Vindu og dør i Sola

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vindu og dør i Sola

Utbjoa Bygg as

Vi er et Mester-Sertifisert byggefirma/entreprenør med 8 ansatte per idag hvorav 2.stk. er lærlinger. Vi går på stort sett på Rehab, vindu/dørutskifting, påbygg/tilbygg , tak, oppføring av garasjer, klednigng, Isolering, terrasser/balkonger, trapper/rekkverk.

Des. 2023

Skifte av vinduer og ny kledning der skråvinduer har vært

"Vi anbefaler Utbjoa Bygg på det sterkeste! God kommunikasjon og gode råd gjennom hele prosessen. Rimelig pris og fornuftige valg. Grundig gjennomført arbeid og ryddet alt opp etter seg til slutt. Sist, men ikke minst - veldig hyggelige folk! :..."Se mer
A
Anund
Tananger
Utbjoa Bygg as

LT Markussen Bygg og Anleggs Tjenester

LT Markussen Bygg og Anleggstjenester er en enmannsbedrift som spesialiserer seg på mindre snekker- og tømreroppdrag, murpuss, muring og flislegging inne og utvendig. Med mange års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen, kan vi tilby høy kvalitet og profesjonell utførelse av oppdragene våre. Vi tar også på oss utvendige arbeider med tak og fasade, inkludert pipereparasjoner og beslag, og takrenner og nedløp. Vi utfører også mindre planerings- og steinleggingsoppdrag, og sørger for at resultatet...

Se mer
Nov. 2023

Bytte ut et vindu på loftet

"Han er en dyktig fagperson som vet å fullføre jobben sin i høy kvalitet. god kommunikasjon ble opprettholdt gjennom hele prosessen, og prisene var veldig bra."
E
ELUNGE TERRY
Sola

ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG

Askvig Bygg er et Byggefirma med spesialkompetanse i faget. Daglig leder, Nils-Chr Askvig har 35 års erfaring i bransjen og 15 års erfaring som daglig leder. Askvig Bygg tar høyde for å alltid ha fornøyde kunder og mener veien å gå er topp kvalitet og fokus på kommunikasjon .Vi har som utgangspunkt å levere fra oss en fast pris på jobben som vi forholder oss til i byggeperioden. og dermed ingen uforutsette utgifter for kunden.Fornøyde kunder er inkludert i prisen.

Aug. 2023

Bytte ut vindu, 115x115cm, første etasje

"Skiftet vindu + noe kledning rundt. Dette er en fyr som vet hva han holder på med. 10/10 fra A til Å."
V
Vegard
Røyneberg

Normaling AS

Vi er et firma som har lang erfaring med forskjellige byggearbeid blant annet oppussing og vedlikehold, rahabilitering, maling, flislegging, og kledningsbytting mm.. Vi er så opptatte av å levere så skikkelig jobb som mulig, og at kunden skal alltid være 100% fornøyd med jobben vi utfører. Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å gi et uforpliktet konkurrerende tilbud. Ta kontakt med oss enten her, eller på 45536911 for en hyggelig prat. Vi er lette å snakke og avtale med :)

Aug. 2023

Installation of new main door and balcony door

"Bra jobbe med god folk"
M
Marie-Chloe
Tananger
Normaling AS

MARCUS BYGG KAMINSKA

Juli 2023

Replace a window at house - 2nd floor

"Very good job done. I would definitely recommend."
F
Fabio
Tananger

JAR&GO BYGG SERVICE

Mai 2023

Bytte av ytterdør.

"Godt utført arbeid, rimelig pris og gode forslag til løsninger"
H
Håkon
Sola

Eymi Bygg AS

4.8 (10)

I Eymi Bygg har vi fokus på kvalitet, ryddige avtaler og fleksibilitet i gjennomføringen. Vi benytter Lean som produksjonsmetodikk, noe som betyr at vi jobber med fokus på kvalitet, smidige prosesser, læring, gjennomføringskraft og god framdrift. Lean handler mye om god prosjektledelse og om å sette kunden i sentrum. God kommunikasjon sikrer smidige byggeprosesser og kostnadseffektive prosjekter, noe vi legger vinn på. Målet er et best mulig resultat til riktig pris. Eymi Bygg er godkjent oppl...

Se mer
Mai 2023

Hagestue, fasadepåkoblet

"Godt fornøyd med arbeidet til Eymi Bygg! De holdt alle avtaler, var effektive i kommunikasjonen og hele byggeprosessen var en god opplevelse. Arbeidet - oppføring av veggmontert hagestue fra Grønt fokus - viste seg å være mer avansert enn først ant..."Se mer
Y
Yngvild
Tananger

GISLE ESPELAND

Jeg har fagbrev som snekker og tømmermann, i tillegg er jeg fagtekniker innen KEM (klima energi og miljø). Jeg driver et lite enkelpersonforetak og tar på meg ulike typer oppdrag innen bygg og anlegg. Jeg har jobbet for Gilje Tre AS, og vært avdelingsleder i Midthaug Rogaland As, i tillegg har jeg tidligere vært deleier og daglig i et lite byggfirma med 7-8 ansatte.

Mai 2023

Bytte vindu i 2.etasje

"Veldig fornøyd med jobben som Gisle har utført. Vinduene ble montert i profesionell måte. God kommunikasjon før og under selve jobben. Gjøre arbeidsplass ryddig etter jobben."
R
Rizal
Tjelta
Siste registrerte jobber

Trenger nye vindu og pris på arbeid

4051SOLA

Trenger flere nye vindu og få satt dem inn

Utbedring av vindu evt. bytte

4055SOLA

Har et punktert vindu på et rom. Trenger råd til hva vi må gjøre med vinduet.

Skifte av takvinduer

4056TANANGER

Skifte av 6 stk Velux takvinduer (standard hvitmalt 114 x 118) i Tananger. Skifte inklusive vinduer.

Fukt og trekk fra dør til terrasse

4050SOLA

Gulvet er sprukket opp og har prøvd og erstatte pakning på dør for og stoppe trekket. Når det er kaldt ute nå så merker jeg at det ser ut som det trekker opp fra gulvet? Så trenger hjelp for og finne ut hvor det lekker/trekker fra og få utbedre for og stoppe videre skade på gulv.

Bytte 9 vinduer og balkongdører

4051SOLA

Bytte 4 vinduer/balkongdører på bakkeplan ca 1x2m alle Bytte 2 vinduer 1x2m i 3m høyde (god tilgang inne på gulvnivå) Bytte 1 x1,2 m vindu i hoftehøyde med tilgang både inne og ute Bytte 0,6x2,7m vindu 3m over bakkeplan utvendig (hoftehøyde innvendig) Bytte 1,2x2,7m vindu i 2m høyde over bakken både innvendig og utvendig Endelig tilbud skal inkludere alle kostnader til jobben som er å a ut gamle vinduer/dører. demontere og montere innvendig og utvendig listing. Vinduer og innvendige foringer leveres av oppdragsgiver. Listverk etter avtale. Kom gjerne med estimat i første omgang før befaring. Jobben ønskes utført i uke2 2024 når vinder/dører blir levert.

Rive gulv/vegg/tak/vindu på soverom, sette opp vindu på ny vegg.

4050SOLA

Soverom ca 13kvm. RIve gulv/vegg/tak/vindu, kle igjen nåværende vindusåpning. Montere nytt vindu(119x119) Ny plast på eksisterende vegg, lekte ut 50mm, isolere. Gipses listefritt i tak, og fores ut listefritt vindu.