Vindu og dør i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Vindu og dør i Time

Steven M Jones Snekkerservice

Tømrer/Snekker med 23 års erfaring med fartstid i tre forkjellige byggefirmaer. Driver nå enkeltmannsforetak å ønsker å gjør alle mine kunder fornøyde me arbeidet de ønsker utført Mvh Steven M Jones Snekker Service

Nov. 2023

Bytte ytterdør

"Steven leverte på alle punkter. Service og kvalitet var topp. Meget fornøyd kunde"
Ø
Ørjan
Bryne
Steven M Jones Snekkerservice

ASKVIG BYGG NILS-CHRISTIAN ASKVIG

Askvig Bygg er et Byggefirma med spesialkompetanse i faget. Daglig leder, Nils-Chr Askvig har 35 års erfaring i bransjen og 15 års erfaring som daglig leder. Askvig Bygg tar høyde for å alltid ha fornøyde kunder og mener veien å gå er topp kvalitet og fokus på kommunikasjon .Vi har som utgangspunkt å levere fra oss en fast pris på jobben som vi forholder oss til i byggeperioden. og dermed ingen uforutsette utgifter for kunden.Fornøyde kunder er inkludert i prisen.

Sep. 2023

Skifte 5 stk vinduer 110x120

"Rask og godt utført arbeid til avtalt pris og til rett tidspunkt! En god opplevelse som jeg gjerne kan anbefale videre!"
O
Ove
Bryne

DPD BEKER BYGG

4.7 (66)

Vi er et byggefirma som setter profesjonalitet ,nøyaktighet og punklighet som vårt væremerke.Vi er erfarne håndverkere.Vi garanterer tjenester av høykvalitet basert på kundens ønsker.Vi tilbyr følgende tjenester:snekkerarbeidmalerarbeid

Sep. 2023

Utskifting av tre vinduer

"Svært hyggelig person. Profesjonelt utført arbeid med vindu utskifting."
P
Piotr
BRYNE
DPD BEKER BYGG

Joar Bygg AS

Joar Bygg AS er en byggmesterbedrift på Jæren. Vårt hovedfelt er innen nybygg, rehablitering og små jobber. Vi gjør det meste innen tømring: - Nybygg- Rehabilitering- Oppussing- Renovering- Takarbeid- Kjøkken- Gulvlegging. Og mye mer Vi stille gjerne opp som totalleverandør, så du slipper stress under byggeprosjektet. Vi sørger får alt blir 100% riktig.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Mars 2023

Bytte vinduer.

"Kan virkelig anbefale Joar Bygg. Flinke, effektive osv osv. Ingenting å sette fingrene på her."
Å
Åsbjørn
Bryne
Joar Bygg AS

Sandnes Glass AS

Sandnes Glass AS er et godt etablert glassfirma som har vært i bransjen siden 1962.Vi har alt av glass, speil og rekkverk.Vi kan lag det meste av form og farge i glass.Fra enkle drivhus glass til flotte løsninger. Som innervegger, dusjer og mye mer.

Des. 2022

Bytte den ene glasset i skyvedør

"Rask og enkel kommunikasjon, gjennomført som avtalt"
R
Runar
Bryne
Sandnes Glass AS

HOBU BYGG

Vi har over 10 års erfaring i bransjen og innehaver fagbrev for bygg og anlegg.Det viktigste for oss er at våre kunder er fornøyd, og derfor tilbyr vi alltids en uforpliktende befaring.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Feb. 2022

Skifte balkongdør i leilighet

"Fikk raskt svar og de gjorde en god jobb"
L
Lilly Marie
Bryne
HOBU BYGG

LANGE-BYGGSERVICE

Okt. 2022

Bytte seks innerdører

"kjapt, greit og effektivt, var behjelpelig med å skaffe ting som manglet"
K
Kristian
Kvernaland

KREATIVE BYGG PAWEL SZWYTKI

Selvstendig faglært tømrer med lang erfaring fra nybygg og rehabilitering søker flere oppdrag. Jeg er nøyaktig og effektiv, og står på for at ditt drømmeprosjekt skal bli perfekt. Jeg har gode referanser. Ta kontakt for å få en konkurransedyktig pris til ditt byggeprosjekt. Faste kunder gis 10% rabatt på timeprisen.

Okt. 2022

Montering vinduer

"God pris og ryddight"
M
Mohammad Akbar
Bryne
KREATIVE BYGG PAWEL SZWYTKI

Klinkenberg

SE BILDER FOR TIDLIGERE EVALUERINGER! Tar på meg ulike oppdrag enten på timespris eller fastpris. Ta kontakt på telefon 93225034 ved ønske om utføring av oppdrag.

Okt. 2022

Lage ny ramme til et vindu

"Godt og fint utført."
K
Kaja Skålnes
Lye
Klinkenberg
Siste registrerte jobber

Sage ut og montere katteluke i terassedør

4355KVERNALAND

Sage hull til katteluke i terassedør

Oppmåling, levering og installering av 8 vindu og 1 balkongdør

4355KVERNALAND

Oppmåling, bestilling, levering og installering av vinduer og balkongdør i gammelt Block Watne hus fra 1969. Det må måles/befares selv. Jobben kan påbegynnes umiddelbart. Der er også mulighet for diverse merarbeid skulle leveransen være tilfredstillende.

Bytte ytterdør

4345BRYNE

Skal bytte dør i kjellerinngang samtidig hjelp til foring rundt ny dør hovedinngang

Liste ferdig vinduer utvendig

4345BRYNE

Trenger hjelp til å liste ferdig vinduer og dører utvendig (5-6) Bytte en ytterdør i kjeller (mur) og fikse rundt 4 vinduer som er byttet og står i mur.

Skifte vindu

4347LYE

Hei! Har handlet inn et vindu, men ikke det som ellers trengs til å skifte vindu. Vindu til soverom (100x100) som skal skiftes, hvor det er terrasse på andre siden.

Terrassedør og 6 vinduer

4355KVERNALAND

Ønsker å bytte ut flere vinduer og en terassedør. Skyvedør terrasse, målet innvendig karm: B:275 H:205 Alle vindu er også målet innvendig i karm. 3 vinduer mitt på fasade, ønskes å byttes med vindu i samme høyde som karnapp. 3stk fastkarm B:105 H:175 Karnapp, her ønsker vi to priser. Pris 1: Bytte ut eksisterende vinduer 1 stk fastkarmsvindu B:115 H: 175 2 stk fastkarmsvindu B:45 H:175 Pris 2: Ombygging av karnapp Bygge om slik at karnapp får 90graders vegger utvendig, isteden for 45 grader. Innvendig ønsker vi en dyp vinduskarm som går i flukt med innvendig vegg. Da ønsker vi kun et vindu i den. Mål B:150 H:175 Alle mål må jo selvfølgelig kontrollmåles av utførende før vi setter i gang.