Trenger du hjelp med vindu eller dør i Øyer?

Har du et prosjekt på gang i Øyer for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Øyer konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med vindu eller dør i Øyer?

Har du et prosjekt på gang i Øyer for å skifte ut vindu eller dør, eller å fikse opp de du har? Legger du ut jobben på Mittanbud vil dyktige håndverkere i Øyer konkurrere om å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet vindu og dør i Øyer

Snekkerarbeid på liten enebolig

2635TRETTEN

Montering av ny kledning på eldre enebolig, gavlvegg og vestvegg. Etablering av ny ytterdør med tilhørende bislag (tak over inngangsparti) på gavlvegg. Skifte av 4 vinduer. Montere/bygge ny trapp inne. Kan bli noe mer.

Skifte vindusglass

2636ØYER

Der har blitt sprek i et vindusglass. Det er et vindusglass, men det er sprosser på utsiden slik at det ser ut som tre små vinduer, men det er kun et glass. Vinduet er dobbel glass og det er det indre glasset som har sprukket. Glasser er 30×140 cm men vindut med rammen er 40x150 cm.

Ferdigstillese av anneks utvendig

2636ØYER

Ønsker prisindikasjon på ferdigstillelse av anneks på 2,5 * 6 meter. Det skal legges liggende panel i malmfuru på vegger og tak samt settes inn 2 vinduer og en dør. Annekset er ferdigstilt innvendig så dette er med unntak av utforing dør og vindu innvendig kun utvendig arbeid. Oppdraget vil bli honorert etter medgått tid og materiell. Ber om prisindikasjon på oppdraget som timepris inkl. mva og påslag på entreprenørs priser på materiell. Noe sluttpuss grunnmur samt kjerneboring (ett hull med diameter 12 cm.) gjennom betongvegg for lufting bad. Oppdraget er i Øyer kommune og må ferdigstilles i løpet av oktober. Oppdraget forventes å ta 2-3 uker for to mann.

Bytte ytterdør

2635TRETTEN

Ønsker hjelp til å sette inn ny ytterdør og karm på hytte ved Holmsætra. Ønsker dør i samme stil som eksisterende dør, men ønsker å bytte denne da det er mye trekk fra eksisterende dør.

Skifte stort vindu i sokkel

2636ØYER

Stort vindu i kjellerstua. Ca 122 x 117 målt innvendig

Innvendige snekkerarbeider (og flislegging) i et tilbygg på 20 m2 (3 rom)

2636ØYER

Tilbygg på 20 m2 (soverom, gang, bad) til leilighet på fjellet. vegger og tak er isolert og plastret. Ønsker pristilbud på følgende innvendige arbeider: Soverom: - Legge gulv og gulvlister, Berry Alloc (laminatgulv) - Legge gipstak med taklister - Legge gipsplater på vegger og sparkle ferdig for maling - Sette inn dør/karm/terskel med lister rundt døren Gang: - Legge gipstak med taklister - Sette inn takluke til loft - Legge gipsplater på vegger og sparkle ferdig for maling - Fjerne gammel inngangsdør, kanskje utvide åpningen med ca 10 cm, liste og fore rundt åpningen - Legge fliser gulv - Legge gulvlister Bad: - Legge gipstak med taklister - Legge membran - Legge fliser gulv - Legge baderomspanel på vegger - Sette inn dør/karm/terskel med lister rundt døren Utendørs, ved inngangsparti: bygge skiskap: (fundamentet for skiskapet er allerede på plass) Skiskapet skal flukte med hushjørnet og gå ca 80 cm x 80 cm Høyde på skiskapet: ca 200 cm ønsker pristilbud på jobben som skissert over

Siste evalueringer
Kle yttervegger og lettvegger i 2etg, Tretten

Kan anbefale dette firmaet med bakgrunn i utført arbeid for oss

Juni 2022
A

Arne om TRETTEN BLIKKENSLAGER RØRLEGGER

Tretten
Modernisering av enebolig fra 1960/70

Vi har fått renovert et helt hus utvendig. Pålitelig firma ned snekkere som utfører arbeidet som avtalt. De har vært fleksible og ringt og spurt om det har vært noe de lurte på ift våre ønsker. Har de sett noe ekstra som trengtes har det blitt gjort. Punktlige, hyggelig og faglige gode snekkere.. virkelig noen vi kan anbefale videre. Vi skal selv benytte firmaet til videre utbedringer.

Mai 2019
U

UNKNOWN om Gausa As

Øyer
Bytte 4 vinduer og sette inn 2 terrassedører

Allmenn Service gjorde en meget god jobb med bytte av vinduer og dører på vår hytte. Vi ble litt forsinket men dette skylltes i hovedsak forsinkelse av vinduer og dører fra leverandøren. Anbefales!

Sep. 2015
J

Jarle om Allmenn - Service AS

Hagan
Skifte vinduer

Veldig godt førnøyd med jobben som er gjort; Pent arbeid, utført til avtalt tid og pris. Kjørte vekk gamle materialer og ryddet fint. Kan anbefales!

Sep. 2014
B

Britt Mona om MIRA BYGG AS

Brevik