Trenger du å leie stillaser, løfteutstyr eller container?

Leter du etter utleie av vaktmestertjenester, stillas, stiger, containere, brakker eller annet? Legger du ut jobben på Mittanbud vil flere utleiefirmaer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å leie stillaser, løfteutstyr eller container?

Leter du etter utleie av vaktmestertjenester, stillas, stiger, containere, brakker eller annet? Legger du ut jobben på Mittanbud vil flere utleiefirmaer konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Hva koster det å leie stillas, løfteutstyr eller container?

Prisen for utleietjenester vil i stor grad avhenge av hva du skal leie og hvor lenge du skal leie det. Enten du skal leie stillas, container eller løfteutstyr vil prisen i tillegg variere etter hvilken størrelse du har behov for.


Når du skal leie maskiner eller utstyr kommer prisen for frakt i mange tilfeller i tillegg til selve leieprisen. Dersom du skal leie en kran eller stillas og har behov for en kranfører eller stillasbygger, vil dette også være med å øke prisen.Stillasutleie

Dersom du skal gjennomføre fasadearbeid på huset, vil du i mange tilfeller ha behov for å leie et stillas, spesielt om du skal arbeide i høyden.


Stillaser kan være nødvendig dersom du for eksempel skal:Når du skal leie stillas kan du velge mellom forskjellige stillaspakker bestående av ulike komponenter som du enkelt kan montere og demontere selv. Stillaspakkene kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge det stillaset som passer best for huset ditt.


Det finnes forskjellige typer stillaser å velge mellom. Et fasadestillas eller rammestillas settes som regel opp slik at det dekker hele området av fasaden som du skal arbeide på, slik at det er enkelt å bevege seg rundt.


Et rullestillas er et tårnstillas som kan flyttes bortover langs fasaden etter hvert som arbeidet utføres. Stillaset har en plattform som kan justeres opp og ned etter hvilken arbeidshøyde det er behov for. Et rullestillas kan benyttes både innendørs og utendørs, og brukes ofte for å komme til ventilasjonsrør, ved installering av elektriske komponenter eller maling av bolig.


For være sikker på at stillaset er trygt og ordentlig montert kan det være lurt å leie stillas med montering. En stillasbygger vet hvilke lover og forskrifter som gjelder for montering, og vil sørge for at både sikkerhet og bevegelsesfrihet under stillasarbeidet ivaretas.Pris for stillasutleie

Om du skal leie stillas vil prisen avhenge av hvilken type stillas du trenger og hvor stort det skal være. Vanligvis betaler man for leie av stillas per uke eller per måned.


Prisen for en stillaspakke som kan dekke 100 kvadratmeter ligger på rundt 2000 kroner per uke eller 5000 kroner per måned. Utleie av rullestillas med opptil 10 meter arbeidshøyde koster rundt 2700 kroner per uke eller 6200 kroner per måned.

Dersom du ikke vil sette opp stillaset selv kan du leie stillas med montering. En stillasmontør koster rundt 60 kroner per kvadratmeter stillas.
Utleie av løfteutstyr

Om du skal flytte store eller tunge ting kan det være aktuelt å leie løfteutstyr. Løfteutstyr som kran, heis eller lift brukes gjerne i forbindelse med flytting av båt eller bil, eller under byggeprosjekter for å for eksempel løfte på plass modulvegger og andre store bygningsdeler.


Dersom du skal løfte tunge ting vil du ha behov for en kran. Det finnes ulike typer kraner som har forskjellig størrelse og løftekapasitet. For å sørge for sikker bruk av løfteutstyr er det lurt å leie en kranfører.


Skal du løfte mindre ting eller gjøre løfte på trange steder som for eksempel innendørs, kan du leie en minikran. Om du skal gjøre tyngre løft vil du ha behov for en mobilkran.


Hvis du skal gjøre arbeid i høyden kan du leie en lift. En lift kan være et godt alternativ til å leie stillas dersom du ønsker mer fleksibilitet, men det koster mer å leie.


