Utleie - Horten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: feiestige

3185SKOPPUM

Trenger ny stige på taket opp til pipa ,

Trenger lager, konteiner leie El lagerbod til flyttelass, i alt fra dager til uker

3188HORTEN

Vi 3 personer som må ut av ett lite hus og foreløpig til vi finner hver vår bolig ha tingene lagret ett sted. Helst i nærheten av horten.

Sette inn to vindu og to inngangsdører

3179ÅSGÅRDSTRAND

Vi er nyinnflyttet i et 70-tallshus, og skal gjøre en del oppgraderinger. 1) Vi trenger hjelp til å sette inn et nytt vindu på kjøkkenet. Vi kan kjøpe vinduet selv, med mindre det er billigere via deg som håndverker. Vinduet er NorDan sikkerhetsvindu 160 cm bredt (usikker på høyden, men lik de ved siden av på bildet). Vinduet er i husets andre etasje, så for å komme til på utsiden trengs et stillas. 2) Vi skal ha ny inngangsdør, og lage inngangsparti til hybel i kjeller, rett ved siden av egen inngang, og trenger dermed å bytte eksisterende dør og sette inn en ny der det i dag er vindu. Vi kjøper dører selv, med mindre det er billigere via deg som håndverker. Dørene skal være av typen Harmonie Ytterdør Funkis 10x21 midtstilt vindu grå. Den ene skal være høyrehengslet, og den andre venstre-. 3) Der den ene inngangsdøren kommer er det i dag et NorDan sikkerhetsvindu fra 2016. Dette ønsker vi å flytte til et annet vindu som er av eldre dato, også i andre etasje.

* Fortsatt ledig: Utleie og montering av stillas

3189HORTEN

Hei. Vi trenger å utleie en stillas (minst 7meter høyde) i 2 uker. Trenger også at den er ferdig montert hos oss (på Apenes, Horten). Ønsker helst 2 uker mellom 25-28.uke, eller i August.2022 Mvh Thuy

Male husvegg, vaske hus

3188HORTEN

En husvegg på et lite hus (ca 5-6 meters bredde, gavlveggen med 3 vinduer på bildet som har ønskes skrapet , vasket og malt. Stillas eller stige må skaffes. Resten av huset ønskes vasket. Det er gammel kledning så det kan nok ikke vaskes med høytrykksspyler. Det er også annet småtteri som burde vært gjort (små malejobb, lister, småreparasjoner osv som kan bli aktuelt) + reparasjon av kjellerlem. Haster da huset skal ut for salg snarest, så jeg vil prioritere en som kan gi pris raskt, og har mulighet uke 41. Bilder av huset skal tas 18/19.10 så det er deadline.

Bytte takstein

3181HORTEN

Det er en del takstein som må byttes. Kan se ut som 3-4 stk mot øst, og kanskje 1-2 stk mot vest. Høyden mot øst tilsier at sikring/stillas kanskje må brukes. Se bilder. Dersom mer takstein må byttes må muligens mer takstein anskaffes. Fint om evt utførende kan se på omfang og være behjelpelige med å finne korrekt takstein.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud