Utleie i Nittedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Utleie i Nittedal

BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

Montering og demontering av stillas.

Mai 2022

Stillas for vasking og maling av enebolig

"Meget godt inntrykk, over forventning! Seriøst og profesjonelt firma som leverte stillas av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Alle detaljer på plass, sparkebord, stiger og luker for trygg adkomst, grønt skilt som bekrefter at stillaset er klart ti..."Se mer
E
Eivind
Nittedal
BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

BYGG OG INDUSTRISERVICE Odd Thore Larsen

Juni 2020

Montere stig trinn på tak

"Ryddig og punktlig"
S
Ståle
Nittedal
BYGG OG INDUSTRISERVICE Odd Thore Larsen

F&M MALER OG MUR AS

4.9 (14)

Juli 2019

Male øverste del på 2 husvegger

"Punktlig, ryddig og bra gjennomført arbeid til en gunstig pris"
M
Mona
Hakadal

FLYTTESPESIALISTEN AS

Horten Transport og Spedisjon AS ble etablert i 1991 av Terje Grimsrud Kristensen. I 2010 kjøpte de opp Flyttespesialisten som nå er en egen avdeling i firmaet. Flyttespesialisten har hatt en eventyrlig vekst fra 2012 og frem til i dag. Vi har i dag en omsetning på rundt 12 millioner og har en bemanning på totalt 10 faste ansatte. Daglig leder for avdelingen er Even Evensen som har 20 års erfaring fra flyttebransjen. Fra 1 Januar 2018 Er Flyttespesialisten AS skilt ut som eget Selskap. og i Sep...

Se mer
Jan. 2013

Flytting av 40 m3 husholdning fra Norge (Nittedal) til Frankrike ( Bordeaux).

"God kontakt med en selger som bryr seg, løsning orientert. Proff og fleksibel , jeg fikk en proff service i riktig tidspunkt, med en gunstig pris som man kan leve med. Jeg ambefaler sterk dette firma for flytting til syden. Veldig fornøyd !!!"
L
Laurent
Nittedal
FLYTTESPESIALISTEN AS
Siste registrerte jobber

Montere takstige og stigefeste på taket.

1480SLATTUM

Bor i rekkehus hvor det er et glatt platetak. Jeg og naboen trenger å få montert stigefeste og stige på taket slik at feier kan komme til og feie pipene våre.

Container / Bortkjøring

1481HAGAN

Gamle Impregnerte terrassebord må hentes og kjøres bort. Ca 1200 m med terrassebord.

Stillas til rekkehus

1481HAGAN

Rekkehus på 2 etg trenger stillas på framside og bakside. Bakside er det rett platting og sette på men på framside er det noe helling og ta hensyn til.

Stillas for vasking og maling av enebolig

1482NITTEDAL

Vi skal male huset vårt i sommer og trenger i den forbindelse hjelp til å få satt opp stillas på 2 vegger på huset. Funkishus på to etasjer på skrå tomt. Blir litt for høyt til at vi tør å ta stigen. Hvor lenge stillaset skal stå er litt væravhengig, men vi ser for oss en måneds tid.

Stillas

1482NITTEDAL

Trenger hjelp av leie og sette opp stillas

Leie av stillas

1481HAGAN

Ønsker å leie stillas + montering til maling av hus i sommer. Helst juli/august. Regner med stillaset trengs i cirka 2 uker. Jobber som husmaler og har ENK og trenger stillas for jobb jeg skal ha for kunde. Se bilder for hvor stillaset skal være. Blir 4 vegger på huset det trengs stillas.