Når du skal leie en lift finnes det ulike typer å velge mellom. Skal du jobbe innendørs eller på et mindre område av huset kan en sakselift fungere bra. Er prosjektet større og du vil ha mer fleksibilitet til å bevege deg både bortover og i høyden vil en bomlift være bedre egnet.Pris for utleie av løfteutstyr

Hvor mye leie av løfteutstyr koster avhenger av hva slags løfteutstyr du trenger og hvor tungt du skal løfte.


Om du skal leie en kran koster det rundt 1500 kroner per dag for en minikran som kan løfte 3 tonn, mens prisen for en minikran som tar 5 tonn ligger på rundt 3500 kroner per dag.


Dersom du skal løfte tyngre ting og har behov for en kranbil koster dette mellom 1000 og 2500 kroner per time.


Har du behov for en lift ligger prisen for leie av en sakselift mellom 500 og 1500 kroner per dag. Leie av en bomlift koster mellom 1500 og 3500 kroner per dag.
Containerutleie

Dersom du skal i gang med et byggeprosjekt, rydde i huset eller hagen eller har behov for ekstra lagringsplass kan du leie en container. Det finnes ulike typer containere som passer til ulike formål, enten du trenger en container til shipping, avfallshåndtering eller lagring.


Om du skal rydde ut av kjelleren eller loftet, renske opp i hagen eller har et mindre byggeprosjekt, kan en mindre søppelcontainer på rundt 10 m3 egne seg bra. Skal du i gang med riving eller et større oppussingsprosjekt finnes det også større søppelcontainere som er egnet for større mengder avfall.


Hvis du ikke behøver containeren lenge, kan du leie en åpen container. Trenger du containeren over lengre tid, kan du i stedet bestille en container med lokk for å beskytte avfallet mot vær og vind. Lokket kan i tillegg låses for å hindre at uvedkommende får tilgang.


Dersom du har lite plass i hjemmet eller behøver et sted å oppbevare flyttelasset kan du leie en lagercontainer. Lagercontainere er som regel plassert utendørs og finnes i mange ulike størrelser.Pris for containerutleie

Hva det koster å leie en container avhenger av hva slags type container du har behov for og størrelsen på containeren.


Prisen for en søppelcontainer på 10 m3 til restavfall ligger vanligvis på rundt 3500 kroner for leie i fire dager. Leie av større søppelcontainere på 20-30 m3 koster fra 7000 kroner for fire dager. Skal du leie en container i en lengre periode koster hvert ekstra døgn mellom 50 og 100 kroner.


Om du trenger en container til annet avfall som for eksempel trevirke eller hageavfall er dette som regel rimeligere. Leie av container til trevirke koster rundt 2400 kroner for fire dager, mens en container til hageavfall ligger på rundt 1800 kroner.


Dersom du har behov for å leie en lagercontainer koster dette normalt mellom 500 og 2000 kroner per måned, avhengig av størrelsen på containeren.


Finn bedrifter på Mittanbud
LOBOD AS logo
LOBOD AS
Hvittingfossveien 29B, 3083 Holmestrand
4.9(114)
Topprangert

Om bedriften

LOBOD AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.86 av 5 stjerner fra 114 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med LOBOD AS

HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS logo
HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS
Vestbrynet 36, 1519 Moss
4.9(94)
Topprangert

Om bedriften

HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS har utført flere jobber fra Mittanbud i Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, med 4.87 av 5 stjerner fra 94 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med HUS & HAGE KOMPANIET- BURUMS

Stavanger Blikk AS logo
Stavanger Blikk AS
Fabrikkveien 14, 4033 Stavanger
4.8(180)

Om bedriften

Stavanger Blikk AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Stavanger, Sola, Randaberg, med 4.75 av 5 stjerner fra 180 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Stavanger Blikk AS

Rørleggermester Olsen AS
Karmøyvegen 581, 4265 Håvik
4.8(102)
Topprangert

Om bedriften

Rørleggermester Olsen AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Haugesund, Bokn, Tysvær, med 4.81 av 5 stjerner fra 102 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Rørleggermester Olsen AS

