Utleie - Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Utleie i Ålesund

Siste evaluering

Male toppstrøk bordkledning.

"Maling av hus. Kom til avtalt tid og bra utført jobb. Alt fra stillas, maskering og maling 2 strøk."

R

Roger

Skodje, aug. 2022

Les flere evalueringer om AKO BYGG AGNIESZKA KOTYLA

Siste evaluering

Stillas rundt hus Repslagergata 6003

"Jobben ble gjennomført på en rask og ryddig måte."

E

Erik

Ålesund, sep. 2021

Les flere evalueringer om STILLASFORDEG AS

Vis flere selskaper
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Stillas Fjellgata

6007ÅLESUND

Vi skal gjennomføre arbeider knyttet til taktakking, maling og pussing av fasade på enebolig Fjellgata , Ålesund Herunder ønsker vi tilbud på stillas over 3uker i perioden 01.05 til 20.05 - oppdraget taktekking ligger ute som eget oppdrag - øvrig arbeid gjør vi selv - dette oppdraget gjelder bare stillas Det er greit terreng rundt boligen Det følger noen tegninger av fasade - i tillegg er boligen ubebodd og kan besiktiges Vi håper å motta tilbud

* Fortsatt ledig: Vaktmester avtale ønskes for bygård i Ålesund sentrum

6004ÅLESUND

Ønsker en vaktmester avtale for bygård i ålesund sentrum. Med dette ønsker vi oppfølging med tømming av avfall og renhold i fellesareal.

Rehabilitering av veranda

6003ÅLESUND

Har en veranda på nesten 4 kvm som trenger en rehabilitering. Denne ligger i 5. etasje i et sameiebygg. Det lekker fra verandaen og ned til etasjen under, pappen må dermed rives, trenger sveising av ny takpapp på altandekke. Demontering og deponering av eksisterende skyvedør. Montering av ny skyvedør. Heving av høyde på rekkverk og remontering. Transport og kraning av material, stilas og bortrydding av alt avfall. Vi ønsker et totaltilbud med material, montering, og riving.

Leie av 66m² stillas

6006ÅLESUND

Hei! Jeg trenger ca 66m² med lett fasadestillas. I tilleg trenger jeg 1 flake og 1 havramme. pris på leie av dette i 3uker, jeg kan hente, laste og sette opp selv.

vask og maling av tomannsbolig.

6006ÅLESUND

Vask av hus med husvask. Maling av hus med dekkbeis, 2 strøk, maling av vindus karmer og beslag. Horisontaldelt bolig, Det må brukes stillas.

Gårdsrelatert vedlikehold

6240ØRSKOG

Trenger altmuligmann/kvinne til diverse gårdsrelatert vedlikehold og arbeid, alt fra maling, snekkering, vedproduksjon, tømmer drift, assistere med dyrehold, avløser, gjerder, hagedrift, såing ++ Har mange prosjekt så man trenger ikke kunne alt om alt. Trenger assistanse eller avlastning på et eller flere av områdene, her er mange oppgaver som kun krever kort innføring før man er selvgående. Er åpen for å få inn fast ansettelse over mellomlang tid hvis engasjement og kompetanse tillater det. Er også mulighet for å sette opp korter eller lengre perioder med arbeides oppdrag fordelt fremover tilpasset etter ønske og behov. Eventuelt kveld eller helg.

Siste evalueringer
Skifte panel

Bra utført arbeid av hyggelige folk.

Aug. 2020
S

Sveinung om Moa Bygg AS

Ålesund
Maling av enebolig

Jobben ble utført bra til avtalt pris og til avtalt tid.

Jan. 2020
A

Audun om A&K MALING KRZYSZTOF KOTYLA

Ålesund

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud