør - en vegg (i dag med lite vindu som skal fjernes) som bare skal ha panel - en vegg med gamle vinduer og terrassedør som ønskes erstattes med ny terrassedør med sidevinduer. Vi ønsker ny faspanel, nye takplater samt at det settes inn ny terrassedør m/vinduer. Vi innhenter i disse dager tilbud på terrassedør og vinduer men trenger hjelp til montering. Det vil gå 6 uker eller mer før vi har mottatt ny terrassedør med vinduer. Vi ønsker selv å rive eksisterende panel og plater samt å fjerne alt av avfall underveis.