Trenger du hjelp med vindu eller dør på Risør?

Har du et prosjekt på gang på Risør for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere på Risør konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør på Risør?

Har du et prosjekt på gang på Risør for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere på Risør konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør på Risør

Sette inn skyvedør og vindu

4956RISØR

Fjerne dør og to vinduer og sette inn skyvedør (270 x 210) og vindu ( 90x200) må sette inn bærebjelke da de kun har satt opp noen korte bjelker imellom.

Skifte kledning, 3 vinduer og etterisolere.

4950RISØR

Skifte utvendig stående kledning på 3 sider av huset ca 50 kvm, fore ut og etterisolere fra utsiden, pluss legge vindsperrer. 3 vinduer må skiftes i 2. etg. av huset.

Bytte glass i vindu

4990SØNDELED

Ønsker å bytte til moderne 3-lags glass i 6 vindu. Størrelse ca. 150cmx50cm. Dagens glass er fra 1992. Pris på levering og montering. Det er ikke behov for stillasje, alle på bakkenivå.

Innsetting av tofløyd verandadør og et vindu, skifte syv vinduer, etterisolere vegg.

4956RISØR

Innsetting av tofløyd verandadør og et vindu, skifte syv vinduer, etterisolere utvendig vegg og skifte kledning.

Etterisolering av yttervegg, bytting av vinduer, slemming av mur, støp av garasjegulv

4956RISØR

Jeg trenger anbud på å lekte ut og etterisolere en vegg på 2.5 x 18m, bytte ut 2 fastkarmvinduer på 160 x 200cm og å bytte ut et vindu på et soverom fra 100x110cm til et vindu på 110x120, altså likt som på de 2 andre vinduene på denne veggen. Samtidig som dette gjøres tenkte jeg å få slemmet grunnmuren på samme vegg. Her er det blitt lagt isolasjon utenpå muren og denne må slemmes. I enden av veggen går grunnmuren fra å være grunnmur med kjeller, til å bli en type ringmur rundt garasjen som er integrert i huset. Etter diverse sprengninger i området har denne ringmuren sunket litt og tak gesimsen har sunket litt. Her må enten ringmuren løftes eller bunnstokken niveleres opp så gesimsen blir rett igjen. Samtidig med dette vil jeg gjerne ha støpt garasjegulv. Gjerne med "helikopter" så støpen blir hard og fin og støvfri. Garasjen har pr. idag sandgulv og er på 2.5 x 7.5 m Det må tas høyde for fuktskader under fastkarmvinduene i stuen. Dette kan være en forsikringssak om det er fuktskader under vinduer

Montering av Velux takvindu

4950RISØR

Trenger fagperson til montering av 1 stk takvindu på en hytte i Risør. Vinduer er 68x140, topphengslet. Levert med komplett monterings sett fra Velux. Utvendig til tak og innvendig utforing.

Siste evalueringer
Verandadør demontering/montering

Absolutt fornøyd med utførelsen av arbeidet. God kommunikasjon underveis. Ble forklart hva som var feil med opprinnelig installasjon. Akseptabelt tidsforbruk. Etter justering av ramme/karm ble døren som ny. Kan absolutt anbefales.

Aug. 2021
J

Jan om MONTASJE-TEAM V/DIRK P. TROMMER

Risør
Balkongdør og pergola

veldig fornøyd

Des. 2019
B

Bente om TØMRERMESTER FRYDENDAL AS

Risør
Etterisolering, bytte utvendig panel og bytte av vinduer i enebolig.

Da er jobben med bytte av vinduer og etterisolering av boligen vår ferdig. Vi kan bare gi de aller beste anbefalinger etter det positive resultatet hos oss. Vi hadde en grei og enkel avtale, hvor jeg selv fikk tatt rivejobb og annet som jeg har evner til. Resten tok snekkerne. Vi er KJEMPEFORNØYD!! Kunne ikke fått bedre resultat!!

Aug. 2013
A

Anton Thomas om Tvedestrand Bygg As

Risør
Utskiftning av vinduer og ytterdør i kjeller (murvegger) ++

Stranda Eiendom utførte oppdraget etter spesifikasjon, og vi er godt fornøyd med resultatet

Okt. 2012
K

Karen Ida Ausland om SOL BYGG AS

Risør