Skal du bygge tilbygg i Ålesund?

Ønsker du deg et tilbygg i Ålesund for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Ålesund og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Ålesund?

Ønsker du deg et tilbygg i Ålesund for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Ålesund og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Tilbyggsjobber i Ålesund lagt ut på Mittanbud

Tilbygg av kjelleretasje

6020ÅLESUND

Tilbygg på kjeller 9x3.8m. Flatt tak med altan og utestue på topp av tak. Oppdeling av tilbygg er soverom, stue, bod og lite WC. Vil trenge enten en total enterprise eller tilbud inviduelt fra: Entreprenør - Graving (Inkl riving og planering av eksisterende altan og støttemur). Støp (Såle, grunnmur og støttemurer). Snekkere. Taktekkere. Elektrikker. Rørlegger. Søknader, tegninger m.m blir utført av arkitekt, se vedlagte tegninger.

Tilbygg/påbygg på eksisterende betongfundament

6016ÅLESUND

Bygge på en vertikaldelt tomannsbolig med omtrent 25m2. Det blir et påbygg på eksisterende tilbygg, som har en 20cm betongplate å bygge på. Se vedlagt skisse, men se bort fra påbygget i øverste etasje. Tror alt kan bli terrasse. Ca. 25m2 første etasje med et/to rom + gang. Må beregnes bæreevne, og søkes for samlet tilbygg. Annen oppussing og snekkerarbeid er aktuelt, som ny bordkledning, innsetting av vindu++ på eksisterende bygning - alt etter hva budsjettet tillater.

Totalrenovering og ombygging av flermannsbolig

6015ÅLESUND

Flermannsbolig på 4 etasjer Ønsker ombygging og tilbygg med grunnarbeider

Prosjektering av tilbygg og totalrenovering

6016ÅLESUND

Prosjektering av tilbygg og totalrenovering av enebolig. Gjelder kun prosjekteringen av prosjektet og IKKE utførelsen. Ønsker fastpris på arbeidet.

Tilbygg til eksisterende bolig

6006ÅLESUND

Inngangsparti, gang og soverom

Overbygg entre

6012ÅLESUND

Ønsker nytt overbygg over inngangsdør Legger ved bilde av hvordan det var før vi reiv det gamle

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Tegne tilbygg kjøkken

Rask respons, god kommunikasjon/veiledning og konkurransedyktige priser 👌👍

Sep. 2021
S

Sam om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Ålesund