Skal du bygge tilbygg på Lillehammer?

Ønsker du deg et tilbygg på Lillehammer for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører på Lillehammer og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg på Lillehammer?

Ønsker du deg et tilbygg på Lillehammer for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører på Lillehammer og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Tilbyggsjobber på Lillehammer lagt ut på Mittanbud

Bygge en leilighet oppå den eksisterende garasjen

2607VINGROM

Vi ønsker å bygge på en etasje til på garasje vår, å lage leilighet til våre foreldre/svigerforeldre. Legger ved en eget tegnet for å vise litt va vi tenker oss. Tenker oss å gjøre mye innvendig sjølv da. Når bygget er tett. Har vært i kontakt med kommunen å der må vi søke dispensasjon fra bestemmelse 2.10.2.1. Så den må behandles politisk. Men sjefen i byggsak Espen å han hadde stor tru på at det fekk vi. Men alt i alt handler alt om kostnader da. Så det vi tenker først er å få en pris av dere på dette bygget? Adresse Rønningsvegen 2607 Vingrom

Graving og drenering, tilbygg overetasje, totalrenovering bad, anlegge garage ( grunnarbeid ) mm

2609LILLEHAMMER

Eldre bolig i bratt terreng i Lillehammer som trenger flere arbeider. 1) Drenering grunn, samt grave ut inntil sør side hus for å anlegge garage med tilslutning til hus, søke om byglov hos kommune. Også mindre gravearbeid i hagen så kan bruke denne på en bedre måte. 2) Bygge inn balkong og forlenge overetasje noe på nor siden for å få større bad og soverom på denne siden, totalrenovere bad og installere ny WC. 3) Utbedre i forhold til radon i kjeller og levelere gulv så kan brukes som oppholdsrom. 4) e

Utbygging av bolig

2625FÅBERG

Vi skal bygge ut eneboligen vår, i to retninger. Pri en er utvidelse av gang, og bad/vaskerom over gangen. Planen er å kle inn det som idag er inngangsparti og veranda, samt gå 1-1.5 meter ut fra eksisterende grunnmur. Det andre er en utvidelse av stua på ca 20kvm. Vi har fått tegninger av arkitekt, og byggesøknad ligger på behandling hos kommunen.

Tilbygg på ca 25 m2

2618LILLEHAMMER

Vi ønsker å få bygd et tilbygg til vår enebolig. Tilbygget skal være på ca 25m2 på et plan og inneholde et oppholdsrom og et soverom. Det er ikke behov for peis eller vann i tilbygget. Det ligger en privat stikkledning på tomta der tilbygget trolig skal bygges, og det er dermed behov for noe graving og flytting av stikkledning i forbindelse med bygging av tilbygget. Boligen vår er fra 1930 og har kjeller. Tilbygget vil trolig plasseres slik at det er behov for noe utgraving og planering. Vi har ikke tegninger fra arkitekt el., så det er også behov for å få hjelp til dette i arbeidet.

Anneks-liten hytte, hva kan leveres for kr. 1 mill ??? Hele jobben eller deler...

2618LILLEHAMMER

Oppføring av 30 kvm anneks Nordseter / Lillehammer, budsjett 1 million - hva kan leveres - ønsker tilbud / beskrivelse. Hele jobben (helst) men også intressert i deler, feks kun grunnarb., betong, tømrerdelen osv. Har tilbud fra 2022 (Storåsen / Sjusjøen) på grunnarbeider som kan være aktuelt å sjekke (ikke betongdelen) - de har vært på befaring / oppmåling. Har godkjente tegninger (se 2 vedlegg). De er to tegninger (ulik revisjonsdato) fordi bygget er godkjent 50 lavere og planeres inntil slik at maks mønehyde ikke blir mer enn 4.2 meter som illusterert i siste revisjon fra 2022. Ønsker tilbud med liggende villmarkspanel av samme type som på hovedhytte. • Vinduer og dører av samme / tilsvarende type som på hovedhytte. Følgende skal utføres og kan være del av tilbud; - alle grunnarbeider, hel støpt såle - rør, el., mur og blikk arbeider inkl. takrenner og nedfall i metall - gress / torv på tak. Pipe (enkel løsning). Montering av peis / ovn. Varme i gulv under fliser inkl termostater Pris for fliser, gulv (dvs parkett) baderomdmøblement, innvendig panel og kjøkken inkluderes ikke men pris kan evt inkludere montering av alt forannevnt samt 10 strømpunkter for strøm (doble). VA og strøm ligger i klar i grunnen ca 5 meter fra der anneks skal oppføres. Ferdig senest; fleksibelt / avtales, avtale iht NS 3425   Adresse Høgfjellia Hyttefelt, Nordseter, Lillehammer Kommune 2618 Lillehammer

Tilbygg Hems

2618LILLEHAMMER

Hems på hytte skal bygges ut over inngangsparti ca 1,2 x 4m. Bytte vinduer begge gavl vegger på hems. Bytte vinduer kjøkken. Rive et ekstra takutstikk, samt diverse innvendige endringer i gang under hems. Flytting av vegger, plassering av trapp etc.

Siste evalueringer
Renovere eller lage nytt inngangsparti

Flinke, ryddige og trivelige folk. Godt utført arbeid til avtalt pris. Erfarte underveis at kontrakten burde vært mer tydelig og spesifisert da vi hadde litt ulik oppfatning av sluttprodukt, men vi har ikke klaget og alt i alt er vi veldig fornøyde. Kan varmt anbefales videre.

Juni 2022
K

Kjersti om SNEKKERLAGET AS

Fåberg