Utleie - Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Utleie i Moss
HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU logo
HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU
skoge veien 4, 1540 Vestby
4.3(57)

Siste evaluering

Maling av utvendig lecka blokkvegg

"Job was done with excessive paint and it started crack. He fixed to some extent but should have done good job from the start. Recommended company for painting job."

N

Narendra

Moss, mai 2023

Les flere evalueringer om HF MALINGSERVICE FOROUZANDEHJOU

Siste evaluering

Snekker/handyman behøves for oppføring av enkel avfallsstasjon

"Håndterte oppdraget greit og var tilpasningsdyktig."

R

RTA Eiendom

Oslo, des. 2022

Les flere evalueringer om FAST BYGGRB AS

Siste evaluering

Montere stige på tak. Hindre vann inn pipe

"Super kommunikasjon i alt fra vurdering, avtale rundt jobben og gjennomføring. Varm anbefaling herfra!"

C

Christian

Moss, okt. 2022

Les flere evalueringer om Eikrem tak consult

Vis flere selskaper
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Leie lift en helg - opp mot 10-12 meter - flyttbar

1525MOSS

Ifm beskjæring av trær rundt huset har vi behov for en lift som ikke veier for mye slik at vi kan flytte den rundt - også på gresset. Ønskelig at den ikke er så bred slik at den kommer inn på trange plasser. Den skal fortrinnsvis leveres til adressen og hentes igjen da vi trolig ikke har bil til å hente selv. Hente selv kan også være et alternativ, så ønsker ikke å utelukke det. Vi ønsker liften fra fredag morgen 11.8 til mandag morgen 14.8. evt søndag sent kveld. Holder at to voksne menn kan stå oppi kurven samtidig.

2 stk 10m3 containere for hageavfall en helg

1525MOSS

Fra fredag morgen 11.8. til mandag morgen 14.8. - ønsker vi å leie inn 2 stk 10m3 containere for hageavfall. Kan også settes ut onsdag eller torsdag såfremt dette ikke påvirker prisen. Containerne skal plasseres ut og hentes og skal inkludere avfallshåntering av kun hageavfall. Kan være et alternativ å ha 1 stk 20m3 container, men det er trolig vanskelig å få plassert den ut da det er ganske smalt i veien her. Forutsetter at vi samme helg får leid en lift - legger ut eget anbud på det.

Snekker/handyman behøves for oppføring av enkel avfallsstasjon

1511MOSS

Vi behøver hjelp til oppføring av en avfallsstasjon, se vedlegg. Størrelse 6 * 4 meter. Skal huse avfallsdunker for 2 sameier. Oppstart snarest. Adresse: Gimleveien 13 i Moss. Firma faktureres ved inngått avtale.

Montering av takstige

1523MOSS

Montere 2 stk takstiger/ feier stiger på papptak i Moss. Ca. 6 meter fra takrenne til møne. Vil ha pris på materialer og montering inklusiv moms.

Montere stige på tak. Hindre vann inn pipe

1511MOSS

Har behov for montering av godkjent stige (sort) på tak (fra utbygg og opp til takspiss). Dobbeltkrummet stein. Ca 4-5 meter. Vi opplever drypp av vann ned pipa når det regner mye - ønsker også å få rettet opp dette i samme slengen.

montering av ikea møbler

1533MOSS

Jeg vurderer å kjøpe inn endel IKEA møbler og trenger da hjelp til montering av skap bord og diverse.

Siste evalueringer
Stillas

God pris, rask levering og enkel kommunikasjon. Kunne ikke bedt om mer :)

Des. 2020
R

Richard Busch om STORUM STILLAS ØST AS

Moss
Handy(wo)man

AMAZING!!! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Okt. 2019
T

Toril om BYGG OG RENOVERING MOSS

Moss
Maling og vedlikeholdsarbeid av 2x 4-mannsboliger

Kan anbefales.

Okt. 2018
K

Kastanjen borettslag v/styreleder Ragnhild om Proffemalere AS

Moss
Oppsett av stigetrinn på tak

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. De kom raskt, var serviceinnstilte og hyggelige. Bruker gjerne disse ved en annen anledning.

Aug. 2018
A

Agnete Bratsberg om IM - BYGG SERVICE. IGOR MAKARUK

Moss

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud