Skal du bygge tilbygg i Moss?

Ønsker du deg et tilbygg i Moss for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Moss og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge tilbygg i Moss?

Ønsker du deg et tilbygg i Moss for å utvide med mer plass? Legg ut jobben på Mittanbud, så vil flere tømrere, snekkere og entreprenører i Moss og omegn konkurrere om å bygge ditt tilbygg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Tilbyggsjobber i Moss lagt ut på Mittanbud

Bygge tilbygg og diverse - nytt og rehabilitering

1523MOSS

Har behov for bistand fra en seriøs snekker-/tømrerleverandør. Arbeidsomfang inkluderer montasje av nytt bjelkelag (I-bjelker), konstruksjonstilpasninger, taktekking og beslagsarbeider, samt montasje av nye dører og vinduer. Det er nesten ferdig revet nå og klar for tømrer. I-bjelker er på plass innen 4 uker. Ta kontakt for videre detaljer.

Tilbygg 15 m2, renovering av stue og kjøkken

1570DILLING

Rive gammelt tilbygg og sette opp nytt. Renovering av vegger og gulv i stue og kjøkken ca 40 m2.

Oppgradering av tilbygg

1534MOSS

Utvendig renovering, isolering av utbygg

Skifte av kledning og vinduer

1511MOSS

Ønsker å skifte kledning og alle vinduer. Har materiale. Trenger kun pris på jobb.

Total renovering av en etasje - rive og bygge tilbygg

1523MOSS

Hei. Vi skal i gang med å totalrenovere en etasje inkludert rive og bygge tilbygg. Det vil være endel konstruksjons tilpasninger, nytt etasjeskille, utsparingstilpasninger og insetting av dører (2 + 6) og vinduer (ca. 14 stk), taktekking og beslagsarbeider. Trenger da en seriøs leverandør på snekker-/tømrerarbeider. Leverandør skal helst være sentral godkjent. Forutsettes at leverandør har forsikringspapirer i orden. Jobben planlegges utført sommer/sensommer. Ta kontakt for videre detaljer. Referanse på tilsvarende prosjekter skal kunne fremlegges.

Påbygg av huset

1537MOSS

Jeg ønsker å bygge ut eksisterende stue ved å bruke eksisterende veranda til nytt påbygg av stue. Ønsker også å legge ny veranda ved siden av den nye stuen. Påbygget vil følge husets størrelse som er ca 7,5 bredt og ønskes forlenget med 2 til 3 meter. Kommer an på hva bygg loven tillater.

Siste evalueringer
Påbygg på eksisterende bolig

Norges Arkitektur leverte det vi ønsket oss i god tid i henhold til avtale og sørget for en god og ryddig søknadsprosess. Det var flott kommunikasjon gjennom hele prosessen og vi ble godt ivaretatt og fulgt opp av arkitekten som jobbet på saken vår.

Okt. 2022
C

Carlos Sebastian om NORGES ARKITEKTUR AS

Moss
Prosjektering av tilbygg

HG Trade AS v/Geir Vatnelid hjalp meg med tegninger ifm bruksendring. Han utførte en god og ryddig jobb på fast pris. Kjapp levering (faktisk før avtalt tid) og fine tegninger. Kan absolutt anbefales! Jeg kommer helt sikkert til å bruke ham igjen.

Juli 2020
B

Barham om HG Trade AS

Moss