Utleie i Hol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Geilobrua sameie søker fast vaktmester 10-15 t pr mnd.

3580GEILO

Vi trenger en person som kan ha oppsyn med eiendommen. Måke, strø, feie, klippe plen, skifte lyspærer, kartlegge vedlikeholdsoppgaver mm. Fleksibel bruk av timene.

Vaktmestertjenester

3580GEILO

Ønsker hjelp til div. Vaktmestertjeneste iforbindelse med hytte, bl.a hjelp til snemåking.

Småjobber på hytta

3580GEILO

Diverse Småjobber på hytte. Snemåking m.m og div. vaktmester jobber.::grinning face with smiling eyes:: Ønsker å ha en fast person /firma som blir engasjert for lengre periode.

Hyttetak - Hol kommune

3577HOVET

Ønsker befaring, men ca pris per m2 er også OK å ha som utgangspunkt. Skiferstein nå, erstattes med noen OK stålplater e.l. Jobben krever stillas. Vi vurderer også å rive eksisterende pipe og peis. Søk på Google adresse: Strønde 121, Hol

Vaktmestertjenester

3580GEILO

Vi er noen hytteeiere i Sveingardsgutu på Geilo ( V/ Geilo Hestesenter), som ønsker hjelp med å få bort duer. Taket er laget slik at det er små overbygning som gjør at duene kan sitte i le under tak, det er selvsagt veldig populært blant duene og ikke så populært blant hytte eierne. Kan dere ta en befaring og foreslå tiltak? Stige til å komme opp på taket har vi.

Beising av større eiendom på Geilo (4 etg)

3580GEILO

Stor eiendom på Geilo vurderes beiset våren 2020 4 etg med 52 leiligheter. Det er behov for stillas og lift