Utleie - Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Vaktmester

1816SKIPTVET

Vi er et sameie i Skiptvet, stående av 30 seksjoner fordelt på 6 bygninger. Vi søker etter en eller to som vil være vaktmester i vårt sameie. Denne jobben består på sommertid av å klippe et mindre område med gress, samt bruk av kantklipping og luking av ugress i enkelte blomsterbedd. På vintertid trenger vi noen som kan måke mellom seksjonene, samt strø da det trengs. Vi har alt av utstyr som kantklipper, gressklipper, snøfreser osv. Vi ser etter en som er fleksibel og kan komme på kort varsel - spesielt om vinteren. Vi ønsker i hovedsak at du kan binde deg opp mot en lenger periode.

135 m2 tak - Plannja takplater

1816SKIPTVET

Trenger tømrere for umiddelbar eller senest oppstart 8/11 på en takjobb. Værforbehold. Taket er 15 m langt og 4,5 m fra takfot til møne. 22°. Oppdraget går ut på følgende: - Rive 135 m2 shingel - Legge diffusjonsåpen duk - Sløyfer og lekter - Plannja takplater - Stigetrinn til pipe, mønebeslag og snøfangere - Utskifting av vindski - Nye takrenner og nedløp Muligheter for å kunne montere stillas også.

Ringmur for ca 400kvm

1816SKIPTVET

Jeg har en brakkerigg 22 brakker, hver brakke er 2,5m x7m. Jeg trenger ringmur eller andre type fundament for å montere brakker Kan kontakte meg på tlf.

* Fortsatt ledig: Stor stilasje

1816SKIPTVET

Trenger stilasje til en låve. Minimum 3 vegger, muligens 4.Kommer ann på pris. Trenger stilasje På en vegg som er ca 22 meter og ca 10 -12 meter høy. Kortvegger er ca 12 meter bred og ca 12 meter høy. Må settes opp av dere, med sertifikat på at den er godkjent satt opp. Låven befinner seg i Skiptvet i Østfold. Ta kontakt på TELEFON

Kjøp av råflis, leie av container og transport.

1816SKIPTVET

Hei! Jeg er på jakt etter noen som selger råflis i container. Flisa skal brukes til strø til hest. Jeg ønsker pris på full pakke, Kjøp av flis, leie av container og transport til Skiptvet i Østfold.

Siste evalueringer
135 m2 tak - Plannja takplater

Selve taket ser bra ut. Pipehatt kunne hatt bedre kvalitet og sett litt bedre ut. Vanskelige å kommunisere med, måtte ofte vente en dag og to på svar, 3 dager på det meste. Det var vanskelig å vite fremdrift da de kom og gikk uten noe kommunikasjon. Ble ferdig til slutt og taket er tett.

Des. 2021
D

Daniel om OSLO BYGG OG RESTAURERING AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud