Utleie - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Utleie i Ski
Proffemalere AS logo
Proffemalere AS
Bjørnstjerne Bjørnsonsgt 55, 3044 Drammen
4.9(223)

Siste evaluering

Leie og montering av stillas og evt. maling

"Alt ble gjort som avtalt til rett tid."

J

Joakim

SKI, okt. 2022

Les flere evalueringer om Proffemalere AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Leie og montering av stillas og evt. maling

1424SKI

Vi skal blåseisolere huset vårt 20. september. I den sammenheng trenger vi leie og montering av stillas til gammel enebolig på to etasjer, senest 19. september (evt. litt før om det passer bedre). Se bilder. Dette blir da tre vegger totalt, der den ene veggen har terrasse. Jeg la ved noen bilder fra tidlig vår også, der man ser hvordan det ser ut uten trærne. Etter blåseisoleringen vil veggene ha ganske mange hull som blir tettet med et tremateriale. Her må det da pusses og males. Vi er dermed i første omgang ute etter noen som også kan ta denne jobben. Om maling ikke inngår i jobben så må stillaset stå oppe frem til vi får utført malerjobben.

Skifte av bordkledning på 4-mannsbolig i Ski

1406SKI

Vi har i dag stående kledning, men ønsker å endre dette til liggende kledning. Vi ser også for oss at etter at gammel kledning er tatt ned, settes det opp asfaltflater med nye lekter. Boligen er fra 1958 og det er usikkerhet om hele eller deler av veggene tidligere er skiftet, trolig ikke. Boligen er etterisolert, antatt sist på 90-tallet. Ved en befaring ønsker det forslag til hva som bør gjøres, eventuelt om vindtetting er aktuelt. Nedenfor følger noen alternativer på priser som ønskes. 1. Pris for arbeid samt materialer for ferdig grunnet kledning, som deretter males mens stillas er oppe. 2. Som ovenfor, men uten grunning fra fabrikk. 3. Hvis maling utføres, ønskes også pris på dette.

Male hus

1400SKI

Hei, Ønsker en cirka pris på tilbud på maling av et tre etasjes stort hus (cirka 160 kvm). Det er i dag mørkebrunt. Det behøver å vaskes, og så skal den nye fargen være en lys farge, enten hvit eller lysegrønn. Vi har nesten ikke noe listverk rundt noen av vinduene, så lite jobb med det. Huset er veldig høyt, så behøver stillas for jobben. Det er også litt mur ( cirka 70 cm) helt nederst. Dette skal også males. Ønsker fastpris på utført arbeid, og mulighet for å gjøre det i juli. Mvh Camilla

* Fortsatt ledig: Handyperson for some garden tasks

1400SKI

Looking for a handy person in the Ski area to assist with making new garden boxes, weeding, and setting up outdoor lights! No tools necessary as we should have them all here.

Fjerning av røtter, planting av hekk og bortkjøring av avfall

1424SKI

Jeg har klippet ned gammel hekk, og ønsker tilbud på fjerning av de største røttene, grave grøft til ny hekk, samt planting av ny hekk. Ca. 21 meter lang, 30x30 cm dybde/bredde. Ønsker spesifisert tilbud på deler eller hele jobben. Ønsker også tilbud på container et par dager. Eventuelt tilbud på bortkjøring av gammel hekk og en del tømmer etter oppussingsarbeide.

Feste feierstige på tak

1406SKI

Må få festet feierstigen på taket. Dette kan gjøres med patentbånd og skruer. Godt med silikon under og over skruene så det holder seg tett. Stigen ligger der og har gjort i flere år. Problemet er at feieren er ei pingle så stigen må festes litt ekstra på toppen. Røde streken er der stigen er.

Siste evalueringer
Fjerning av røtter, planting av hekk og bortkjøring av avfall

Er meget fornøyd for godt utført arbeide. Meget hyggelige og profesjonelle folk som fikk arbeidet unna kjapt og effektivt til en fornuftig pris.

April 2021
S

Stein-Bjarne om BEVERPATRULJEN V/G. KIPPENES

SKI

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud