Utleie i Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Male «møner» takbord

4708VENNESLA

Hei. Har tre husmøner som ønskes malt. Før høyt for stige, derfor ønskes hjelp av noen som har utstyr, stillas til utførelse av dette. Ca. 7-8 meter på høyeste side. Har maling klart. Ønskes utført i uke 30 eller 31. På forhånd takk for svar og hjelp. Bare seriøse henvendelser / utførende . ::sun with face::

* Fortsatt ledig: Leie + montering/demontering av stillas

4700VENNESLA

Skal male huset og trenger stillas på begge gavlveggene, ca 8,5 x 8 meter. Må monteres og demonteres. Trenger stillaset i slutten av mai/starten av juni, ca 10-14 dager. Ønsker totalpris på oppdraget.

Male vegger i trappeoppgang

4715ØVREBØ

Vi har en trappeoppgang fra gang nede opp til stue. Trappen har avsats. Fra avsats til tak er det ca 4 meter opp. Det er 3 malte lyse gipsvegger som vi ønsker å male mørke. Maling er kjøpt inn fra tidligere. Totalt estimert er det snakk om opptil ca 30 m2 vegg som skal males. Vi har stige til låns men ikke annet utstyr, så jobben krever at det stilles med en form for stillas. Som høygravid innser jeg at dette ikke er prosjektet for meg, derfor søker vi hjelp om tilbudet er bra.

Stillas

4706VENNESLA

Bygging av stillas på tomannsbolig. Ta kontakt for mere info

Maling av enebolig ca. 150 kvm

4720HÆGELAND

Maling og skraping av enebolig. Malingen er veldig slitt, så kreves grundig skraping før det kan males. Krever nok stilas da boligen er ganske høy. Et par bord må også skiftes. Dette kan kanskje skiftes i etterkant, evt. av dere

Trenger å leie stillas

4700VENNESLA

Trenger stillas til husbygging. Ca 55meter i 2 høyder.