Utleie - Ulstein

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Maling av kortside på hus

6065ULSTEINVIK

Vi maler hus. Ene kortsiden på huset har svært ujevnt terreng av grus/singel som det ikke er mulig å stå på stige i. Her trenger vi stilas og noen til male to strøk.

* Fortsatt ledig: Maling av fasade

6065ULSTEINVIK

Utvendig maling av to fasadeflater. Sør og østvegg vi trenger hjelp til. 3 etasjers hus så her må man ha stillas. Det skal byttes til en noe mørkere farge, så to strøk forventes. Fasaden vil bli rengjort på forhånd. Ønskes gjennomført mai/juni.

Maling av Carporter i rekke

6065ULSTEINVIK

Maling av carporter i rekke, 42 stk. 3 strøk: primer, 1 coat, 2 coat. Ta kontakt for mer informasjon. Befaring anbefales da det er omfattende arbeid. Anslagsvis 324 kvm. Ønsker tilbud på malingsarbeid samt tilkomst (stillas/lift etc) Sameiget har avtale med malingsleverandør, og stiller med nødvendig maling for arbeidet.

Leige av stillas

6065ULSTEINVIK

Leige og oppsett av stillas på to endevegger . Enebolig på 100m2 grunnflate, gavlvegger 2-3etasjer

maling av hus

6065ULSTEINVIK

maling av hus over 3 plan, 2 øverste plan skal males. 1 langside med 7 vinduer, ca 40kvm 1 kortside med 4 vinduer, ca 45kvm 1 kortside med 1 vindu, ca 25kvm det må/bør bygges stilas på alle 3 sider maling er innkjøpt.

Puss av fadade weber aquapanel

6065ULSTEINVIK

Puss av ca 60 m2 fasade. Det er montert opp Weber Aquapanel og alle skjøter er sparklet og lagt på forsterkningsmatte. Platene har fått delvis ett lag med hvit slamming "Heydi White". Har det meste av materealer,duk og puss. Trengst stillas til høyeste vegg høyde 6 meter. Utføres i april / mai 2017

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud