Tjenester
Utleie

Nordre Follo

Utleie i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

350 m2 stillas rundt enebolig

1415OPPEGÅRD

Hei! I forbindelse med pussing av hus trenger vi ca 350 m2 med stillas rundt huset i 3-4 uker. Montering så raskt som mulig. Fint med prisestimat, så kan valgt firma komme på befaring. Huset er 18 + 18 + 9 + 9 med en snitthøyde på 7 meter. Ingen store utfordringer da terreng er fylt inntil, og stillas kan settes på avrettet pukk.

Vaktmestertjenester

1405LANGHUS

Ønsker vaktmestertjenester for langsiktig og fast avtale for sameie med 99 boenheter på Langhus. I tillegg til ordinære vaktmesteroppgaver er vi i behov av snømåking og grøntskjødsel. Rapporteringsrutiner til sameiets styre og evt. digitale løsninger tillegges verdi.

Leie stillas inkludert montering

1415OPPEGÅRD

Hei! Vi holder på å bygge en enebolig i Nordre Follo, og trenger stillas rundt boligen. Det er to vegger på 17 + 9 meter (Tre etasjer med stillas) og 17 + 9 meter (to etasjer med stillas). Perioden vil være ca 10-12 uker med stillas. Jeg har vedlagt byggesøknadstegninger av huset.

STILAS KOLBOTN

1410KOLBOTN

Trenger 6 M bredde stilas 2 etager. Leie 1 uke. Pris? Levering/hentetidspunkt slutten av denne uken. Mvh Ola B

Leie stillas med montering.

1410KOLBOTN

Hei, jeg ser etter å leie stillas med montering.

Montere stillas!

1410KOLBOTN

Trenger hjelp med å montere en stillas.