Trenger du hjelp med vindu eller dør i Larvik?

Har du et prosjekt på gang i Larvik for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Larvik konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Larvik?

Har du et prosjekt på gang i Larvik for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Larvik konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Larvik

Rehabilitering av bolig

3267LARVIK

Ny andre etasje, med bad og soverom, etterisolering av 1. etg., bytting av vinduer, bytte 1 vindu i kjeller, flytte utekran, ny veranda, drenering under veranda. isolere, og ferdigstillelse av loftsrom over utehus.

Snekkerjobb

3295HELGEROA

Bytte verandadør, en enkel og en dobbel. Sette opp ny levegg/ gjerde el lign. Lage/ sette inn nye dører på utebod.

Ny verandadør og to nye vinduer.

3265LARVIK

Jeg trenger å bytte tobladet verandadør i stue i 1. etasje og bytte to vinduer i 2. etasje som er litt for slitte av vær og vind.

Flytte en verandadør

3256LARVIK

Jeg ønsker å flytte verandadøra i stua, og få alt klart til å male selv. Det er stående kledning på huset.

Befaring og utbedring av kjellervindu, riktig størrelse og sjekke rømningsvei

3260LARVIK

Vi har to rom i kjelleretasje som blir sporadisk brukt som soverom. Jeg måler vinduenes åpning til 52x82, ergo ikke innenfor minimum. Etasjen har egen inngang med dør ut. Vi ønsker med tiden å søke om endring av arealet og omgjøre rommene til heltids soverom. Ønsker derfor pris på hva som må gjøres for å få det til.

Lysgrav og større vindu

3269LARVIK

Lage lysgrav og sette inn større vindu

Siste evalueringer
Sett inn vindu

Glimrende jobb. Kom som avtalt, pris som avtalt. Rask og effektiv. Pent utført arbeid. Anbefales!

Juni 2023
O

Ole om MARIUS MICULA BYGG

Larvik
Bytte av ytterdør - enebolig

Vi fikk dem til å skifte ytterdør. Kom to unge menn. De stilte presis og fikk jobben gjort til avtalt tid. Døråpning ble rettet og ny dør satt inn. Ingenting å klage på.

Juni 2023
B

Børge A om Brødrene Strøm AS

Tjodalyng
Bytte fasadevegg

Fikk skiftet en fasadevegg på hytta. Veldig god dialog underveis, jobbet raskt og effektivt og god kvalitet på jobben. Fleksibel og klarte å snu seg rundt på kort tid da skadedyrkontrollør (som skulle være tilstede ved åpning pga stokkmaur) plutselig ikke kunne allikevel. Skal noe mer gjøres på hytta håper jeg Michalak Byggtjenester har mulighet til å ta jobben. Anbefales!

Mai 2023
M

Merete om Michalak Byggtjenester

Oslo
Bytte vinduer og verandadører

Alt arbeid utført som avtalt og med flott resultat. Var så fornøyd at firmaet også fikk jobben med å bytte tak. Nytt tak med plass til nedfelte solceller er montert. Dette ble utført i henhold til tilbud og tid. Kommunikasjon underveis har vært god. Har tatt seg tid til å forklare både tilbud og løsninger forståelig for oss. Alt i alt veldig fornøyd med jobbene som er gjort og kan absolutt anbefale dette firmaet.

Mai 2023
P

Petter Joachim Angel om Mathisen Hus & Hytteservice AS

Larvik
Sette inn vinduer

Jeg er veldig fornøyd. Jobben ble raskt utført til avtalt tid og pris.

April 2023
I

Ina om MULTIMONTASJE AS

Tjodalyng
Bytte 2 dørkarmer og sette inn 2 innvendige dører.

Simen Berg ga meg et ryddig prisoverslag før han påtok seg jobben. Han oppdaterte meg fortløpende på leveringstider på ting som måtte bestilles, og kom med forslag til løsning. Siden jeg ikke hadde anledning til å være tilstede selv, så var dette veldig betryggende. Jobben som skulle utføres: Tilpasse en dørkarm og sette inn en dør Sett inn ventilasjonskanal for ventilasjonsvifte på bad. Siden dette var et gammelt hus, så ble det naturligvis behov for litt tilpasninger, en klatt maling, flytte en strømledning osv. Alt ble tatt hånd om på beste måte av Simen. Jeg er godt fornøyd med kvalitet, pris, ryddighet og pålitelighet og anbefaler han gjerne til andre.

Mars 2023
A

Asbjørn om Simen Berg

Larvik
Skifte 3 vinduer i Kjerringvik 402, 3280 Tjodalyng

Jobben ble utført til vår tilfredsstillelse. Unge og greie håndtverkere som gjorde en pen jobb.

Mars 2023
E

Erik om Slydal Bygg AS

Tjodalyng
Bytte 3x vinduer og 1x terrassedør

Veldig fornøyd etter bytte av vinduer og panel på vegg. RB Byggeservice møtte opp til avtalt tid og informerte godt underveis i prosessen. Bra sluttresultat 😊 Anbefales! 👍

Mars 2023
A

Annicken om RB BYGGSERVICE AS

Larvik
Ny ytterdør

René satte inn ny ytterdør, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd med kommunikasjonen i forkant, underveis og etterpå, samt selve jobben og resultatet. Kan anbefales på det sterkeste.

Feb. 2023
K

Klaus om TØMRER RENÉ FINDLAY DAVIDSEN

Stavern
Bytte en dør

Jobben ble utført veldig effektivt, til den prisen vi avtalte. Sluttresultatet ble kjempefint! Vi er veldig fornøyde med Simen, og kommer til å kontakte han igjen for mer arbeid.

Jan. 2023
M

May om Simen Berg

Stavern
Fikse bakdør/søppeldør

Suverent levert fra start til slutt. Resultatet ble bedre enn forventet, det samme med prisen. Ola leverte kjapt og var svært hjelpsom. Han hjalp meg også med all mulig slags småting utenom det originale oppdraget, en særdeles handy fyr! Tusen takk for hjelpen. Anbefales på det varmeste videre.

Nov. 2022
M

Madeleine om BYGGMESTER OLA KJELLERØD AS

Larvik
Sette inn større vindu

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, som bestod i å bytte ut et kjellervindu med et rømningsvindu, i grunnmur. Veldig fin avslutning på listverk og støp rundt vindu. Prisen var også akseptabel. Anbefaler flere å kontakte Darius.

Nov. 2022
K

Kai om BYGGSERVICE DARIUS TAMASAUSKAS

Horten