Tilbygg til eksisterende bolig i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bygge tilbygg

2450RENA

Har en terrasse som jeg ønsker tilbygg på. Det har tidligere vært et tilbygg her, men det ble fjernet da tidligere eier av huset ønsket terrasse istedet for rom. Fundamentet er med andre ord på plass, så alt grunnarbeidet er klart. Det trengs vegger, tak og inngangsdør. I teorien en veldig rett frem jobb uten mye nødvendig tilrettelegging. Grunnmålene på terrassen/fundamentet er ca. 4,5×3,5 meter. Jeg ønsker et prisoverslag for jobben både hvis det gjøre som et enkelt kaldt rom uten isolasjon og hvis det ferdigstilles som et isolert rom til varig opphold. Kom gjerne på en gratis befaring.

* Fortsatt ledig: Påbygg til campingvogn

2450RENA

Vår idrettsklubb har en campingvogn med et lite påbygg. Nå ønsker vi å utvide antall sengeplasser med å lukke nåværende uteplass og påbygge en videre terrasse. Vi ønsker fastpris da klubben er på et årlig budsjett.

* Fortsatt ledig: Tilbygg av anneks

2450RENA

Det vises til vedlagte tegninger (som er utarbeidet av Rena Hus og Hyttebygg AS) der det bes komme med pris på tilbygg til anneks med bad og bod. Det skal bygges et tilbygg på ca 2,3 x 5,6m til et eksisterende anneks. Det er gitt byggetillatelse på prosjektet gjennom en ett-trinns søknad. Ansvarlig søker er Rambøll. Eksisterende anneks er bygget med bjelkelag satt på frittstående betongpilarer. Det nye tilbygget skal ha gulv på grunn med varmekabler i gulv. På den nye langfasaden skal det være to vinduer. Bxh – 90 x 50 i tillegg til det som er tegnet på gavlfasaden. Det skal tilknyttes vann og avløp fra tilknytningspunkt ved garasjen ved å etablere grøft fra kum til annekset. Strøm hentes fra hytte og eksisterende sikringsskap med egen kurs på 20 Amp. Badet skal utføres som våtrom. Det bes om pris på følgende arbeider: - Graving av vann og avløpsgrøfter, samt strøm og byggegrop. - Gjen-, og omfyllingsmasser rundt kabler og fylling under tilbygg. - Isolert grunnmur med gulv på grunn med varmekabler. 1 sløyfe per rom. - Tilbygg utvendig i samme stil som som det eksisterende annekset. - Overflater og leveranser innvendig iht romskjema - Listverks som øvrig i annekset. Vedlagte tegninger og romskjema beskriver innhold i leveransen. Dersom det ikke er spesifisert i forespørselen, skal produkt/modell oppgis i tilbudet. Byggestart ønskes så snart som mulig etter inngått avtale. Det forutsettes at arbeidene utføres etter normale krav i NS 3420 og NS-EN 13670, eller som normalt godt håndverk.

Byggesøknad tilbygg uten ansvarsretter

2460OSEN

Jeg skal forlenge hytten med 2,6 meter i lengderetningen. I den forbindelse ønsker jeg tilbud på tegninger og byggesøknads uten ansvarsretter.

Tilbygg hytte

2450RENA

Bygge på hytta med 2 soverom, ca 12m2. Ikke strøm, vann. Bygge om bad.