Trenger du hjelp med vindu eller dør i Halden?

Har du et prosjekt på gang i Halden for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Halden konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Halden?

Har du et prosjekt på gang i Halden for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Halden konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Halden

Bytte kledning og etterisolere sidevegger + bytte av vinduer

1784HALDEN

Hei, ønsker hjelp til og bli ferdig med og kle om en langvegger og etterisolere + bytte av vinduer. Vegg må lektes ut pga ønske om 15cm isolasjon og asfaltplater skal brukes som vindsperre. Når det gjelder vinduer skal ett vindu flyttes litt samt sette inn 2 nye + en ny veranddør. Plankene på gesimskasse skal også byttes + insektsnetting. Har kjøpt vinduer og dør samt lekter/sløyfer + noe kledning og isolasjon. Kan rive selv. Har også noe Jamax stillasje hvis det er ønskelig og sette opp. Blir også mulighet for og bytte den langveggen.

Gulv, lister og 2 dører

1781HALDEN

Legge gulv, lister og montere to dører

varandadør

1776HALDEN

vil bytte varandadør

Skifte kledning og etterisolere

1788HALDEN

Ønsker pristilbud på følgende: Yttervegg (60kvm, 12m*5m) skal kles om og etterisoleres 15cm (så det flukter med øvrige allerede etterisolerte vegger). Kledning skal bli liggende, som på resten av huset. Stilen med blanding av liggende og stående kledning som i dag skal altså ikke videreføres. Dette er et Stangeskovhus der vinduene og dører ikke flukter med veggpanelet. Dette ønsker vi å flytte ut i forbindelse med etterisolering slik det er gjort på øvrige vegger. 3 vinduer + ytterdør i 1.etasje må skiftes og flyttes ut. 6 vinduer + verandadør i 2. etasje og flyttes ut. 3 lags isolerglass toppsvingede vinduer. Samtidig er det ønskelig å føre nye trekkerør til kommende el-kurser i veggen og bytte av eksisterende utelamper. Interessert i å gjøre deler av jobben selv - det vil si slik som riving, bortkjøring av avfall, innvendig listing, etc.

Finn lydlekkasjen

1776HALDEN

Jeg vurderer å bytte vindusglass til noen som er lydisolerende, men før jeg kjøper noe vil gjerne vite at lyden faktisk kommer fra vinduene. Derfor trenger jeg noen som har kompetanse og verktøy til å finne ut av om det er vinduene eller andre ting lyden kommer gjennom.

Skifte 2 vinduer som står ved siden av hverandre og karm

1786HALDEN

2 vinduer i andre etasje over et tilbygg må skiftes. Karm under har råte skader.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Løfte innvendig dør 5 cm

En hyggelig og ærlig kar. Tok litt tid å få avtalt tid, men han møtte punktlig og jobbet effektivt.

Aug. 2021
E

Eddie om Tb Allservice AS

Halden
Skifte ut vindu til dør

Dette var en veldig positiv opplevelse. Arbeidet ble raskt utført og resultater prima. Jeg bestemmer for at disse skulle få gjøre flere jobber formet. Føler meg heldig som fikk kontakt med så dyktige og profesjonelle håndverkere

Juli 2021
E

Ellen Kristine om HALDEN TØMRERFIRMA AS

Tistedal
Ska pusse opp kjøkkene, sprekk mur rep++

Bra gjennomført. Eneste er elektriker de brukte dukket sjelden opp så prosjektet tok mye lengre tid enn beregnet.

Juli 2021
N

Nils Birger H om SPONVIKA TØMRERSERVICE AS

Tistedal
Endring på fasade i privatbolig av mur

Meget fornøyd med arbeidet utført av Sponvika Tømrerservice. De har byttet 30 vinduer/dører i huset vårt, samt stivet opp gulv og tilført et påbygg. De har vært punktlige, ryddige, utført arbeid av god kvalitet og opplever de som gode på pris. Ikke minst har alle snekkerne vi har hatt kontakt med vært blide som solstråler og utrolig løsningsorienterte underveis. Har følt oss trygge og godt ivaretatt under hele prosessen. Terningkast sju! Kan varmt anbefales.

Feb. 2021
C

Christer om SPONVIKA TØMRERSERVICE AS

Halden
Bytte av tak og oppsett av trapp

Jeg brukte IM Bygg til 2 nye utbygg i taket vårt i tredje etasje, i tillegg til bytte av hele taket fra 1960. Igor bisto med tips underveis, både på oppussing jeg dreiv med utenom prosjektet, men også med løsninger på taket, der vi kom ovenfor litt utfordringer pga fuksskader på gammelt tak. Litt utsettelser ift start på prosjektet, men dette ordnet de ved å jobbe lørdager i tillegg. Alt i alt en bra opplevelse og et firma jeg kommer til å bruke igjen.

Jan. 2021
J

Jesper Juul om IM - BYGG SERVICE. IGOR MAKARUK

Halden
Skifte vinduer

Att bygg byttet vinduer i en tomannsbolig som hovedsakelig er utleiebolig, jobben var middelmådig utført, men greit nok. Dem fikk en annen jobb også, den gjorde dem ikke og jeg hørte ikke noe mer fra dem. Jobben tok lang tid, mye pga korona og karantene, det var lite struktur i når dem var å jobbet og ikke. I ettertid har jeg oppdaget at dem har stjålet en rekke ting fra både meg og leieboerne.

Des. 2020
A

Anders om ATY BYGG AS

Kornsjø
Skifte kledning

Angrer ikke et sekund for at vi valgte Snekker Hansen til å etterisolere og bytte kledning på vårt hus fra 1910! Nå er fasaden straks klar og vi kunne ikke vært mer fornøyd med den effektive og profosjonelle jobben de har gjort her hos oss 👍Stor takk til Christer og Bjørn....dere er begge serviceinnstilte og dyktige fagmenn som er verdt å anbefale videre til andre! Vi ses igjen når det taket vårt skal byttes :)

Juni 2020
I

Ida Christine om SNEKKER HANSEN

Halden
Bytte av 5 stk vinduer og en balkongdør

Bra og effektiv utført arbeid iht avtale.

Okt. 2019
M

Mats Fredrik om VIRIDA AS

Halden
Ny platt,montering av skyvedør, og utskifting av noe panel!

Kjempehyggelig mann, kvalitet på det han gjorde, stilte alltid opp som avtalt, tok ikke pauser, jobbet hele dagen pluss litt til, i tillegg så ryddet han opp etter seg under hele prosessen, så jeg anbefaler denne karen 100% til å gjøre en jobb! Vi vil bruke han igjen, det er sikkert! :-)

Sep. 2019
T

Trond om BYGG OG REHABILITERING BORVIK

Halden
Sette inn nye dører med karm

Skiftet 4 innerdører. Demontering ble utført forsiktig. Ingen skader på vegger el.l. De nye dørene fungerer akkurat som de skal. Ryddet og støvsugde. Tok med all søppel. Veldig fornøyd med utført arbeide som ble utført raskt og ordentlig. Turid Kristiansen

Juni 2019
T

Turid om AK-BYGG AS

Halden
Fore ut og liste ei hytte

Einars Trevare utførte jobben på en glimrende måte. De tok jobben på kort varsel og kom som avtalt Kan anbefale de til andre

Mai 2019
A

Anderd om EINARS TREVARE AS

Berg i Østfold
Bytte kledning og vinduer på låve

Disse gutta kan anbefales på det sterkeste

Okt. 2018
L

Lise Berit J. om BRØDRENE HØIE BLIKK AS

Kornsjø