Utleie i Arendal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Utleie i Arendal

CORNELIUS BYGGETJENESTER AS

Mai 2022

Maling av høyveggene på rekkehus

"Cornelius var enkel å kommunisere med. Arbeidet ble utført raskt og i henhold til ønske. Kvaliteten over arbeidet ble veldig bra. Kommer til å bruke Cornelius igjen ved senere anledning. Kan trygt anbefale dette firmaet etter min erfaring."
T
Thorgeir
Arendal
CORNELIUS BYGGETJENESTER AS

HRVC SNEKKER OG HÅNDVERKSTJENESTER AS

4.9 (41)

Vi er ett lite relativt nystartet firma (etablert mai 2012), men vi har lang erfaring innen snekring og maling (Godkjent tømrer). Vi tilbyr hyggelige timepriser, vi har også fine faste priser på verandaer, vinduer, maleroppdag osv. Vi har også samarbeid med elektriker og rørlegger. Ingen jobber er for små så har du noe småplukk du aldri har fått tatt så ta telefonen fatt og ring oss på 92449947 så kommer vi i full fart. Besøk oss gjerne på hrvcsnekker.no. Vennlig hilsen rolf og rune.

Mars 2022

Bytte av tak/takstein og takrenner og avløpsrenner

"Jeg skulle gjerne ha krysset ut flere ting enn bare kommunikasjon underveis, men den var det som var best med dere. Jeg er fornøyd med prisen, og opplever at dere leverer på kvalitet. Disse tingene leder igjen til ryddighet, pålitelighet og effektivi..."Se mer
R
Rolf Martin
Bjorbekk
HRVC SNEKKER OG HÅNDVERKSTJENESTER AS

SØRLANDETS BYGG OG REHABILITERING AS

Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg og rehabilitering for privat kunder og til proffmarkedet. Vi har også spesialisert oss på elementmontering av hus, hytter og mikrohus.Nøyaktighet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, som firma er vi stolte av å ha våtromsertifikat, sikkerhetskurs og stilasjekurs med mer. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Jan. 2022

Trapp/stige til loft.

"Veldig dyktige snekkere og god kundebehanling med et tydelig ønske om å gjøre kundene fornøyde. Anbefales!"
E
Erik
Færvik
SØRLANDETS BYGG OG REHABILITERING AS

JANS BYGGTJENESTER AS

4.8 (9)

Sep. 2017

Bytte takrenne

"Kjapt levert"
R
Rune
Arendal

AGDER RENHOLD OG BYGGSENTER AS

4.8 (9)

Agder Renhold og Byggsenter arbeider seriøst og profesjonelt med alle de mange oppgaver vi utfører for våre partnere: - snekring - maling - muring - flislegging - båtvask og polering - alt i renhold Agder Renhold og Byggsenter As er et seriøst firma, fakturerer kun etter utført oppdrag, ingen forskudd,meget gode ref. og veldig høy kvalitet.Vi kommer på gratis befaring. Vårt hovedmål på jobb er: Våre kunder skal være fornøyd med våre tjenester til enhver tid!

Aug. 2015

Sette opp stillas og eventuelt også male vegg

"Raske. Fleksible. God dialog underveis og godt utført arbeid. Anbefales."
H
Helge
Arendal
AGDER RENHOLD OG BYGGSENTER AS
Siste registrerte jobber

Leie stillas

4839ARENDAL

Ønsker å leie stillas snarest ifbm maling av huset. Litt skrått terreng, ca 5- 6m høyt . Gjerne montering også!

Leie stillas

4846ARENDAL

Trenger stillas til vegg 6,5 m lengde. Trenger å få det ferdig satt opp og tatt ned igjen når jeg er ferdig. Leietid 1-2 uker litt avhengig av været.

Merking av parkering plasser og snekker jobb

4836ARENDAL

Vi trenger hjelp til og markere opp nye parkeringplasser til sameiet vårt, samt hjelp til og bygge er søppel rom på parkeringsplassen (solid tak med spilevegger og dør) Kan også være mulighet for faste vaktmester oppgaver på sommer og vinter tid

Stillas

4838ARENDAL

Jeg skal male en to etasjers husvegg der det er vanskelig å komme til med stige, trenger å leie et stillas, og at det blir montert ferdig. I løpet av de to neste ukene.

Maling av høyveggene på rekkehus

4848ARENDAL

Ønsker å sette bort maling av høyveggene på vår del av et rekkehus. 2 vegger. Den ene er ca 5 meter høy, og den andre noe høyere. Den som tar jobben må se selv hvordan dette kan gjøres med tanke på stige eller stillas. Det er 1 strøk med olje for royalimpregnert kledning som skal på veggene. Denne har vi tilgjengelig. Det er en rask jobb og det er platting/asfalt på bakkenivå.

* Fortsatt ledig: Sette sammen hyller i bod henge opp tv på vegg

4843ARENDAL

Vi flytter inn i ny leilighet på Fevik fredag 6 mai og ønsker vaktmestertjeneste til å være med å kjøpe to hyller på Biltema frakte de til stedet å skru de sammen. Vi vil også gjerne ha hjelp til å skru opp et tv på veggen i stua. Kan være aktuelt med hjelp til å henge opp en hylle på et gjesterom også.