MR MALIK RENHOLDSSERVICE AS logo
MR MALIK RENHOLDSSERVICE AS
4.8(84)
Topprangert

Om bedriften

MR MALIK RENHOLDSSERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.83 av 5 stjerner fra 84 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med MR MALIK RENHOLDSSERVICE AS

Vis flere selskaper


Se andre jobber lagt ut på Mittanbud

Montering og leie av stilase

1187OSLO

Montering av stilase for maling av rekkehus. Antakelig holder det med en bredde på det ene siden av huset og to på den andre. Stilaset må stå oppe i minst en uke. Vi ser for oss i juli.

Fast avtale vintervedlikehold

1820SPYDEBERG

Borettslag ønsker pris på fast snømåking, strøing og feiing.

Levering og montering av stillas

5165LAKSEVÅG

Stillas monteres på husets kort side (ca 10m) i hele høyden på huset (ca 13m). Arbeid skal utføres på alle veggens vinduer samt malearbeid på hele fasaden. Stillaset monteres da med fokus på arbeid som skal utføres. Leie periode for stillas: opp til 2 måneder Pris inkluderer: levering, montering og demontering.

Leie og montering av stillas

1178OSLO

Ønsker tilbud på stillas med montering. Rundt hele huset som skal males. Varighet 4 uker Adresse Kirkeåsveien, 1178 Oslo

Stilas

4029STAVANGER

Ønsker pris på bygging av stilas på 2 sider av huset, huset skal vaskes og males.

Montering og leie av stilase

1187OSLO

Montering av stilase for maling av rekkehus. Antakelig holder det med en bredde på det ene siden av huset og to på den andre. Stilaset må stå oppe i minst en uke. Vi ser for oss i juli.Les evalueringer av andre jobber lagt ut på Mittanbud
7,5kvm bad som utvides 35cm på den ene veggen. Mur Rør EL Snekker

Hadde en uenighet underveis grunnet feil sluk ble installert. Gikk med på kompromiss.

April 2024
J

Joakim om RØRLEGGER T.I QUIDDING AS

Grimstad
Vaktmestertjenester

Vi er et stort sameie på 100 boenheter pluss tilhørende næringsbygg. Vi valgte Hagemannen/Vaktmester Øst som vår faste leverandør av vaktmestertjenester grunnet svært gode referanser og tillitsfull dialog i oppstartsfasen. Salim har fungert utmerket siden oppstart, og har vist stor fleksibilitet når vi har hatt behov for ekstra tjenester utover hva som har vært avtalt. Han har i tillegg godt humør og er alltid serviceinnstilt. Han har spesielt bidratt med at våre grøntområder ser svært innbydende ut om sommeren. Om vinteren kommer han alltid til avtalt tid og måker. Vi er trygge på at sameiet vårt er godt ivaretatt og vedlikeholdt i hans hender, og kan på det sterkeste anbefale han videre.

April 2024
R

Robin om Hagemannen Manasrah

Langhus
Trappe vask og vaktmester

God kommunikasjon og god kvalitet på det de leverer.

Feb. 2024
T

Tilia om FACILITEC AS

Oslo
Ønsker å leie stillas til hus

Veldig fornøyd med pris og de var veldig hyggelig å ha med å gjøre 😃

Nov. 2023
S

Steinar Chi om BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

Oslo
Leige av stillas (inkl transport + montering)

Raskt og til avtalt tid og pris.

Sep. 2023
M

Martin om Proff-Stillas Mateusz Kregiel

Oslo
Leie og montering av stillase

Stillaset var veldig fint satt opp. Nådde alt jeg måtte under maling av huset. Fikk låne stillaset en uke ekstra uten problem. Dette var jeg veldig fornøyd med. Veldig hyggelige montører! Kan trygt anbefale Exaltis AS

Sep. 2023
A

Andreas om EXALTIS AS

Jessheim
Leie av stillas juli eller august

Grundig og tillitvekkende.

