Utleie i Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Utleie i Ås

EXALTIS AS

4.9 (18)

Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer. Hos oss vil du finne et bredt utvalg av stillas til de fleste formål. Monter stillaset selv eller få det ferdig montert. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

Nov. 2021

Sette opp stillas

"Veldig Fornøyd."
F
Frank
Oslo
EXALTIS AS

SANDVIK BYGG OG MALING

Mars 2021

Male hus utvendig

"Bra utført arbeid. Lett å kommunisere med"
A
Anne
Vinterbro
SANDVIK BYGG OG MALING
Siste registrerte jobber

Sette opp stillas

1407VINTERBRO

Leie eller sette opp stillas. Trenger det så fort som mulig

Utvendig husmaling

1430ÅS

Søker maler for utvendig husmaling (dekkbeis), Forvask og 2 strøk. Antakelig nødvendig med lift/høy stige på minst 1 vegg, vegghøydene er mellom 3 m og 4,5 m. Jobben omfatter panelvegg og grunnmur. Veggareal er 260 m2, inkludert vinduer og dører (ca 55 m2)

Male hus utvendig

1407VINTERBRO

Male møne . Må ha lift eller stillas.

Leie 10m3 container privat

1430ÅS

Ønsker leie container 10m3 eller 5m3 evt isekk xxl ..

Oppsetting av stillas

1435ÅS

Vi er i gang med maling av et nytt terrasserekkverk og i den forbindelse trenger vi bistand til montering av et stillas. Lengden på på det området vi trenger stillas for er ca. 15 meter. Vi kan i utgangspunktet sørge for leie av stillas som er på stedet når jobben starter. Hvis eget stillas ønskes brukt, må leie av dette også inngå i tilbudet. Monteringen ønskes utført så snart som mulig. Stillaset skal demonteres når malerarbeidet er ferdig.

Trenger å leie stillas (satt opp), ett døgn

1407VINTERBRO

Trenger stillas; bredde 1 m, 4 m høyde, i start juni (fleksibel på dato). Enkelt å komme til med bil, inngangspartiet er opp en trapp.