Aug. 2023
I

Ingvar om BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

Asker
Leie stillas inkludert å sette opp/ ta ned

Godt fornøyd. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Aug. 2023
R

Rolf om Proff-Stillas Mateusz Kregiel

Oslo
Skifte takk

Rask og effektiv på den gode måten. Fint resultat og fikser litt etter arbeide uten problemer

Juli 2023
O

Olav om OLE A. ELLINGSVIK GRANSTØL

KRAGERØ
Maling av hus

Effektivt og pålitelig arbeid til god pris.

Juli 2023
K

Kjell-Johan om To venner AS

Haugesund
Leie stillas for en uke

Vi kommer bruke BG Service igjen! Bra pris for en ukes leie med montering/demontering i prisen. Veldig proffe folk!!

Juni 2023
M

Marcus om BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

Rælingen
Leie ferdig montert stillas

Ble som avtalt

Juni 2023
H

Hans-Mikal om EXALTIS AS

Billingstad
Månedlig vaktmestertjenester inne og ute i sameie

Very pleased.

Juni 2023
S

Solveig om Roman Ideal Concept AS

Laksevåg
Montere takstige for feier

Enkel og grei avtale om oppdrag - utmerket resultat

Mai 2023
T

Tarald om VIKEN TAK & VEDLIKEHOLD AS

Høvik
Maling av utvendig lecka blokkvegg

Job was done with excessive paint and it started crack. He fixed to some extent but should have done good job from the start. Recommended company for painting job.

Mai 2023
N

Narendra om HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU

Moss
* Fortsatt ledig: Lovpålagt tak-stige.

Uproblematisk og godt håndtert etter avtale.

Mars 2023
K

Kari om Herman Hagstrøm Grimsrud

Halden
Montering taktrinn/stige & Utbedring ildsted

Veldig bra fornoeyd med arbeidet fra Peiskongen. Arbeidet ble gjort veldig effektivt og ryddig paa avtalt dag og til budsjettert pris. Sterk anbefaling!

Mars 2023
F

Frode om PEISKONGEN AS

Bergen
Bytte av vinduer 1. og 2. etg. Bytte terrassedør med sidevindu loft.

Kom til avtalt tid og forberedt. Raskt og effektivt jobbet. Omgjengelige og flinke folk.

Mars 2023
H

Helge Lothe om NYBORG GLASS OG INTERIØR AS

Bergen
Vaktmestertjenester - sameie

Rask og god respons, er akkurat i gang med jobben som går over lang tid (vaktmester), ikke så mye grunnlag for å vurdere jobben enda, men ser bra ut så langt.

Mars 2023
T

Torstein Seip om RENGJØRINGSSERVICE ANNO 1975 AS

Kristiansand s
Trenger å montere takstige

Raskt svar, klare beskjeder og raskt utført arbeid.

Mars 2023
I

Inger Grete om FREDRIKSEN HÅNDVERKERSERVICE AS

Tiller
Leie stillas til takjobb

Rimelig og etter avtale

Feb. 2023
A

Alf om BG SERVICE STILLAS GAJEWSKI

Sørum
Ny takstige

Veldig fornøyd med kommunikasjon, effektivitet, kvalitet og pris. Alt var topp.

Feb. 2023
M

Marius om Glomma Varebil Tak Og Stige-Service AS

ANKENES
Maling av hus

Ingen ting å utsette, bortsett fra været! Det var andre gang Kathan ble hyret inn for jobb hos oss, de anbefales!

Feb. 2023
B

Bernt om Kahtan Malerservice AS

Laksevåg
Hindre at mus trekker inn i leilighet

Veldig fornøyd med jobben og kontakten med vedkommende. Vil helt klart benytte oss av Mats Marin igjen.

Feb. 2023
H

Heidi om Mats Marin ENK

Skallestad

Publisert 06. feb. 2023, 20:46

Oppdatert 21. mars 2024, 14:44